Smart Life

Καλοκαιρινή διασκέδαση στο σπίτι με τις προσφορές ίντερνετ από την Inalan

Τι κοινό έχουν το σινεμά στο μπαλκόνι, η συναυλία στο σαλόνι και οι γαστρονομικές ανησυχίες στην κουζίνα;
Χαρά Αλεξανδροπούλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Inalan: Καλοκαιρινές προσφορές παροχής ίντερνετ που δεν πρέπει να χάσεις

Τι απολαμβάνεις περισσότερο το καλοκαίρι στο σπίτι; Την μουσική που παίζει μόνιμα διαμορφώνοντας το summer mood; Τα αυτοσχέδια σινεμά στην ταράτσα με φίλους; Τα ενημερωτικά podcasts που σου κρατούν συντροφιά και σε αποφορτίζουν μετά τη δουλειά; Το να μαγειρεύεις με νέες πρωτότυπες συνταγές που ανακαλύπτεις κάθε μέρα; Οι ηλεκτρονικές αγορές των ιδανικών outfit για τους καλοκαιρινούς μήνες; Όποιες κι αν είναι οι δραστηριότητες που συνθέτουν την τέλεια summer homemade χαλάρωση για εσένα, έχουν πάντα τον ίδιο κοινό παρανομαστή. Μια καλή σύνδεση στο ίντερνετ.

Η Inalan, η ανερχόμενη εταιρεία τηλεπικοινωνιών ξέρει τις καλοκαιρινές σου ανάγκες και για αυτό έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην παροχή ίντερνετ, προσφέροντάς σου προσφορές που δεν μπορείς να αγνοήσεις. Ετοιμάσου να απολαύσεις υψηλές ταχύτητες, αξιόπιστη σύνδεση κι εξαιρετικές εκπτώσεις που θα κάνουν τις καλοκαιρινές μέρες στο σπίτι, την αγαπημένη σου ασχολία.

Προσφορές

Θες πακέτο ίντερνετ με έκπτωση 50%; Αν είσαι ο πρώτος στην πολυκατοικία σου που θα κάνει εγγραφή στην Inalan, θα είσαι κι  αυτός που θα κερδίσει την έκπτωση της μισής τιμής στα πακέτα ίντερνετ. Το DIY θερινό σινεμά στο σπίτι σου, φαίνεται πως θα είναι η πιο οικονομικά συμφέρουσα λύση για την παρέα σου, φέτος. Συγκεκριμένα:

  • Στο πακέτο παροχής 1Gbps τα 48€ γίνονται μόνο 24€
  • Ενώ το πακέτο των 200Mbps από 28€ φτάνει μόνο στα 14€.

Έκπτωση στη σύνδεση 1Gbps  

Απόκτησε εύκολα και γρήγορα γεωμετρική σύνδεση 1Gbps download και upload με εκπτώσεις και σε δεσμευτικό αλλά και σε μη δεσμευτικό συμβόλαιο. Συγκεκριμένα:

  • Το πακέτο χωρίς δεσμευτικό συμβόλαιο, από τα 48€, τώρα παρέχεται μόνο στα 38.40€
  • Το πακέτο με δεσμευτικό συμβόλαιο, από τα 48€, τώρα παρέχεται μόνο στα 33.60€

Απόλαυσε την απόλυτη εμπειρία ίντερνετ με ταχύτητα που θα σε εκπλήξει.

Ένας μήνας δωρεάν  

Μοιράσου τα νέα για το γρήγορο κι αξιόπιστο πακέτο ίντερνετ με τον αγαπημένο σου γείτονα και πάρε δώρο ένα πάγιο, για να επιβραβευτείς για την καλή σου πράξη. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αναφέρει το όνομά σας κατά την αίτηση του και μόλις συνδεθεί, θα λάβετε την προσφορά.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Είσαι φοιτητής;

Αν ναι, αυτή η προσφορά είναι για εσένα. Απόκτησε ίντερνετ υψηλής ταχύτητας μόνο με 28€ το μήνα, χωρίς δεσμευτικό συμβόλαιο. Έτσι, από Σεπτέμβρη, το διάβασμα με τους φίλους στο σπίτι σου θα γίνεται χωρίς καθυστέρηση στη σύνδεση στο διαδίκτυο, το ανέβασμα των εργασιών σας, την αναζήτηση πληροφοριών αλλά και τη διασκέδασή σας αφού τελειώσετε. Τώρα, με:

  • 1Gbps Upload
  • 1Gbps Download
  • 100% fiberoptic Internet

το συνεργατικό διάβασμα της χρονιάς, θα γίνει παιχνιδάκι.

Το καλοκαίρι είναι για να το απολαμβάνεις και μέσα στο σπίτι με όποιες ψυχαγωγικές ασχολίες προτιμάς. Μην έρχεσαι αντιμέτωπος με αργές συνδέσεις και ακριβά πακέτα ίντερνετ που κάνουν τις εξόδους να σου «βγαίνουν» πιο φθηνά. Ασυναγώνιστες καλοκαιρινές προσφορές σε πακέτα κορυφαίας ποιότητας ίντερνετ; Η Inalan είναι εδώ για να στις προσφέρει απλόχερα. Μην περιμένεις άλλο. Εγγράψου σήμερα και απολαύστε τις πιο γρήγορες και αξιόπιστες συνδέσεις που θα διευκολύνουν την κάθε εμπειρία στο σπίτι.

Επωφελήσου από την καλοκαιρινή προσφορά και βγες κι εσύ κερδισμένος με την Inalan. Για περισσότερες πληροφορίες και για να επωφεληθείς από τις προσφορές, επισκέψου την ιστοσελίδα της εταιρείας ή επικοινώνησε με την εξυπηρέτηση πελατών της Inalan.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου