Smart Life

ΖeniΘ: Η νέα καμπάνια της εταιρείας δίνει «Ευκαιρίες» για κορυφαία ενέργεια μέσω του διαγωνισμού «Elevate your Home»

Λάβε μέρος στον διαγωνισμό «Elevate your Home» και αναβάθμισε τις οικιακές ηλεκτρικές συσκευές τού σπιτιού σου
Χαρά Αλεξανδροπούλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΖeniΘ: Η νέα καμπάνια της εταιρείας «Ευκαιρίες» και ο διαγωνισμός «Elevate your Home» 

Θες μια αλλαγή στην ενέργεια της καθημερινότητάς σου, αλλά δεν βρίσκεις τις κατάλληλες ευκαιρίες; Μια ανανέωση του χώρου σου με ενέργεια που να αποπνέει «καινούργια αρχή», αλλά δεν ξέρεις πώς να ξεκινήσεις; Αν η έλλειψη ενέργειας νιώθεις πως σε εμποδίζει από το να κυνηγήσεις κάποια όνειρά σου, ίσως αν κοιτάξεις καλύτερα γύρω σου να δεις πως μερικές φορές η κορυφαία ευκαιρία που ψάχνεις είναι πιο κοντά σου από ό,τι νόμιζες.

Η ZeniΘ, ο πρώτος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, έχει πάντα στο επίκεντρο των δράσεών της την κορυφαία ενέργεια και αναγνωρίζει τη σημασία των ευκαιριών. Για τον λόγο αυτό δημιούργησε τη νέα της corporate καμπάνια «Ευκαιρίες» που έρχεται φέτος να δώσει ώθηση κι ενέργεια όχι μόνο στο σπίτι, αλλά και να αναβαθμίσει τη ζωή και την καθημερινότητα όλων, όπως έχει δεσμευτεί άλλωστε να κάνει μέσω ποιοτικών υπηρεσιών και ευκαιριών.

Νέος διαγωνισμός «Elevate your Home»

Η ZeniΘ πιστεύει έμπρακτα στις ευκαιρίες και λανσάρει τον διαγωνισμό «Εlevate your Home» δίνοντας έτσι σε τρεις τυχερούς κάθε μήνα τη δυνατότητα να κερδίσουν δωροεπιταγές συνολικής αξίας 15.000 €. Ο διαγωνισμός διεξάγεται μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας προνομίων «ZeniΘ Power Up» στο zenith.gr και του δικτύου καταστημάτων της ZeniΘ.

Πάντα μια αλλαγή στο σπίτι φέρνει τον «αέρα» ανανέωσης που χρειάζεσαι. Φαντάσου ένα σπίτι εξοπλισμένο με ό,τι χρειάζεσαι για άνεση και λειτουργικότητα, σε έναν χώρο που εκπέμπει ενέργεια και ζεστασιά. Με τη ZeniΘ, το όνειρο αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα!

Τι κερδίζεις

Με τα δώρα του διαγωνισμού της ZeniΘ, έχεις την ευκαιρία να ανανεώσεις το σπίτι σου με τις νέες ενεργειακές οικιακές συσκευές που χρειαζόσουν. Κάθε μήνας έχει τους νικητές και τα δώρα του. Γίνε ένας από τους τρεις τυχερούς του μήνα που κερδίζουν δωροεπιταγές μεγάλης αξίας, αποκτώντας έτσι την ευκαιρία να αναβαθμίσεις το σπίτι σου με ολοκαίνουργιες λευκές συσκευές ψύξης/θέρμανσης από το Πλαίσιο. Τα δώρα του διαγωνισμού είναι τα εξής:

  • 1ος Νικητής: Δωροεπιταγή αξίας 7.000€
  • 2ος Νικητής: Δωροεπιταγή αξίας 4.000€
  • 3ος Νικητής: Δωροεπιταγή αξίας 4.000€

Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. Αρμόδια Αρχή ΡΑΑΕΥ.

Πάρε μέρος τώρα!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου