Smart Life

H LG παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τα νέα εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων

Τα νέα μοντέλα εντοιχιζόμενων πλυντηρίων πιάτων της LG, έρχονται να ενισχύσουν τις επιλογές στους καταναλωτές

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
LG: Νέα εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων
LG: Νέα εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων

LG Electronics: Νέα πλυντήρια πιάτων πλήρους εντοιχισμού με κορυφαία τεχνολογία και ευκολία στο πλύσιμο των πιάτων

♦♦ Advertorial ♦♦♦

ΗLG Electronics (LG)λανσάρει τα νέα πλυντήρια πιάτων πλήρους εντοιχισμού στην ελληνική αγορά, συνδυάζοντας κορυφαία τεχνολογία και ευκολία στο πλύσιμο των πιάτων. Τα νέα μοντέλα εντοιχιζόμενων πλυντηρίων πιάτων, έρχονται να ενισχύσουν τις επιλογές που προσφέρει η εταιρεία στους καταναλωτές, καλύπτοντας διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών ως προς την τοποθέτησή τους στον χώρο της κουζίνας.

Τα νέα εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων με ατμό LG QuadWashTM-DB475TXSκαιDB365TXS-διακρίνονται για την κορυφαία ενεργειακή τους απόδοση και τις τεχνολογίες που ενσωματώνουν, προσθέτοντας ευκολία και λειτουργικότητα στην κουζίνα. 

LG: Νέα εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων
LG: Νέα εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων

Η τεχνολογίαTrueSteam™καθαρίζει τα πιάτα σε βάθος με τη δύναμη του ατμού και εξασφαλίζει λιγότερες κηλίδες από το νερό σε σχέση με το μοντέλο LG χωρίς ατμό. Επίσης, με τα πλυντήρια πιάτων της LG, μπορείτε να είστε σίγουροι για τον ισχυρό και αποδοτικό καθαρισμό των σκευών σας, χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογίαQuadWash™, που χρησιμοποιεί τέσσερις βραχίονες πολλαπλών κατευθύνσεων για να ψεκάζει σχολαστικά κάθε σκεύος, ενώ τοDualZoneWashεπιτρέπει να επιλέξετε διαφορετικά επίπεδα πίεσης για κάθε ράφι. 

LG: Νέα εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων
LG: Νέα εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων

Επιπλέον μέσω της τεχνολογίαςEasyRack™ Plusμπορείτε να ρυθμίσετε τον χώρο για την τοποθέτηση των σκευών ανάλογα με τις ανάγκες σας, καθώς υπάρχουν τρία ρυθμιζόμενα ράφια, πτυσσόμενα στηρίγματα και κατακόρυφη κίνηση για προσαρμογή σε πιάτα και σκεύη διαφορετικού μεγέθους. 

LG: Νέα εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων
LG: Νέα εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων

Τέλος, μέσω της τεχνολογίαςThinQ™απολαμβάνετε μία σειρά από έξυπνες λειτουργίες μέσα από το κινητό σας. Συνδέεστε από το smartphone σας μέσω WI-FI στην εφαρμογήLG ThinQ™και μπορείτε να κατεβάστε νέα προγράμματα πλύσης για περισσότερες επιλογές καθαρισμού, αλλά και να λάβετε ειδοποίηση, όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος πλύσης. 

Όλα ταπλυντήρια πιάτων της LGδιακρίνονται για την καινοτομία και την κορυφαία τεχνολογία τους και οι νέες λύσεις εντοιχισμού ενισχύουν τις επιλογές των καταναλωτών, προσθέτοντας τους ευέλικτη τοποθέτηση στον χώρο της κουζίνας. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ