Smart Life

Τα Corona Sun-sets σηματοδοτούν την έναρξη του καλοκαιριού

Έλα και γιόρτασε μαζί τους με μια δροσερή μπίρα Corona στο χέρι

Χαρά Αλεξανδροπούλου
Χαρά Αλεξανδροπούλου
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
CORONA Summer Parties

H Corona υποδέχεται το καλοκαίρι με τα Sun-sets parties, εσυ θα λείπεις?

CORONA Summer Parties

Ο Ιούνιος είναι προ των πυλών και το summer party season έχει ήδη ξεκινήσει να «παίρνει τα πάνω του». Μουσική και χορός έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν υπαίθριους και μη χώρους με θετική ενέργεια. Ιδανικός partner των καλοκαιρινών εξόδων σου, μια δροσερή μπίρα που σεταξιδεύει στο καλοκαίρι με την γεύση της! Γιατί αν το καλοκαίρι είχε γεύση θα ήταν Corona + Lime! Για εσένα που ψάχνεις τον κατάλληλο προορισμό για τα καλύτερα events της θερινής σεζόν, η Corona σε καλεί να συμμετάσχεις στα δύο πιο In parties που διοργανώνει 31.5 στην Μαρίνα Φλοίσβου & 1.6 στον Πειραιά! Να απολαύσεις μια αξέχαστη εμπειρία μουσικής με DJ sets και διασκέδασης υπό τα χρώματα του καλοκαιρινού ηλιοβασιλέματος.

CORONA Summer Parties

Η Corona, Νο1 μεξικάνικη μπίρα στον κόσμο είναι φτιαγμένη από 100% φυσικά συστατικά κι αυτό είναι ένα από τα μυστικά της μεγάλης επιτυχίας της. Μια μπίρα που λατρεύεται όλο το χρόνο αλλά ακόμη πιο πολύ το καλοκαίρι, την εποχή που γίνεται ανάρπαστη στο κοινό της. Ο λόγος; Ο μοναδικός συνδυασμός γεύσης και δροσιάς που προσφέρει σε κάθε hot περίσταση. Σερβιρισμένη με μια φέτα lime, η Corona αποτελεί το σήμα κατατεθέν της καλοκαιρινής απόλαυσης.

CORONA Summer Parties

Παρασκευή 31/05
Το πρώτο party της Corona θα πραγματοποιηθεί αυτή την Παρασκευή (31/05) σε ένα από τα πιο ειδυλλιακά μέρη της Αθήνας, στο Cruiser Exclusive Bar της Μαρίνας Φλοίσβου με θέα στη θάλασσα. Κόσμος, Χαμόγελα και δροσερές μπίρες θα γεμίσουν την μαρίνα με summer vibes, μια εμπειρία που πρέπει να ζήσεις!

Corona
CORONA Summer Parties

Σάββατο 01/06

Η Corona Σηματοδοτεί την έναρξη ενός αξέχαστου, «this is living» καλοκαιριού
με το δεύτερο party να σε περιμένει στον Πειραιά και πιο συγκεκριμένα στο CHE Cocinay Barra Sudamericana. Σε ένα αξέχαστο Street Party με Live Μουσική από ALCATRASH & Djsets.

Ως ειδικός στα summer vibes, η Corona θα είναι εκεί για να δροσίσει όλους συμμετέχοντες αλλά και με εκπλήξεις για όσους αγαπούν τα Coctails Της Τεκίλας el Jimador, με τη σπέσιαλ επιλογή της ημέρας, την Corona-rita, το κλασικό cocktail Margarita με ένα twist από την μπίρα Corona & την αυθεντική γεύση της τεκίλας el Jimador.

Πάρε όλη την καλή σου διάθεση και πήγαινε να απολαύσεις ένα ξέγνοιαστο διήμερο καλοκαιρινών events γεμάτα χαμόγελα, μουσική και φυσικά την απολαυστική Corona.

Απόλαυσε υπεύθυνα και... cheers to the upcoming summer!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ