Smart Life

H Altos Tequila σάς προσκαλεί να γιορτάσετε τη Εθνική Ημέρα Τεκίλα σε αγαπημένα beach bar σε όλη την Ελλάδα

Altos A La Playa: Σηκώστε το ποτήρι σας και γιορτάστε μαζί μας

A.V. Team
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Εθνική Ημέρα Τεκίλα: Γιορτάζοντας το αγαπημένο μας απόσταγμα με την Altos Tequila

Advertorial♦

Η 24η Ιουλίου έχει καθιερωθεί ως η Εθνική Ημέρα Τεκίλα: μια ημέρα φόρος-τιμής σε ένα απόσταγμα συνώνυμο της μεξικάνικης παράδοσης. Η ιστορία της τεκίλα ξεκινά αιώνες πριν στο ηλιόλουστο Jalisco, όπου οι ντόπιοι ανέπτυξαν την τέχνη της απόσταξης της αγαύης. Με το πέρασμα των χρόνων, η τεκίλα κέρδισε δημοτικότητα, ταξιδεύοντας πέρα από τα σύνορα του Μεξικού και κατακτώντας τις καρδιές των καταναλωτών παγκοσμίως. Αν και δεν είναι γνωστό το πότε ακριβώς καθιερώθηκε η Εθνική Ημέρα Τεκίλα, το σίγουρο είναι ότι αποτελεί μια τέλεια αφορμή να γιορτάσουμε τη δεξιοτεχνία και την πλούσια κληρονομιά του αποστάγματος που συμβολίζει την ψυχή και το πάθος της μεξικάνικης κουλτούρας.

Στο ερώτημα Paloma ή Margarita η απάντηση είναι… Altos Tequila

Ποια είναι όμως τα πιο γνωστά cocktail με βάση την τεκίλα; Μα φυσικά η Μαργαρίτα και η Paloma. Η Μαργαρίτα ξεκίνησε από το Μεξικό του 1938 και πλέον έχει διαδοθεί σε όλο τον κόσμο. Lime, λικέρ πορτοκάλι, αλάτι και (μια καλή!) τεκίλα - τέσσερα απλά συστατικά είναι αρκετά για να δημιουργήσουν ένα από τα πιο αγαπημένα cocktail όλων των εποχών. Η Palοma είναι ένα δημοφιλές cocktail που ξεκίνησε από την πόλη Tequila του Μεξικό, και η μαγεία του κρύβεται (και εδώ) στην απλότητα του: τεκίλα, λάιμ και σόδα ροζ γκρέιπφρουτ. Αυτή είναι η συνταγή της επιτυχίας για ένα από τα πιο νόστιμα cocktail του καλοκαιριού, και όχι μόνο. Απανταχού tequila lovers,ας γιορτάσουμε παρέα με την Altos Tequila το αγαπημένο μας απόσταγμα.

Τετάρτη 24 & Πέμπτη 25 Ιουλίου: Απολαύστε δροσερά Altos cocktail δίπλα από τη θάλασσα

Η Altos Tequila σάς προσκαλεί να γιορτάσετε την Παγκόσμια Ημέρα Τεκίλα μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων σε αγαπημένα beach bar σε όλη την Ελλάδα. Το μεσημέρι της Τετάρτης 24 και της Πέμπτης 25 Ιουλίου, τα pop-up bar της Altos «ταξιδεύουν» στις πιο ωραίες παραλίες της χώρας, και σας περιμένουν να απολαύστε τα πιο γευστικά cocktail- όπως μια εκρηκτική Altos Paloma και μια δροσερή Altos Margarita. Αλλά οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί! Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να κερδίσετε ένα συλλεκτικό ποτήρι Altos με κάθε αγορά cocktail, καθώς και να απογειώσετε την εμπειρία σας με face body painting από την εξειδικευμένη ομάδα της Altos. Φορέστε την καλοκαιρινή σας διάθεση και…vamos a la playa.

Altos Tequila: Η super premium tequila που αγαπάμε

Η super premium tequila Altos από 100% μπλε αγαύη είναι ο πρωταγωνιστής της γιορτής, καθώς αποτελεί την βάση για τα πιο εκλεκτά tequila-based cocktails. Φέρει περήφανα την υπογραφή του Henry Bessant και του Dré Masso, δυο παγκοσμίου φήμης mixologists που συνεργάστηκαν με τον Jesus Hernandez, τον Maestro Tequilero της Altos, για να δημιουργήσουν το ποτό που πάντα αναζητούσαν. Και είναι η απαράμιλλη γεύση και η ασύγκριτη απαλότητά της οι λόγοι που ψηφίστηκε από τους bartender ως η #1 tequila για παρασκευή Paloma, σύμφωνα με τα Drinks International Awards του 2024.

Σας περιμένουμε σε επιλεγμένα beach-bar, από τις 15:00 και μετά:

Τετάρτη 24/7

📍Elephant | Χαλκιδική - Πευκοχώρι

📍Mangata| Χαλκιδική - Νέα Καλλικράτεια

📍Copla | Λευκάδα - Κάθισμα

📍 Fisheye | Αλεξανδρούπολη - Παραλία Δικέλλων

📍 Κόκκινος Βράχος| 3ο χλμ Πλαταριάς - Ηγουμενίτσας

📍Cabana Μare| Κρήτη - Χανιά, Αγία Μαρίνα

📍Kahlua beach bar| Κρήτη - Χερσόνησος

📍Ginger | Καλαμάτα - Παραλία Αλμυρού

Πέμπτη 25/7

📍Ethnic | Χαλκιδική - Τριστινίκα

📍LaSirena| Κέρκυρα - Λευκίμμη

📍Amaya | Λάρισα - Αγιόκαμπος

📍Boho| Κρήτη - Μάταλα

📍Almyra| Καλαμάτα - Παραλία Αλμυρού

📍 Del Mar |Πόρτο Ράφτη, Λ. Αυλακίου 76

Olmeca Altos | Top ranked tequila for Margarita & Paloma