Smart Life

Φρεσκάδα καλοκαιριού που σε ακολουθεί παντού

Τα μυστικά αρώματα του καλοκαιριού ξεσφραγίστηκαν

Χαρά Αλεξανδροπούλου
Χαρά Αλεξανδροπούλου
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Endless

Νέα αρώματα καλοκαιριού που πλημμυρίζουν το σπίτι και την ντουλάπα σου 

Πώς μυρίζει το καλοκαίρι; Ποιες μυρωδιές μπορούν να φέρουν έναν Αύγουστο μέσα σε κάποιον Φλεβάρη; Φρέσκες μπουγάδες απλωμένες στον ήλιο, θαλασσινή αύρα, γλυκά αρώματα παγωτού ή γρανίτας,  αρώματα από λευκά λουλούδια που αναδύουν από τους κήπους, εσπεριδοειδή, το καλοκαίρι είναι γεμάτο συνδυασμούς αρωμάτων που δεν μπορείς να ξεχάσεις.

Οι δύο νέες κατηγορίες της σειράς #goodmood από την Endless αποτελούν την επώνυμη πρόταση της εταιρείας στην αγορά του “Personal Hygiene” και “Household Care”. Τέσσερα νέα αρώματα, απόλυτα εμπνευσμένα από τα αρώματα του καλοκαιριού. Θάλασσα, ανθισμένοι κήποι, φρεσκοπλυμένα ρούχα, γλυκά φρούτα της εποχής, όλα απογειώνουν τις αισθήσεις μέσα από συνδυασμούς που σε κάνουν να νιώθεις πως ξυπνάς σε ένα ελληνικό νησί.

Endless

Νότες εσπεριδοειδών, αρωματικών βοτάνων, λευκών λουλουδιών, γλυκού καραμελωμένου κερασιού, φίνου πεπονιού και δροσερού αγγουριού είναι μόνο μερικές από τις μυρωδιές που αναδεικνύονται μέσα από τη νέα σειρά της Endless και αποτυπώνουν το καλοκαίρι σε συνδυασμούς αρωμάτων που αξίζει να δοκιμάσεις. Επιπλέον, για κάθε προϊόν κυκλοφορεί και το αντίστοιχο pouch για εύκολο refill που έχει κατά 65% λιγότερο πλαστικό από την φιάλη.

Endless

Πού σε ταξιδεύουν;

Σε αιγαιοπελαγίτικα σπίτια, όπου το νησιώτικο αεράκι φέρνει μαζί του την αύρα της θάλασσας και τα αρώματα από τις φυτεμένες λεβάντες στα παρτέρια. Μπαίνει χορεύοντας μέσα από τις πόρτες και τα ανοιχτά παράθυρα, περνάει ανάμεσα από καθαρές λευκές κουρτίνες κι έτσι το άρωμα της θάλασσας πλημμυρίζει στο δωμάτιο καλοκαίρι.

Σε καλοκαιρινές βόλτες στο δειλινό που πάτε χέρι χέρι. Κάνεις να σκύψεις λίγο στον διπλανό ώμο και από το πουκάμισο αναδύεται η μυρωδιά φρεσκοπλυμένου ρούχου που θα σου θυμίζει πάντα εκείνη τη στιγμή.

Endless

Σε εξορμήσεις στο χωριό και σε αυλές που μυρίζουν  λουλούδια και εσπεριδοειδή δέντρα γεμάτα καρπούς. Τους καθαρίζεις και κρατάς στις τσέπες σου τις φλούδες να τις μυρίζεις που και που.

Σε απογευματινά παγωτά καϊμάκι που συνοδεύονται πάντα κλασικά με γλυκιά κομπόστα χειροποίητη που λερώνει την μπλούζα σου.

Σε όλες εκείνες τις στιγμές των καλοκαιριών που πέρασαν και σε όλες εκείνες των καλοκαιριών που θα έρθουν. Το καλοκαίρι εξάλλου είναι αίσθηση και ξεκινά πρώτα από όλα με τις μυρωδιές του. Η Endless το ξέρει καλά αυτό και για αυτό συνέθεσε όλα τα θερινά αρώματα και τα αιχμαλώτισε σε μπουκάλια καθαριστικών προϊόντων αφού η καθαριότητα πάει πάντα πακέτο με τα αγαπημένα μας αρώματα που μας γυρνούν στο #goodmood των στιγμών και των συναισθημάτων που θέλουμε να ξαναζήσουμε.  

Endless

Κλείδωσε τα αρώματα του καλοκαιριού και άφησέ τα να αναδυθούν κάθε φορά που θες να γεμίσεις το σπίτι σου μυρωδιές που θυμίζουν θερινές εμπειρίες.

 Ανακάλυψε τα νέα προϊόντα της Endless εδώ.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ