Smart Life

Καλοκαιρινές διακοπές με τα όλα τους, με το Go For More

Με το Go For More, το καλοκαίρι σας γίνεται ακόμα καλύτερο!

Χαρά Αλεξανδροπούλου
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Go For More: Το πρόγραμμα επιβράβευσης της Εθνικής Τράπεζας που σε κάνει πάντα να κερδίζεις

Καλοκαιρινές διακοπές και λίστα εξόδων. Ξενοδοχεία, ενοικίαση αυτοκινήτου, καύσιμα για το αυτοκίνητο, καλοκαιρινά ρούχα, παιχνίδια παραλίας, δε τα λες και λίγα. Πως θα σου φαινόταν, με κάθε σου αγορά να κερδίζεις πόντους στις αγορές σου; Όπου κι αν πας ή δεν πας διακοπές, απόλαυσε το καλοκαίρι με την ιδανική προετοιμασία για εκδρομές, εξορμήσεις, ταξίδια ή δροσερή άνεση στο σπίτι στο πιο καλοκαιρινό σκηνικό.

Με το πρόγραμμα επιβράβευσης Go For More από την Εθνική Τράπεζα, όλοι βγαίνουν κερδισμένοι το καλοκαίρι. Έως και τον Αύγουστο, το Go For More σου προσφέρει ευκαιρίες επιβράβευσης σε επιλεγμένες επιχειρήσεις, που θα σου καλύψουν τις καλοκαιρινές σου ανάγκες είτε οι διακοπές σου περιλαμβάνουν κάποιον προορισμό είτε το μπαλκόνι του σπιτιού σου.

Προετοιμασία διακοπών και πού κερδίζεις;

Πού θες να ταξιδέψεις; Όποιος κι αν είναι ο προορισμός που ονειρεύεσαι, ανακάλυψε μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων για την εκδρομή σου, από από τις 4 έως και τις 29 Ιουλίου, στο Ekdromi.gr και κέρδισε το 20% της αξίας της συναλλαγής με χρήση πιστωτικής και 10% με χρήση χρεωστικής κάρτας σε Go For More πόντους.

Όσο για το αμάξι που σκέφτεσαι να ενοικιάσεις για να κάνεις τα καλοκαιρινά roadtrips σου, το πρόγραμμα επιβράβευσης της Εθνικής Τράπεζας έχει μεριμνήσει και γι’ αυτό. Κάνε κράτηση αυτοκινήτου σε έναν από τους σταθμούς ενοικίασης αυτοκινήτων Avis σε όλη την Ελλάδα, ηλεκτρονικά στο avis.gr ή τηλεφωνικά, έως 31/7, και κέρδισε 15% της αξίας της συναλλαγής σου σε Go For More πόντους με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, για ατελείωτες εκδρομές.

Από πού θα ξεκινήσεις, λοιπόν τις εξορμήσεις του Ιουλίου; Φυσικά, από τα πρατήρια Shell! Από Παρασκευή έως και Κυριακή βάζοντας καύσιμα Shell κερδίζεις 5% της αξίας της συναλλαγής με χρήση πιστωτικής και 3% με χρήση χρεωστικής κάρτας σε Go For More πόντους.

Λίστα αγορών για vacation-prep

Πώς θα προετοιμάσεις την βαλίτσα των καλοκαιρινών σου διακοπών; Σίγουρα θα πρέπει να ξεκινήσεις με τα καλοκαιρινά outfit. Για αυτό, με το Go For More, διαμορφώνεις το καλοκαιρινό σου στυλ και βγαίνεις και κερδισμένος. Κάνε τις αγορές σου σε ένα κατάστημα Staff και στο staff-gallery.com, έως 14/07, χρησιμοποιώντας κάρτες της Εθνικής Τράπεζας και κέρδισε το 15% της αξίας τους, σε Go For More πόντους.

Για τα παιδιά της παρέας ή της οικογένειας αλλά ακόμη και για εσένα που αισθάνεσαι παιδί, καλοκαίρι σημαίνει παιχνίδι και το παιχνίδι είναι Μουστάκας! Κάνε τις αγορές σου, έως 21/07, στα παιχνιδάδικα Μουστάκας και το moustakastoys.gr με τις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας και κέρδισε το  15% της αξίας τους σε Go For More πόντους.

Για να προετοιμαστείς με τα κατάλληλα εφόδια για εξορμήσεις, ταξίδια ή μια απλή μέρα στην παραλία, τα σούπερ μάρκετ Μασούτης μετατρέπουν την Τρίτη στην νέα fun day, δίνοντας σου τη δυνατότητα να κερδίζεις περισσότερο κάθε Τρίτη ολόκληρου του καλοκαιριού. Κάνε τις αγορές σου με τις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, έως και 31/08, και κέρδισε το 6% της αξίας τους σε Go For More πόντους.

Βέβαια, η Εθνική Τράπεζα μερίμνησε και για εσένα που θες να απολαύσεις το καλοκαίρι από την άνετη και δροσερή ατμόσφαιρα του σπιτιού σου. Για αυτό, σου δίνει τη δυνατότητα να διαμορφώσεις το κατάλληλο καλοκαιρινό σκηνικό με τα προϊόντα της ΙΚΕΑ ώστε να μη σου λείψει τίποτα από την καλοκαιρινή αύρα κι αισθητική. Κάνε τουλάχιστον 3 συναλλαγές άνω των 60€, έως 20/8, χρησιμοποιώντας τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας και κέρδισε επιπλέον 20€ σε Go For More πόντους.

Η καλοκαιρινή διακόσμηση είναι πάντα κάτι που σε ανανεώνει κι αλλάζει τη διάθεση σου προς το καλύτερο. Ανακάλυψε χιλιάδες επιλογές στα καταστήματα ΔΙΑΦΑΝΟ και το diafanostores.gr, κάνε τις αγορές σας, έως 17/7, χρησιμοποιώντας τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας και κέρδισε σε Go For More πόντους, 20% της αξίας των αγορών σου στις συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες και 10% στις συναλλαγές με χρεωστικές κάρτες.

Η Εθνική Τράπεζα φροντίζει να μη σου λείψει τίποτα αυτό το καλοκαίρι και να βγαίνεις συνεχώς κερδισμένος όποιος κι αν είναι ο τρόπος που επιλέγεις να κάνεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές κι εξορμήσεις. Τώρα, με το πρόγραμμα Go For More το καλοκαίρι σου γεμίζει δώρα και πόντους. Γιατί Go For More σημαίνει περισσότερο καλοκαίρι!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές επισκέψου το nbg.gr