Smart Life

Στην Teleperformance Greece, η μοναδικότητα γιορτάζεται κάθε μέρα

Με τη φετινή της καμπάνια 'Together we thrive: Be you. Be bold. Belong' στηρίζει κάθε μορφή διαφορετικότητας

Χαρά Αλεξανδροπούλου
Χαρά Αλεξανδροπούλου
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Teleperformace

Teleperformance: Η συμπεριληπτική της φιλοσοφία και στρατηγική

Ο Ιούνιος δεν είναι μόνο ο μήνας γιορτής της Υπερηφάνειας. Εκφράζει την ελπίδα πως κάποτε οι γιορτές για το αυτονόητο θα είναι περιττές. Μέχρι τότε, όμως, ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού θα συνεχίσει να τονίζει την προφανή αξία της ισότητας, της αγάπης και της συμπερίληψης, και θα σηματοδοτεί την αισιόδοξη κοινωνική εκκίνηση για ένα μέλλον που θα αγκαλιάζει την μοναδικότητα.

Όσο σημαντικό όμως είναι να δικαιώσει η ιστορία τις προσπάθειες και τα αιτήματα των LGBTQIA+ ατόμων και όσων ατόμων τα δικαιώματα δεν έχουν ακόμα κατοχυρωθεί, εξίσου σημαντικό είναι, ο καθένας ξεχωριστά, να ενσωματώσει στο mindset του τη δεδομένη ελευθερία του ανθρώπου να είναι και να ορίζεται όπως εκείνος θέλει, χωρίς να χρειάζεται να καταπατηθεί το οποιοδήποτε προνόμιό του.

Στην προσπάθεια αυτή, η Teleperformance στην Ελλάδα ήταν και παραμένει σύμμαχος, δίνοντας τον δικό της «αγώνα», με σκοπό την επικράτηση της ισότητας, με βασική της φιλοσοφία τον προσανατολισμό στον άνθρωπο. Δραστηριοποιείται ενεργά στην εξάλειψη των διακρίσεων που αφορούν το φύλο, την εθνικότητα, τη θρησκεία, την κουλτούρα, την ηλικία ή άλλα χαρακτηριστικά με σκοπό την ενίσχυση της διαφορετικότητας. Σήμερα, περισσότερα από 12.000 άτομα απασχολούνται στην εταιρία, προερχόμενα από 110 εθνικότητες τα οποία και εξυπηρετούν περισσότερες από 140 αγορές σε 43 γλώσσες και διαλέκτους.

Teleperformace

Together we thrive: Η Teleperformance προσφέρει ένα περιβάλλον όπου ο κάθε εργαζόμενος μπορεί να είναι ο αυθεντικός του εαυτός, προωθώντας έτσι έναν κόσμο δίκαιο και ίσο.

Η εταιρία δεσμεύεται απέναντι στην ένταξη και την ενδυνάμωση όλων των κοινωνικών ομάδων, γιορτάζοντας ταυτόχρονα την μοναδικότητα στην όποια της μορφή. Με τίτλο «Together we thrive: Be you. Be bold. Belong.» η Teleperformance στην Ελλάδα λάνσαρε τη φετινή της καμπάνια με σκοπό να γίνει ένα ακόμα βήμα για την εξάλειψη των διακρίσεων, τόσο στον εργασιακό χώρο, όσο και σε ολόκληρη την κοινωνία. Είναι ένα μεγάλο «ευχαριστώ» προς τους ανθρώπους της που έκαναν την μοναδικότητά τους μέρος της εταιρίας. Στο βίντεο της καμπάνιας ο Άλεξ Κάβδας συναντά τέσσερις εργαζόμενους στις εγκαταστάσεις της Teleperformance στην Ελλάδα στον Πειραιά - τη Σόζη, τον Ιωάννη, τον Χρήστο και τον Pablo. Τέσσερις ανθρώπους με τόσο διαφορετικές αλλά ταυτόχρονα κοινές ιστορίες, οι οποίοι μιλούν
για τις προσωπικές τους εμπειρίες από την κοινότητα, το ταξίδι τους προς την αποδοχή και την αναγνώριση από τον περίγυρο.

«Αν το σκεφτείς η κοινότητα είναι μια οικογένεια» χαμογελά η Σόζη «και όπως όλες οι οικογένειες φωνάζουμε ο ένας στον άλλο, τσακωνόμαστε, παρεξηγούμαστε. Αλλά αν κάποιος εκτός της κοινότητας διανοηθεί να μας πειράξει, τότε ενωμένοι θα τον αντιμετωπίσουμε».

Και συμπληρώνει ο Ιωάννης «Μέσα στην κοινότητα υπάρχει μεγάλη διαφορετικότητα και νομίζω ότι πρώτα πρέπει να αποδεχθούμε τους εαυτούς μας και τη διαφορετικότητα μας εντός, πριν βγούμε έξω ζητώντας να μας αποδεχθούν όλοι οι υπόλοιποι».

Για την εμπειρία του στον κόσμο της Teleperformance, o Χρήστος αναφέρει «Όταν ήρθα στην Teleperformance μου έκανε μεγάλη εντύπωση πόσο συμπεριληπτικό είναι το περιβάλλον. Ήταν τόσο έντονη η αποδοχή στο περιβάλλον εργασίας που άρχισα να έχω πρόβλημα όταν επέστρεφα σπίτι».

Δες ολόκληρο το βίντεο της καμπάνιας:

Together We thrive: Teleperformance in Greece 🌈

 

Από τα γραφεία της Teleperformance στην Ελλάδα στη Θεσσαλονίκη, ο Pablo σχολιάζει «Νιώθω ασφαλής γιατί αν κάποιος πει ή κάνει κάτι που θα με προσβάλλει, αυτή η εταιρεία εφαρμόζει πολιτικές προκειμένου να προστατεύει και να αντιμετωπίζει τέτοιες συμπεριφορές» και συμπληρώνει με μια ευχή για το μέλλον «Όλο και περισσότεροι άνθρωποι πλέον μιλούν ανοιχτά για την ταυτότητα τους και αυτό είναι σημαντικό γιατί χρειαζόμαστε την ορατότητα. Τη χρειαζόμαστε για να νιώσουμε κανονικοί εντός και εκτός κοινότητας».

Teleperformace

Στο πλαίσιο της φετινής της καμπάνιας, η εταιρεία συμμετείχε για ακόμα μια φορά στην παρέλαση του Athens Pride, που ξεκίνησε από την πλατεία Συντάγματος, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για έναν κόσμο με περισσότερη αγάπη. Η ομάδα της Teleperformance στην Ελλάδα, βρέθηκε στο πλευρό της οργάνωσης Υπερήφανοι Γονείς, η οποία αναλαμβάνει την υποστήριξη και ενδυνάμωση γονέων με παιδιά που ανήκουν στην LGBTQIA+ κοινότητα.

TELEPERFORMANCE

Μάθετε περισσότερα για τη δέσμευση της Teleperformance στη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη εδώ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ