Smart Life

Ωδή στην τέχνη του δώρου με τη νέα τσάντα από τον Soteur και τα Public

Τέχνη και περιβαλλοντική συνείδηση συνθέτουν την ιδανική συσκευασία για τις αγορές σου

Χαρά Αλεξανδροπούλου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Public και ο Soteur δημιουργούν μια τσάντα έργο τέχνης, για τις αγορές σου

Τι ολοκληρώνει πάντα την εμπειρία των αγορών σου; Η συσκευασία που αγκαλιάζει τα δώρα που θα χαρίσεις στον εαυτό σου ή σε άλλους. Πολλές φορές η συσκευασία αυτή μπορεί να διαμορφώσει την τελική θετική σου εντύπωση μόλις βγεις από το κατάστημα. Ειδικά αν πρόκειται για κάποια έκπληξη, η τσάντα που αγκαλιάζει το βασικό δώρο, διαμορφώνει πάντα την πρώτη εντύπωση κι ενθουσιάζει πριν δοθεί η τελική χαρά.

Η νέα συνεργασία των Public με τον καλλιτέχνη Σωτήρη Φωκέα, aka Soteur, δημιούργησε μια τσάντα-έργο τέχνης που έχει σκοπό να προσφέρει στιγμές χαράς, δώρα, χαμόγελα και εικόνες στους πελάτες των καταστημάτων Public, με τις αγορές τους.

Η τέχνη του Soteur είναι ένα είδος street art που ξεκίνησε από graffiti και με το πέρασμα των χρόνων κρατάει το προσωπικό στυλ και τη φιλοσοφία του αλλά ταυτόχρονα εκσυγχρονίζεται ανταλλάζοντας τα σπρέι του με μαρκαδόρους. Τα έργα του αποτελούνται κυρίως από funky σχέδια, καθαρές γραμμές κι έντονα χρώματα και στόχος τους είναι να αποτυπώσουν θετικά συναισθήματα αλλά και να δημιουργήσουν νέα στο κοινό και τους αποδέκτες τους.

Η νέα Public τσάντα Soteur, αποτελεί μια καινοτόμα ιδέα για την ιστορία της εταιρίας. Η τέχνη του δρόμου συναντά τα Public και οι δυο τους συνθέτουν μια ευχάριστη εμπειρία για τους πελάτες του καταστήματος. Η ιδιαίτερη και χαρούμενη αισθητική του Σωτήρη Φωκέα συνδυάστηκε με την φρέσκια οπτική των Public κι έτσι δημιουργήθηκε μια τσάντα πολλαπλών χρήσεων υψηλής ποιότητας, σε δύο μεγέθη, φτιαγμένη ιδανικά για να διαρκεί στον χρόνο.

Στο πλαίσιο της προώθησης της βιωσιμότητας και της μείωσης του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, η πρωτοβουλία "Love Earth" των Public, ενσωματώνει μεταξύ πολλών ενεργειών, τη δράση της δημιουργίας της καλλιτεχνικής τσάντας σε συνεργασία με τον αγαπημένο Soteur. Φτιαγμένη από ανακυκλώσιμα υλικά η νέα επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα ενισχύει τη φιλοσοφία γύρω από την περιβαλλοντική ευαισθησία και αποτελεί δήλωση αφοσίωσης των Public στην κυκλική οικονομία και προστασία των φυσικών πόρων και κατ' επέκταση και του ίδιου μας του εαυτού.

Εκτός της λειτουργικότητάς της, η τσάντα μπορεί να αποτελέσει ένα καλαίσθητο μοναδικό δώρο, γεμάτο νόημα και συναίσθημα, που συσκευάζει με στυλ και ποιότητα ό, τι θέλει κανείς να χαρίσει στα αγαπημένα του πρόσωπα, από το κατάστημα των Public.

Βρες την τσάντα-art statement στα καταστήματα Public Γλυφάδας, Golden Hall, Συντάγματος, The Mall Athens, Cosmos Mall Θεσσαλονίκης, Τσιμισκή καθώς και στο Public.gr κι άσε την τέχνη και την περιβαλοντική συνείδηση να σε συντροφεύει σε κάθε βήμα, δημιουργώντας αξέχαστες στιγμές αγορών.

Ανακαλύψτε την τσάντα εδώ.