Smart Life

Τα must-have της καλοκαιρινής βαλίτσας καταφθάνουν με μια επίσκεψη στο Skroutz

Ακόμη και για εσένα που κλείνεις τις διακοπές σου την τελευταία στιγμή
Χαρά Αλεξανδροπούλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Skroutz: Ο ιδανικός ψηφιακός προορισμός για τις καλοκαιρινές αγορές σου

Ωραίες οι εκπλήξεις, ιδιαίτερα αν πρόκειται για ταξίδι, δώρο από το ζευγάρι σου. Μοναδική δυσκολία; Τα εισιτήρια γράφουν ημερομηνία της επόμενης εβδομάδας. Πώς θα προλάβουμε να ανανεωθούμε και να συνθέσουμε τα ιδανικά looks για το νησί; Φέτος, η λύση ακούει στο όνομα Skroutz.gr.

Στη Skroutz μπορείς να βρεις μια τεράστια ποικιλία εκατομμυρίων προϊόντων, χιλιάδων προσφορών και την εγγύηση του ονόματος της Skroutz αλλά και απόψεις άλλων χρηστών για ό, τι ενδιαφέρεσαι να αγοράσεις. Βρες αυτό που ψάχνεις άμεσα και παράγγειλέ το γρήγορα και με ασφάλεια.

Στο κομμάτι της ένδυσης, η Skroutz αποτελεί το ιδανικό προορισμό για αγορές είτε ψάχνεις fashion essentials είτε premium brands. Εκεί θα βρεις τα πάντα. Γυναικεία και ανδρικά προϊόντα ένδυσης και υπόδησης για όλα τα στυλ σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις. Μπλούζες, φορέματα, μαγιό, παντελόνια, αθλητικά, επίσημα, για special occasions, για τον ύπνο, για όπου επιθυμείς, η πλατφόρμα της Skroutz τα έχει όλα.

Με το που έγινε η έκπληξη, μπήκαμε μαζί να κάνουμε τα ψώνια της τελευταίας στιγμής για το ταξίδι μας. Πρώτα θα ψωνίσω εγώ.

Γυναικεία φορέματα

Τόσα brands και τόσα διαφορετικά στυλ για να επιλέξεις. Προτεραιότητα, όμως, είχε ένα maxi καλοκαιρινό φόρεμα με μοτίβο Coastal Blue Rope που έψαχνα εδώ και καιρό για τις επίσημες βραδινές, καλοκαιρινές μου εμφανίσεις και στο Skroutz το βρήκα εύκολα και γρήγορα. Επιπλέον επέλεξα άλλο ένα mini black dress που μπορώ να φοράω από το πρωί στην παραλία μέχρι και το βραδινό φαγητό στην ταβερνούλα δίπλα στη θάλασσα.

Γυναικεία μαγιό

Τα απαραίτητα μαγιό για τις διακοπές είναι στάνταρ δύο, ένα μπικίνι κι ένα ολόσωμο. Με τόσα brands, σχέδια, χρώματα και πατρόν, δεν ήξερα ποιο να πρωτο-διαλέξω. Για μπικίνι επέλεξα κομψό ψηλόμεσο τριγωνάκι σε πετρόλ χρώμα το οποίο ταιριάζει με ό, τι παρεό κι αν προτιμήσω να το συνδυάσω. Για ολόσωμο, βρήκα το πιο κομψό μαύρο μαγιό που θα αποτελέσει βασικό κομμάτι ακόμα και για κάποιες νυχτερινές μου εξόδους, συνδυασμένο με maxi φούστα.

Ανδρικές μπλούζες

Κι αφού προηγήθηκε αρκετή συζήτηση, αποφασίσαμε δημοκρατικά  να επιλέξω εγώ και τα δικά του ρούχα. Ξεκίνησα με τα T-Shirts. Χρειαζόταν σίγουρα μια ανανέωση. Ένα κομψό λευκό T-Shirt είναι πάντα must στις καλοκαιρινές διακοπές κι εγώ του βρήκα το ιδανικότερο. Πολλές φορές αναρωτιέμαι τι θα έκανε χωρίς εμένα αλλά μετά σκέφτομαι πως εφόσον έχει τη Skroutz, ό, τι επιλογή και να έκανε για τα ρούχα του θα ήταν πετυχημένη. Τα pop χρώματα έχουν την τιμητική τους φέτος, οπότε επέλεξα κι ένα μωβ μπλουζάκι που αναδεικνύει απόλυτα με το μαύρισμα.

Ανδρικά μαγιό

Τα μαγιό είναι το πιο απαραίτητο piece για έναν άνδρα στις διακοπές, αφού πέρα από το χρηστικό κομμάτι του θαλασσινού μπάνιου, μπορεί να το φοράει όλη την ημέρα ως βερμούδα από το πρωί μέχρι το βράδυ, συνδυάζοντάς το με διαφορετικά T-Shirts, πουκάμισα, ζακέτες και ό, τι άλλο επιθυμεί. Διακριτικό μαγιό σορτς σε ανοιχτό γκριζο-μπλε είναι η πρώτη επιλογή και για λίγο πιο fancy εμφανίσεις, ροζ μαγιό με playful σχέδιο είναι η δεύτερη.

Με τέτοιο αέρα ανανέωσης στη βαλίτσα, προβλέπεται απολαυστικότατος ο νησιώτικος αέρας στις διακοπές μας.

Επισκέψου το site της Skroutz και διάλεξε κι εσύ μεταξύ των άπειρων επιλογών ό, τι θα σε ανανεώσει για τις καλοκαιρινές σου διακοπές.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου