Smart Life

Το μόνο tech-success τρίπτυχο που χρειάζεσαι στις προπονήσεις σου ακούει στο όνομα «Xiaomi»

Κινητό, ακουστικά, smartwatch κι έφυγες

Χαρά Αλεξανδροπούλου
Χαρά Αλεξανδροπούλου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Xiaomi

Xiaomi: Τα «Redmi Note 13 Pro+ 5G», «Redmi Buds 5 Pro» και «Redmi Watch 4» είναι τα μόνα που χρειάζεται να πάρεις μαζί στις προπονήσεις σου

Ώρα Ιλισίων 20:00 και μήνας Μάιος. Τα Σάββατα δε δουλεύω αλλά η Αθήνα συνεχίζει να κινείται σε μεσοβδόμαδους ρυθμούς, ίσως και σε λίγο πιο γρήγορους. Με την υπερένταση της Παρασκευής να μην έχει φύγει ακόμα, σκέφτομαι πως μια απογευματινή βόλτα για τρέξιμο στο Καλλιμάρμαρο θα είναι ιδανικός τρόπος εκτόνωσης πριν τη βραδινή έξοδο. Τσάντα δεν παίρνω ποτέ μαζί στο τρέξιμο. Κινητό στην τσέπη του κολάν μου, ακουστικά στα αυτιά και το smartwatch μου στο χέρι, είναι όλα όσα χρειάζομαι.

Φτάνω στο γήπεδο την καλύτερη ώρα της ημέρα που έχει ήδη «πέσει» η ζέστη. Βήμα πρώτο, να αποθανατίσω το τοπίο που θα έχει σκοτεινιάσει μέχρι να φύγω. Το σούρουπο φαντάζει «έργο τέχνης» πάνω από τις κερκίδες του Παναθηναϊκού Σταδίου και είναι, πιστεύω, η κατάλληλη ώρα για την πιο iconic λήψη με το Redmi Note 13 Pro+ 5G. Το photoshooting δε θα μου πάρει και πολλή ώρα καθώς με την τριπλή του κάμερα 200MP και με τον οπτικό σταθεροποιητή εικόνας IOS, από την πρώτη κιόλας λήψη το αποτέλεσμα είναι ιδανικό και οι φωτογραφία καθόλου κουνημένη.

Xiaomi

Βήμα δεύτερο, να ρυθμίσω την μουσική μου playlist. Στα Redmi Buds 5 Pro μου παίζουν δυνατά τα τραγούδια της αγαπημένης μου μπάντας, με δυνατότητα απομόνωσης ήχου έως και 52dB για να μην μου αποσπά τίποτα την προσοχή. Με υψηλή ποιότητα ήχου χωρίς όρια συνθέτω ένα iconic daydreaming στο οποίο βρίσκομαι σε συναυλία του αγαπημένου μου γκρουπ και τους ακούω «ζωντανά» από τα ηχεία. Η θερμοκρασία ανεβαίνει σιγά-σιγά αλλά αυτό δεν με αγχώνει, καθώς  τα ακουστικά μου δεν πρόκειται να πάθουν τίποτα από τον πιθανό ιδρώτα.

Xiaomi

Το τρέξιμο σε συνδυασμό με την ένταση της «κατά φαντασίαν συναυλίας» στο μυαλό μου έχουν ανεβάσει τους  παλμούς της καρδιάς. Ο personal trainer μου λέει συνέχεια να κρατάω τους σφυγμούς μου μεταξύ 150-160bpm/s. Για αυτό, όμως δεν έχω να ανησυχώ καθώς  το μόνο που έχω να κάνω είναι να τσεκάρω το Redmi Watch 4 στο χέρι μου. Το smartwatch που αποτελεί το μοναδικό αξεσουάρ του γυμναστικού μου outfit. Με την πιο μεγάλη οθόνη που έχω δει σε smartwatch αλλά σε minimal design και περισσότερες από 150 λειτουργίες άθλησης -ακόμη και στο νερό- δικαίως το αγόρασα και στα δύο χρώματα που κυκλοφορεί, σε γκρι και σε μαύρο.

Xiaomi

Μετά από μία ώρα τρεξίματος, λέω να πηγαίνω προς το σπίτι αν και κάτι μου λέει πως πάλι θα είμαι αυτή που θα αργήσει στη βραδινή συνάντηση. Επιστρέφω έχοντας διώξει όλη την υπερένταση της εβδομάδας από πάνω μου, χάρη στο τριπλό high-tech set μου από την Xiaomi αλλά και στην όρεξη μου για άθληση που δεν με άφησε να «λιώσω» στον καναπέ. For your info, τα προϊόντα της σειράς Redmi Note 13 Series αλλά και τα Redmi αξεσουάρ είναι διαθέσιμα σε όλα τα Xiaomi Stores Αθήνας και Θεσσαλονίκης καθώς και στο site της Xiaomi.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ