Smart Life

Η "The Bostonians" φέρνει το καλοκαίρι σε κάθε γκαρνταρόμπα

Τα all-day wardrobe staples που πρέπει να αποκτήσεις

Χαρά Αλεξανδροπούλου
Χαρά Αλεξανδροπούλου
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
The Bostonians

The Bostonians: Τα must haves του φετινού καλοκαιριού που θα σε ανανεώσουν

Πώς να φυσήξει το summer breeze στην ντουλάπα σου; Πώς να φέρεις καλοκαιρινό αέρα στα looks σου όπου κι αν βρίσκεσαι; Το καλοκαίρι έρχεται όπου κι όταν το φέρνουμε εμείς. Μια μικρή ανανέωση στην γκαρνταρόμπα σου, μπορεί να κάνει το καλοκαιρινό glow up που περίμενες στο ντύσιμό σου.

Η συλλογή της The Bostonians μετατρέπει την ντουλάπα σου σε έναν ανανεωμένο κατάλογο επιλογών με μοναδικά καλοκαιρινά fashion pieces για τα πιο απαιτητικά styling puzzles.

The Bostonians

Από τη συλλογή της The Bostonians δε λείπει τίποτα. Από το πρωί μέχρι και το βράδυ, τα κομμάτια της σειράς συνδυάζονται άψογα για όποια καλοκαιρινή περίσταση κι αν τα χρειαστείς. Με μια γρήγορη ματιά θα βρεις polo μπλουζάκια σε χρώματα που φέρνουν summer vibes για κάθε ώρα της ημέρας ,εναλλακτικά μοτίβο του κλασικού navy ριγέ αλλά και knitted polos σε γήινα χρώματα που ταιριάζουν με τα πάντα.

Τα πουκάμισα της συλλογής θα τα βρεις σε μια μεγάλη γκάμα τόσο μονόχρωμων επιλογών, denim, παραλλαγές του καρό, παιχνιδιάρικα all-over prints και πολλά ακόμα. Με κοντό ή μακρύ μανίκι, γιακά ή Μάο λαιμόκοψη, regular ή custom fit, βαμβάκι ή λινό. Τόσες επιλογές για να διαλέξεις και να συνθέσεις looks από το πρωί στην παραλία μέχρι τη βραδινή σου έξοδο.  Φόρεσέ τα ανοιχτά κι αέρινα, ακόμα και πάνω από το μαγιό σου, προσδίδοντας έτσι μια αίσθηση φινέτσας όπου κι αν βρίσκεσαι.

The Bostonians

Τα t-shirts είναι το πασπαρτού κομμάτι κάθε ανδρικής ή γυναικείας ντουλάπας. Επίσημα ή casual, με λογότυπο ή μονόχρωμα σε χαρούμενες αποχρώσεις του κίτρινου, του μπλε, του κόκκινου αλλά και σε πιο κλασικά ήρεμα χρώματα όπως μπεζ, μαύρο ή λευκό για εσένα που θες να αναβαθμίσεις το simple and classy outfit σου.  Ακόμη και στην knitted εκδοχή τους, τα κοντομάνικα μπλουζάκια είναι ιδανικά για τις καλοκαιρινές θερμοκρασίες, χωρίς να σε ζεσταίνουν, είτε προτιμήσεις να τα φορέσεις μέσα στην ημέρα είτε τη νύχτα.

The Bostonians

Από τη συλλογή δε λείπουν, φυσικά, τα swimwear. Διάλεξε το κατάλληλο ανάλογα με την προσωπικότητα ή τη διάθεσή σου και στρέψε επάνω σου όλα τα βλέμματα αυτών που θα αναφωνούν «Μα καλά, από πού το πήρες;». Και πώς να μην αναρωτηθούν, αφού οι γραμμές των μαγιό της The Bostonians κολακεύουν κάθε σωματότυπο και σε συνδυασμό με τις κόκκινες, μπλε και χακί αποχρώσεις, κάθε μαύρισμα αναδεικνύεται στο έπακρον.

The Bostonians

Η καλοκαιρινή ζέστη καλά κρατεί αλλά και η καλοκαιρινή δροσιά είναι ύπουλη τα βράδια στο νησί. Και τι να κάνεις; Να τυλιχτείς με παρεό; Προτίμησε καλύτερα να έχεις πάρει μαζί σου το overshirt gabardine τζάκετ σου και δε θα χρειαστεί να πάει χαμένο το look που είχες προετοιμάσει ήδη από την προηγούμενη ημέρα να αναδείξεις.

Είσαι φαν του τζιν ή του παντελονιού;  Όποια κι αν είναι η προτίμησή σου ή αν ακόμη τα επιλέγεις και τα δύο ανάλογα με την περίπτωση, στη συλλογή της The Bostonians θα βρεις ποικιλία σε τζιν αλλά και παντελόνια σε διάφορα fit, κλασικά υφασμάτινα, chinos, cargo. Οι καλοκαιρινές βερμούδες δε θα λείψουν από την ντουλάπα σου, είτε τις θες στην βραδινή είτε στην athleisure εκδοχή τους.

Η συλλογή διαθέτει, επίσης μεγάλη γκάμα σε αξεσουάρ ιδανικά τόσο για παραλία όσο και τη βόλτα σου. Οι elegant πετσέτες θαλάσσης σε ουδέτερα χρώματα, ταιριαστά με όποιο μαγιό κι αν επιλέξεις, είναι το must συνοδευτικό σου για την παραλία. Όσον αφορά την έξοδο, είτε είσαι στην πόλη είσαι σε καλοκαιρινό προορισμό, οι ζώνες και οι γραβάτες της συλλογής αναβαθμίζουν το look σου και του δίνουν μια λεπτή και δροσερή κομψότητα ιδανική για ένα ελαφρώς επιμελημένο outfit, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

The Bostonians

Στην προετοιμασία σου για την όποια καλοκαιρινή βόλτα, μην ξεχάσεις να γεμίσεις με θετική ενέργεια τις «μπαταρίες» σου. Κι αν θες ένα μικρό boost-άρισμα, η καλοκαιρινή μουσική playlist που δημιούργησε η The Bostonians είναι γεμάτη summer vibes, καλή διάθεση και ζωντάνια, ιδανική να σε βάλει στο κλίμα του "Summer is a state of mind".

Όπου κι αν βρίσκεται το σώμα σου, το μυαλό σου μπορεί να ταξιδέψει σε όποια παραλία, όποιο νησί ή όποιο προορισμό κι αν θέλει. Αλλά έτσι είναι το καλοκαίρι. Το κλίμα του δίνει το ρυθμό κι εμείς τον ακολουθούμε όπου κι αν είμαστε. Δεν έχει σημασία το μέρος αλλά να μην αφήνεις το summer vibe ανεκμετάλλευτο. Η συλλογή της The Bostonians ξέρει πως το καλοκαίρι είναι στιγμές που πρέπει να ζεις στο έπακρο. Για αυτό και σου φέρνει με τα ρούχα της το summer breeze σε κάθε ντουλάπα που αναζητά ένα νησιώτικο «αεράκι» ανανέωσης.  

Ανακάλυψε τα summer pieces της συλλογής The Bostonians στα καταστήματα αλλά και online και δημιούργησε summer looks που...φυσάνε!

 

 



 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ