Smart Life

Οργάνωση χώρου με στυλ από την ΙΚΕΑ

Tidy and Clean λογική με έπιπλα που ταιριάζουν σε κάθε σπίτι

Χαρά Αλεξανδροπούλου
Χαρά Αλεξανδροπούλου
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
IKEA

IKEA: Τα κομψά έπιπλα οργάνωσης που χρειάζεται κάθε σαλόνι

Το καλά οργανωμένο σπίτι συνεπάγεται και μία καλά οργανωμένη καθημερινότητα. Βασικό δωμάτιο του σπιτιού όπου περνάμε και τον περισσότερο χρόνο της ημέρα είναι το σαλόνι. Πέρα από το χρηστικό κομμάτι της άνετης αποθήκευσης και της καλή οργάνωσης, όμως υπάρχει και η αισθητική πλευρά των αντικειμένων που θέλουμε να έχουμε σε κοινή θέα στο χώρο μας και να ανανεώνουν τη διάθεση και την ποιότητα της καθημερινότητας.

 Η ΙΚΕΑ γνωρίζει πολύ καλά την ανάγκη για καλή οργάνωση του προσωπικού χώρου με καλαίσθητα προϊόντα κι έπιπλα για όλα τα στυλ σπιτιού. Για αυτό το λόγο, σχεδιάζει για εσένα τα ιδανικά προϊόντα αποθήκευσης που «κουμπώνουν» σε κάθε σαλόνι και αναβαθμίζουν την αισθητική του.

Έπιπλα τηλεόρασης

Κλασικά ή μοντέρνα, κάθε καθιστικό χρειάζεται ένα από τα βοηθητικά και κομψά έπιπλα τηλεόρασης της ΙΚΕΑ. Οι σύγχρονες τηλεοράσεις δεν παρέχουν μόνο τη δυνατότητα θέασης καναλιών και ταινιών αλλά και διάφορες άλλες μορφές ψυχαγωγίας όπως παιχνίδια και πρόσβαση στο ίντερνετ. Ακόμη κι αν είναι στερεωμένη στον τοίχο, ένα έπιπλο τηλεόρασης πλαισιώνει καλαίσθητα και ολοκληρώνει την εικόνα του τοίχου σου. Είτε το θες λευκό σε μίνιμαλ αισθητική είτε στο χρώμα του ξύλου καρυδιάς για πιο κλασική διακόσμηση είτε σε μαύρο industrial στιλ για πιο μοντέρνα διαρρύθμιση, όλα μπορείς να τα βρεις τόσο στο site όσο και στα καταστήματα IKEA, για να αποθηκεύεις μπερδεμένα καλώδια κι έξτρα συσκευές που συνδέονται με την τηλεόρασή σου και σου χαλούν το mood. Τώρα, μπορείς να κάτσεις αναπαυτικά και να απολαύσεις όποια δραστηριότητα θες, σε ένα άκρως τακτοποιημένο πλαίσιο.

Οργάνωση χώρου με στυλ από την ΙΚΕΑ

Κονσόλες σαλονιού

Για όλα εκείνα τα μικροπράγματα που χρησιμοποιείς καθημερινά αλλά ίσως δεν θες να έχεις σε κοινή θέα, η ΙΚΕΑ μεριμνεί και σου παρέχει το έξυπνο tip, με τις κονσόλες σαλονιού στις οποίες τα εύχρηστα gadgets αποτελούν οριακά κομμάτι της διακόσμησης του χώρου σου. Κονσόλα σε clean white απόχρωση ή σε ανοιχτό καφέ; Ποιο είναι το κατάλληλο ύφος που ταιριάζει στον χώρο σου; Όποιο και αν διαλέξεις, το αποτέλεσμα θα είναι πετυχημένο και στις δύο περιπτώσεις. Επιπλέον, αν δεν έχεις ιδιαίτερα μεγάλο σπίτι αλλά θες να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση των περισσότερων χώρων, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις κονσόλες σαλονιού ακόμη και ως διαχωριστικά του οποιουδήποτε δωματίου και να δώσεις μια αίσθηση ανανέωσης στο χώρο σου.

Οργάνωση χώρου με στυλ από την ΙΚΕΑ

Μπουφέδες

Είτε θες να βλέπεις είτε όχι τα αγαπημένα σου σερβίτσια, οι μπουφέδες της ΙΚΕΑ σε βοηθούν να τα αποθηκεύσεις και να τα χρησιμοποιείς οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιοδήποτε αναπάντεχο τραπέζι  προκύψει. Σύγχρονο, διαχρονικό ή rustic industrial, όποιο κι αν είναι το vibe που θες να δώσεις στο σαλόνι σου, οι μπουφέδες των ΙΚΕΑ θα σε βοηθήσουν στο να το πετύχεις.

Οργάνωση χώρου με στυλ από την ΙΚΕΑ

Έπιπλα οργάνωσης & αποθήκευσης

Για όποια χρήση κι αν τα θες, τα έπιπλα οργάνωσης & αποθήκευσης της ΙΚΕΑ είναι διαθέσιμα σε μια μεγάλη γκάμα σχεδίων, σχημάτων, μεγεθών και χρωμάτων. Για το δάπεδο ή για τον τοίχο, με ντουλάπια ή χωρίς, για μικρούς ή μεγάλους, σε σετ ή όπως αλλιώς θες να τα συνδυάσεις, διαμορφώνουν το χώρο σου, κάνοντάς τον να φαίνεται πιο τακτοποιημένος και στιλάτος. Μια τετράχωρη παπουτσοθήκη, για παράδειγμα, ειδικά σχεδιασμένη για να πιάνει λιγοστό χώρο, αποτελεί τόσο διακοσμητικό όσο και βοηθητικό έπιπλο οργάνωσης του χώρου σου που χωράει και ταιριάζει σε κάθε σπίτι όσο μεγάλο ή μικρό κι αν είναι αυτό. Επιπλέον, μια βιβλιοθήκη ή ένα ντουλάπι βιτρίνα θα αποτελέσουν, όχι μόνο ένα κατάλληλο έπιπλο αποθήκευσης του σαλονιού σου αλλά και το ιδανικό πλαίσιο για να στοιχίσεις ομοιόμορφα τα βιβλία ή τα διακοσμητικά του χώρου σου, χωρίς αυτά να σκονίζονται ή να πιάνουν άσκοπα χώρο.

Οργάνωση χώρου με στυλ από την ΙΚΕΑ

Δώσε στο σαλόνι σου την πνοή οργάνωσης κι ανανέωσης που χρειάζεται, χωρίς πολύ προσπάθεια, με τα αγαπημένα έπιπλα από την ΙΚΕΑ για εσένα. Ανακάλυψε όλα τα προϊόντα που θα σε κάνουν να απολαύσεις το σπίτι σου λίγο περισσότερο στα καταστήματα και στο site της IKEA.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ