Smart Life

Το πρώτο Concept Store από την Protergia φέρνει την ενέργεια του μέλλοντος στο Περιστέρι

Σύγχρονα προϊόντα και υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας σε καλούν να ζήσεις μια high-tech ενεργειακή εμπειρία

Χαρά Αλεξανδροπούλου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Protergia: Το πρώτο της Concept Store δίνει νέα ενέργεια στο Περιστέρι

Πόσο χρόνο θα κέρδιζες στις ουρές αναμονής, αν μπορούσες να εξυπηρετηθείς  μόνο με ένα κλικ ενώ οδηγείς το αυτοκίνητό σου και προστατεύοντας ταυτόχρονα και το περιβάλλον; Σου φαίνεται πολύ μελλοντικό πλάνο; Κι όμως, το μέλλον έφτασε και τώρα μπορείς κι εσύ να απολαύσεις τα όσα έφερε μαζί του. Οι νέες τεχνολογίες έχουν ήδη μπει στη ζωή μας και δίνουν άλλη ενέργεια στην εμπειρία εξυπηρέτησης.

Η Protergia δημιουργεί το πρώτο concept store στο Περιστέρι, το οποίο σε καλεί να ζήσεις μια ολοκληρωμένη και σύγχρονη τεχνολογική εμπειρία καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών ενέργειας.

Ο χώρος του καταστήματος αποτελεί ένα μοναδικό και minimal  σκηνικό τεχνολογίας, με μοντέρνο design που συνδυάζει αρμονικά τα elegant και διακριτικά πορτοκαλί στοιχεία, στο νέο φωτεινό χρώμα της Protergia. Smart οθόνες, σύγχρονα σημεία εξυπηρέτησης, eco- friendly κατασκευές και πρωτότυπα installations δίνουν στην ατμόσφαιρα μια αύρα high-tech εποχής.

Τι περιλαμβάνει η εμπειρία;

Στο νέο πρωτοποριακό κατάστημα της Protergia μπορείς να παρακολουθήσεις τη διαδικασία της φόρτισης και να ζήσεις την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης, με έναν από τους φορτιστές του δικτύου Charge Spot Powered by Protergia, χρησιμοποιώντας παράλληλα το πρωτοποριακό app της υπηρεσίας. Επιπλέον, στο Power Generating Floor, μπορείς να μετατρέψεις εικονικά την κινητική σου ενέργεια σε ηλεκτρική απλά και μόνο κάνοντας βήματα πάνω στο ειδικό πάτωμα.

Στο concept store μπορείς να βρεις όλα τα προϊόντα της οικογένειας της Value που θα σε βοηθήσουν να βρεις το κατάλληλο πρόγραμμα ρεύματος καθώς και το Double Energy Value για εσένα που θες την παροχή του φυσικού αερίου ανάλογα με τις ανάγκες του σπιτιού ή της επιχείρησής σου. Επίσης, ενημερώσου σχετικά με την υπηρεσία Helios Value και την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων και απόλαυσε μηδενική χρέωση ρεύματος αξιοποιώντας την αστείρευτη πηγή ενέργειας, τη δύναμη του ήλιου. Το ειδικά καταρτισμένο προσωπικό του καταστήματος θα σου εξηγήσει τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια, για αυτό, ακόμη κι εσύ που δεν έχεις καμία σχέση με το αντικείμενο, θα καταλάβεις καλά πως μπορείς να επωφεληθείς από την ενέργεια και τον τρόπο που την παρέχει σε όλους η Protergia.

Η νέα τεχνολογική εποχή έχει ήδη ανατείλει και όλοι μπορούν να επωφεληθούν από τις ανανεωμένες παροχές της. Ενημερώσου τώρα για όλες τις σύγχρονες μεθόδους και προγράμματα σχετικά με την ενέργεια. Εξάλλου, η καινοτομία της ενέργειας είναι στο DNA της Protergia. Επισκέψου το πρώτο concept store της Protergia στην Παναγή Τσαλδάρη 60, στο Περιστέρι και νιώσε την ενέργειά σου να εκσυγχρονίζεται. Το εξειδικευμένο προσωπικό θα σε ενημερώσει αναλυτικά για όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις. Τι περιμένεις, λοιπόν;