Smart Life

Η νέα σειρά της Huawei έφτασε και μας κάνει το «κλικ»

Τα musttechgadgets του καλοκαιριού κι όχι μόνο

Χαρά Αλεξανδροπούλου
Χαρά Αλεξανδροπούλου
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Huawei

«Pura 70 Pro», «WatchFit 3» και «HuaweiWatch 4» είναι τα techitems από τη Huawei που θα σε εκπλήξουν ευχάριστα με τις επιδόσεις τους.

Πώς πετυχαίνει κανείς την ιδανική λήψη; Αυτή με τα ζωντανά χρώματα και την καθαρή ανάλυση που θέλω; Αυτά σκέφτομαι κανονίζοντας τις καλοκαιρινές μου διακοπές. Γιατί, τι να την κάνω την Σαντορίνη αν είναι να γυρίσω πίσω χωρίς μια πετυχημένη φωτογραφία με το περίφημο ηλιοβασίλεμα; It' safact, μια ποιοτική φωτογραφία κρατάει και την ανάμνηση πιο «ζωντανή». Δεν αλλοιώνεται η εμπειρία από τα pixels, ούτε ξεχνάς τα χρώματα της «κάθε Σαντορίνης» που δεν αποτυπώθηκαν σωστά. Ζητάω πολλά; Ναι, ζητάω. Και γιατί να μη τα ζητήσω, αφού τώρα έχω τον τρόπο να τα αποκτήσω;

Το νέο smartphone της HUAWEI «προσγειώθηκε» στην ελληνική αγορά, σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα των επίσημων συνεργατών της Huawei και οι φίλοι της εταιρίας το φωνάζουν «Pura 70 Pro», ένα όνομα που προέρχεται από τη λέξη «Purity» και συμβολίζει την δύναμη της απλότητας που αντιπροσωπεύει το καινοτόμο τεχνολογικό μοντέλο της εταιρίας. Με επιδόσεις και design που εκπλήσσουν, εισάγει μια νέα εποχή εξελίξεων στη mobile φωτογραφία και όχι μόνο.

Huawei

Με minimal και «καθαρή» αισθητική, η νέα σειρά της Huawei ξεφεύγει από τα παραδοσιακά γεωμετρικά σχέδια και φέρνει μια πιο φρέσκια άποψη με το μοναδικό ForwardSymbolDesign της. Έτσι, ένας «έρωτας» έχει αρχίσει να «γεννιέται» μεταξύ σύγχρονης τεχνολογίας και μόδας. Τώρα, το νέο μου κινητό ταιριάζει με ό, τι κι αν φορέσω στο νησί κι αναβαθμίζει απόλυτα το look μου.

Κάπου διάβασα πως η JLO παίρνει πάντα μαζί στα ταξίδια της τον προσωπικό της φωτογράφο. Σαν γνήσια «ιμιτασιόν» της «Jennyfromtheblock», λοιπόν, αποφάσισα να πάρω κι εγώ μαζί τον δικό μου που τυχαίνει να είναι και το αγόρι μου. Η «πληρωμή» του θα είναι τα HUAWEIFreeBudsPro 3 που πήρα δώρο μαζί με το νέο μου κινητό επειδή το αγόρασα πριν τις 9 Ιουνίου. Το μυστικό για μια πετυχημένη φωτογράφιση είναι ο σωστός εξοπλισμός και αυτόν τον έχουμε στο τσεπάκι μας, κυριολεκτικά. Η λειτουργία φωτογραφίας πορτρέτου που διαθέτει είναι πλήρως αναβαθμισμένη  να αποδίδει σε όλους τους φωτισμούς και τις σκιάσεις και να αποτυπώνει ρεαλιστικά ό, τι της ζητηθεί.

Το HUAWEI Pura 70 Pro παρουσιάζει μια νέα γενιά Ultra Lighting XMAGE Camera, σε συνδυασμό με το νέο HUAWEI XD Motion Engine και το Ultra Speed Snapshot, αποτυπώνοντας μια τέλεια εικόνα κοντά ή μακριά, “παγώνοντας” τις πιο υπέροχες στιγμές σας. Επίσης, είναι εξοπλισμένο με τη νέα Ultra Lighting Macro Telephoto Camera και το μεγαλύτερο διάφραγμα τηλεφακού περισκοπίου της βιομηχανίας F2.1, το οποίο προσφέρει εξαιρετική ικανότητα συλλογής φωτός και καλύτερη ποιότητα εικόνας τηλεφακού. Διαθέτει, επίσης, Ultra Lighting Macro Camera, η οποία υποστηρίζει ελάχιστη απόσταση εστίασης 5 cm για λήψη τηλεφακού και ζουμ macro 35X και καλύπτει μεγάλο εύρος ζουμ από ευρυγώνιο έως τηλεφακό.

Η λειτουργία φωτογραφίας πορτρέτου είναι πλήρως αναβαθμισμένη αντιλαμβανόμενη έξυπνα το φως, τη σκιά, το θάμπωμα και τους τόνους δέρματος. Αποκαθιστά και αποτυπώνει ρεαλιστικά στοιχεία, φέρνοντας εξαιρετικά εφέ πορτρέτου.

Αντοχή κι επιδόσεις είναι, επίσης, από τα δυνατά σημεία του κινητού. Κατασκευασμένο με το SuperDurableKunlunGlass, υλικό ανθεκτικό σε φθορές και πτώσεις και με μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 5050 mAh, με κάνουν σκέφτομαι για το αν η σχέση με ένα Huawei «Pura 70 Pro» θα πετύχαινε.

Επιπλέον, το Gbox είναι μία από τις third-party εφαρμογές που περιέχονται στο smartphone και που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πρόσβαση σε υπηρεσίες και εφαρμογές Google, παρέχοντας στον χρήστη πρόσβαση σε ένα ευρύτερο φάσμα εφαρμογών. Στο εσωτερικό του θα βρεις, επίσης τη δωρεάν εφαρμογή MicroG που χρησιμεύει ως αντικατάσταση των Υπηρεσιών GooglePlay στο λειτουργικό σύστημα Android. Too easy to use, σκέφτηκα πριν το αγοράσω.

Huawei

Μια και το «Pura 70 Pro» με έχει πείσει από τον πρώτο κιόλας καιρό χρήσης, είπα whynot? σε δύο ακόμη cool αγορές από τη Huawei, τα οποία θα ολοκληρώσουν το σετ των καλοκαιρινών διακοπών. Για εμένα πήρα το νέο «HuaweiWatchFit 3», το νέο elegantsmartwatch με αστραπιαίο χρόνο φόρτισης, μόνο δέκα λεπτών και λειτουργίες παρακολούθησης φυσικής κατάστασης και υγείας το οποίο θα μου φανεί απαραίτητο στις πεζοπορικές εξορμήσεις στο νησί. Για τον φίλο μου επέλεξα το HuaweiWatch 4 ProSpaceEdition το οποίο και λάτρεψε. Με φουτουριστική αισθητική εμπνευσμένη από το διάστημα και με έξυπνη τεχνολογία έγινε το νέο του αγαπημένο gadget. Extrainfo: όλα τα smartwatches και ακουστικά της Huawei είναι συμβατά με iOs&Android.

Το σίγουρο είναι πως σε αυτό το ταξίδι δε θα ξεμείνουμε από ακουστικά καθώς με την αγορά και των δύο smartwatches πήρα δώρο άλλα δύο ζευγάρια, τα ασύρματα FreeBudsSE 2 και FreeBuds 5i αντίστοιχα με το καθένα. Μουσική στο κατάστρωμα ατενίζοντας το μπλε! Τέλειο; 

Huawei

Όσο κλισέ κι αν φαίνεται αυτή η φράση, είναι αλήθεια: η ζωή είναι στιγμές. Γιατί να μην τις απαθανατίζεις έτσι ακριβώς όπως είναι; Με το νέο «Pura 70 Pro» από τη Huawei αλλά και με τα νέα smartwatches μας, δε θα βλέπουμε την ώρα στο ταξίδι μας να βγάλουμε τις πιο πετυχημένες αναμνηστικές φωτογραφίες, τις οποίες και θα εκτυπώσουμε σε ό,τι μορφή μπορούμε- το σπίτι θα «γεμίσει» καλοκαίρι. Για λήψεις άνευ προηγουμένου, που κρατούν κάθε ανάμνηση «ζωντανή» επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Huawei καθώς και Facebook και Instagram της εταιρίας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ