Smart Life

Η Nespresso φέρνει το καλοκαίρι της Μεσογείου σπίτι μας

Η νέα συλλογή Nespresso Unforgettable Mediterranean Summer είναι εμπνευσμένη από τα ελληνικά νησιά και τη γαλλική ριβιέρα

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Nespresso

Nespresso Unforgettable Mediterranean Summer: ανακαλύψτε τη νέα, limited edition συλλογή της Nespresso

Για εμένα το καλοκαίρι είναι η εποχή του μπαλκονιού. Κάθε χρόνο έχω την ίδια ιεροτελεστία: βάζω χρωματιστά μαξιλάρια στις καρέκλες της βεράντας, αγοράζω καινούργια φυτά, και κρεμάω ρομαντικά φωτάκια στα κάγκελα του μπαλκονιού. Από εδώ και πέρα εδώ θα περνάω τις περισσότερες ώρες μου, διαβάζοντας το βιβλίο μου, παίζοντας με τον σκύλο μου, συζητώντας με φίλους. Μία όμως είναι η αγαπημένη μου στιγμή: ο πρώτος καφές της μέρας. Πάντα παγωμένος και πάντα Nespresso. Αναμενόμενο, λοιπόν, να ενθουσιαστώ όταν έμαθα για τη νέα συλλογή της Nespresso.

Nespresso

Η νέα συλλογή Unforgettable Mediterranean Summer περιλαμβάνει απολαυστικά παγωμένα ροφήματα καφέ και αξιοζήλευτα αξεσουάρ με έμπνευση από τα ελληνικά νησιά και τη γαλλική ριβιέρα. Για τη νέα της συλλογή η Nespresso συνεργάστηκε με το Pantone Color Institute, τους απόλυτους ειδικούς του χρώματος, οι οποίοι και δημιούργησαν μία χρωματική παλέτα που να ταιριάζει στις παραθαλάσσιες πόλεις της μεσογείου. Κατέληξαν λοιπόν στη μοναδική απόχρωση Mandarin Orange και «έβαψαν» όλη τη νέα συλλογή Unforgettable Mediterranean Summer σε ένα αναζωογονητικό πορτοκαλί.

Nespresso
Nespresso

Υπάρχει o τέλειος Freddo; Οι λάτρεις της Nespresso ξέρουν καλά πώς όχι μόνο υπάρχει, αλλά χωράει σε μία και μοναδική κάψουλα. Φτιάξε αψεγάδιαστο Freddo espresso με τον Ice Leggero και Freddo Cappuccino με τον Ice Forte στη Vertuo μηχανή σου, ενώ χρησιμοποίησε στην Original μηχανή σου το Freddo Delicato και το Freddo Intenso για απολαυστικά δροσερές συνταγές καφέ. Εάν πάλι θέλεις μία εξωτική νότα στον πρωινό καφέ σου δοκίμασε τον Coconut Flavour Over Ice (για Vertuo και Original μηχανές) που θα χαρίσει μία αξέχαστα δροσερή εμπειρία στη μέρα σου.

Nespresso

Νέες μηχανές Nespresso στο χρώμα του καλοκαιριού

Η νέα συλλογή δεν θα ήταν ολοκληρωμένη χωρίς τις νέες μηχανές. Για χάρη της Unforgettable Mediterranean Summer η Vertuo Pop και η Essenza Mini επανασχεδιάζονται στη limited edition απόχρωση Mandarin Orange από την Pantone, ώστε η εμπειρία του καφέ μας να ταιριάζει με την καλοκαιρινή μας διάθεση. Μα πες μου: πόσο θα απογείωνε την κουζίνα σου μία τέτοια κουκλίστική μηχανή;

Nespresso

Αξεσουάρ Nespresso για ένα αξέχαστο καλοκαίρι

Η καλοκαιρινή συλλογή της Nespresso δεν περιορίζεται μόνο στις μηχανές. Είναι όλη αυτή η χρωματιστή διάθεση της νέας σειράς που φέρνει σπίτι μας το μεσογειακό καλοκαίρι. Ανακάλυψε τα καλοκαιρινά αξεσουάρ όπως το Nomad Travel Mug, ένα κομψό και πρακτικό ποτήρι ταξιδιού στην εκπληκτική Mandarin Orange απόχρωση. Ιδανική επιλογή για να απολαμβάνεις τον αγαπημένο σου καφέ παντού, συνδυάζοντας λειτουργικότητα και στυλ. Είτε βρίσκεσαι στην παραλία, είτε κάνεις τη βόλτα σου στην πόλη, το Nomad Travel Mug θα κρατήσει τον καφέ σου στην ιδανική θερμοκρασία, προσθέτοντας μια πινελιά καλοκαιρινού χρώματος στην καθημερινότητά σου.

Nespresso

Για τους λάτρεις των παγωμένων καφέδων, το Barista Ice Cube Tray είναι το απόλυτο καλοκαιρινό αξεσουάρ. Φτιάξτε τέλεια παγάκια που θα δώσουν μια δροσερή νότα στα αγαπημένα σας ροφήματα στο σπίτι. Taste the summer memories με τα limited edition αξεσουάρ Nespresso που θα γίνουν οι καλύτεροι σύντροφοί σας στις καλοκαιρινές σας αποδράσεις. Κάντε κάθε στιγμή του καλοκαιριού πιο ξεχωριστή παρέα με τη Nespresso!

*Η Nespresso Unforgettable Mediterranean Summer Collection κυκλοφορεί online Και στις Nespresso Boutique και θα είναι διαθέσιμη για περιορισμένο χρονικό διάστημα, οπότε… προλάβετε!

www.nespresso.com, Fb: Nespresso, Instagram: @nespresso.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ