Smart Life

Το Tomorrowland 2024 κάνει glo up στη φετινή εμπειρία σου

Το glo φέρνει το πάρτι του «αύριο» στο «σήμερα»

Χαρά Αλεξανδροπούλου
Χαρά Αλεξανδροπούλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
gloxTomorrowland

Το glo σε πάει στο Tomorrowland 2024 για μια all inclusive μουσική εμπειρία

Τι σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς για μουσικά events; Το καλοκαίρι, φυσικά. Κι αντίστροφα, το καλοκαίρι έχει πάντα ρυθμούς από μουσικά Festivals. Θες η αίσθηση των διακοπών; Η αίσθηση ελευθερίας μετά το χειμώνα; Ο καιρός που σε καλεί να τον χορτάσεις; Όποιος κι αν είναι ο λόγος, δε χάνεις την ευκαιρία να ξεχυθείς στα φεστιβάλ με τις αγαπημένες σου μουσικές.

gloxTomorrowland

Μπορεί να φάνηκε σαν αιώνας, πάει, όμως, μόλις ένας χρόνος από την τελευταία καλοκαιρινή διοργάνωση ενός από τα μεγαλύτερα Festivals στον κόσμο. Μουσική, διασκέδαση και ταξίδι συνδυάζει το φετινό Tomorrowland και με το glo Greece  να συμμετέχει για πρώτη φορά στο φεστιβάλ ορόσημο της ηλεκτρονικής μουσικής, έχεις κι εσύ την ευκαιρία να ζήσεις την αυθεντική εμπειρία μαζί με τον κολλητό για ένα από τα μεγαλύτερα events της χρονιάς, από τις 19 έως και την 21η Ιουλίου. Φέτος, για άλλη μια χρονιά, το Μπουμ του Βελγίου είναι «ανοιχτό» να δεχτεί στιγμές δυνατών παλμών και beats στο ρυθμό κορυφαίων μουσικών παραγωγών. Dj sets, live stages και performances, σαν από «άλλον πλανήτη», είναι μόνο μερικά από όσα θα συμβούν κάτω από το γεμάτο πυροτεχνήματα ουρανό του φεστιβάλ και φυσικά με τη συνοδεία του glo.

gloxTomorrowland

Excuse me sir, πώς πάω στο Tomorrowland;

Τα βήματα είναι απλά και η εμπειρία μεγάλη. Κάνεις follow το glo στο Instagram, μπαίνεις στο site του glo για να δείξεις πόσο καλά ξέρεις το Tomorrowland, συμπληρώνεις τα στοιχεία σου κι ενημερώνεις και τον festival-lover φίλο σου για να δει τι σας περιμένει. Τέλος Ιουνίου θα έχεις ήδη μάθει για το αν είστε εσείς αυτοί που θα πετάξουν μαζί με το glo για να ζήσουν την αξέχαστη εμπειρία ταξιδιού-πάρτι-διαμονής στο Βέλγιο και θα συναντήσουν από κοντά αγαπημένους φίλους της μουσικής και travel lovers σε ένα τριήμερο αυθεντικής διασκέδασης.

«Άρπαξε» την ευκαιρία να ζήσεις μια εμπειρία γεμάτη μουσική, χορό και fun. Τι περιμένεις; Λάβε μέρος, ετοίμασε βαλίτσες και φύγατε με κολλητό και glo για Tomorrowland 2024.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ