Smart Life

Τα διατροφικά Power Meals από τα everest είναι η υγιεινή επιλογή φαγητού που έψαχνες

Συνεργασία διατροφικών συνδυασμών και γεύσης, με Αναστάσιο Παπαλαζάρου και Βασίλη Καλλίδη
Χαρά Αλεξανδροπούλου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

everest: Τα Power Meals από τον Αναστάσιο Παπαλαζάρου και τον Βασίλη Καλλίδη

Οι σύγχρονοι και γρήγοροι ρυθμοί ζωής καταναλώνουν πολύ από τον χρόνο που θες να αφιερώσεις στον εαυτό σου και στην καλή διατήρηση της υγείας σου. Όση ενέργεια κι αν θες να έχεις μέσα στην ημέρα σου, δεν γίνεται να διατηρήσεις τα επίπεδα ενέργειας στα ύψη. Το γνωρίζεις κι εσύ πως μεγάλο μέρος της ενέργειας όπως και της διάθεσής σου, εξαρτάται από το είδος της διατροφής που υιοθετείς. Είναι, όμως φυσικό να μην έχεις πάντα χρόνο για μαγειρική και meal prep. Όταν μέσα στην ημέρα σου ο χρόνος και η πείνα σου πιέζουν, η λύση δεν είναι να καταφεύγεις σε junk επιλογές.

Η ανάπτυξη νέων προϊόντων τα οποία ανταποκρίνονται στις διατροφικές τάσεις της εκάστοτε εποχής και παράλληλα μπορούν να καλύπτουν τις απαιτήσεις των καταναλωτών, αποτελεί ένα διαχρονικό πυλώνα της φιλοσοφίας των everest. Για το λόγο αυτό προέκυψε και η συνεργασία της εταιρείας με τον διατροφολόγο Αναστάσιο Παπαλαζάρου, Πτυχιούχου και διδάκτορα του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και είναι ο ιδρυτής των διαιτολογικών γραφείων «Νutrimed».

Power Meals

Έχοντας ως προτεραιότητα την προσφορά μοναδικών γευστικών εμπειριών με ποιοτικά και αναβαθμισμένα προϊόντα, τα Everest γίνονται «σημείο συνάντησης» για τον ambassador του brand, chef Βασίλη Καλλίδη και το διάσημο διατροφολόγο Αναστάσιο Παπαλαζάρου. Μαζί δημιουργούν έναν ισχυρό συνδυασμό γαστρονομικής τεχνογνωσίας και διατροφικής γνώσης, αναπτύσσοντας μια νέα κατηγορία προϊόντων, τα «Power Meals».

Στα Power Meals περιλαμβάνονται δύο προϊοντικές κατηγορίες, τα «Power Salads» και τα «Power Sandwiches» των οποίων τις συνταγές έχει δημιουργήσει ο Βασίλης Καλλίδης ενώ ο Αναστάσιος Παπαλαζάρου υπογράφει διατροφικά τα νέα αυτά προϊόντα, παρέχοντας τα ανάλογα claims και τα θετικά οφέλη για την υγεία των καταναλωτών.

Οι «Power Salads» αφορούν σε μια νέα κατηγορία σαλάτας με μεσογειακές συνταγές υψηλής διατροφικής αξίας και αποτελούν πλούσια πηγή πρωτεΐνης ενώ τα «Power Sandwiches» προάγουν την ισορροπημένη διατροφή μέσα από λαχταριστούς και υγιεινούς κωδικούς.

Τα «Power Meals» κυκλοφόρησαν στο δίκτυο καταστημάτων των everest, τον Ιούλιο του 2023 κι από τότε αποτελούν κάποιες από τις κορυφαίες επιλογές των πελατών ενώ έχουν αποκτήσει και σταθερούς θαυμαστές που τα έχουν εντάξει στην καθημερινή υγιεινή διατροφή τους. Με έμφαση στην ποιότητα και την φρεσκάδα των υλικών αλλά και στην ποικιλία που εξυπηρετεί κάθε λογής γευστική προτίμηση, οι συνταγές των «Power Meals» έχουν γίνει ανάρπαστες. Δες τι μπορείς να απολαύσεις:

Power Salads

Tuna                                                   

Μαρούλι με τονοσαλάτα, βραστό αυγό, μαυρομάτικα φασόλια, τοματίνια, καρότο, κολοκυθόσπορο, αγγούρι και άνηθο. Συνοδεύεται επιπλέον με vinaigrette πορτοκαλιού με ginger.

PenneChicken

Πέννες με μαρούλι, iceberg, μαριναρισμένο ψητό κοτόπουλο, τοματίνια, τρίχρωμες πιπεριές και pesto μαϊντανού. Συνοδεύεται επιπλέον με vinaigrette λαδολέμονου με μουστάρδα.

Chicken - Avocado

Ιταλική σαλάτα με ψητό φιλέτο κοτόπουλο, αβοκάντο, κόκκινη πιπεριά, καρότο, κολοκυθόσπορο. Συνοδεύεται επιπλέον, με vinaigrette πορτοκαλιού με ginger

NoodlesChicken

Noodles μαριναρισμένα σε soya με ψητό φιλέτο κοτόπουλο, λάχανο – καρότο, μαρούλι iceberg, κόκκινο λάχανο, guacamole, μαγιονέζα με κάρυ και μαύρο σουσάμι.

Συνοδεύεται επιπλέον με vinaigrette πορτοκαλιού με ginger και soya.

Power Sandwiches

Μπαγκέτα χαρουπιού με καπνιστή γαλοπούλα, γραβιέρα, ιταλική σαλάτα και sauce sour cream με κεφίρ

Tuna

Μπαγκέτα χαρουπιού με τονοσαλάτα, αγγούρι, άνηθο και sauce sour cream με κεφίρ

TurkeyGuacamole

Προζυμένιο πολύσπορο ψωμί με γαλοπούλα, καπνιστό τυρί, ψητή κόκκινη πιπεριά, αγγούρι, guacamole & ελαιόλαδο

Chicken

Προζυμένιο πολύσπορο ψωμί με ψητό φιλέτο κοτόπουλο, milner, ψητά τοματίνια, ρόκα & ελαιόλαδο

Τα everest  πιάνουν τον παλμό των διατροφικών απαιτήσεων της κάθε εποχής και προσαρμόζουν σε αυτόν τα προϊόντα τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής δεν συνεπάγονται και ανθυγιεινό τρόπο διατροφής. Στα everest θα βρεις τις πιο λαχταριστές και γρήγορες επιλογές με συνταγές που φέρουν την υπογραφή γεύσης του chef Βασίλη Καλλίδη αλλά και την εγγύηση διατροφικής αξίας του διατροφολόγου Αναστάσιου Παπαλαζάρου.

Επισκέψου ένα κατάστημα everest ή παράγγειλε online στο everest.gr και διάλεξε όποιο Power Meal ταιριάζει στη διατροφή και τις γεύσεις σου.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου