Smart Life

5 must-haves αξεσουάρ για τα καλοκαιρινά σου ταξίδια

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και καλό θα είναι να αρχίσεις να προετοιμάζεσαι για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις

62222-137653.jpg
A.V. Team
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
5 must-haves αξεσουάρ για τα καλοκαιρινά σου ταξίδια
5 must-haves αξεσουάρ για τα καλοκαιρινά σου ταξίδια

Εμείς σου βρήκαμε τα 5 απόλυτα καλοκαιρινά αξεσουάρ

Το καλοκαίρι σημαίνει διαφορετικά πράματα για το καθένα μας. Μπορεί να περνάς καλά στο κάμπινγκ, μπορεί να θες σούπερ λουξ ξενοδοχείο. Μπορεί να ανυπομονείς για ώρες στην παραλία ή να σου αρέσει να ταξιδεύεις στο εξωτερικό. Ότι στυλ διακοπών και να σε καλύπτει υπάρχουν κάποια βασικά αξεσουάρ ταξιδιού που πρέπει να έχεις. Πάμε να σου προτείνουμε τα πέντε πιο βασικά αξεσουάρ για τις διακοπές σου πέρα από την βαλίτσα σου.

Σακίδιο Πλάτης

Σακίδιο Πλάτης
Σακίδιο Πλάτης

Στις διακοπές σου συνήθως είσαι αρκετές ώρες έξω, το σωστό σακίδιο σου επιτρέπει να έχεις τα πιο βασικά αντικείμενα μαζί σου χωρίς να σε κουράζει. Η πρόταση μας είναι το σακίδιο Omna της Polo.

Σακίδιο χωρητικότητάς 15 λίτρων, διαθέτει ανατομική Airflow πλάτη και ενισχυμένο πάτο για άνεση και αντοχή. Με δύο επιπλέον μικρές θήκες για άμεση πρόσβαση σε αντικείμενα και πλαϊνές θήκες για παγούρια και μπουκάλια είναι όσο βολικό και flexible χρειάζεσαι. Ενώ τέλοςέΈρχεται με και θύρα USB στο πλάι για άμεση φόρτιση του κινητού σου, όσο το power bank βρίσκεται στο εσωτερικό της τσάντας.

Power Bank

Power Bank
Power Bank

Δεν πας πουθενά χωρίς το κινητό σου, και αν καταγράφεις και μοιράζεσαι τις εμπειρίες σου το power bank είναι αυτό που χρειάζεσαι για να μην ξεμείνεις.

Η πρόταση μας είναι το Mi Power Bank 20000mAh 50W της Xiaomi. Με χωρητικότητα 20.000mAh και δυνατότητα φόρτισης τριών συσκευών ταυτόχρονα με μία θύρα USB-C και δύο θύρες USB-A, μπορεί να προσφέρει περίπου 4 φορτίσεις σε ένα smartpone. Φυσικά μπορεί να φορτίσει μέσω των USB-A θυρών ασύρματα ακουστικά και smartwatches. Πέρα από την μεγάλη χωρητικότητα των 20000mAh και την τεχνολογία 50W MAX Super Flash Charging, βασικό πλεονέκτημα του power bank είναι ότι μέσω της θύρας USB-C μπορεί να φορτίσει συμβατές συσκευές όπως laptop και παιχνιδομηχανές όπως το Nintendo Switch.

Παγούρι Θερμό

Παγούρι Θερμό
Παγούρι Θερμό

Η ζέστη απαιτεί ενυδάτωση. Δεν έχει σημασία να κάνεις hiking στην φύση ή στην πόλη, ένα καλό παγούρι θερμός είναι το απόλυτο must have των διακοπών και όχι μόνο.

Η πρόταση μας είναι το Θερμός Chilly’s Series 2 σε απόχρωση Arctic White. Είναι κομψό, με χωρητικότητα 1L, εύχρηστη λαβή, αεροστεγές καπάκι και αντιολισθητική βάση. Φιλικό προς το περιβάλλον και χρηστικό αφού διατηρεί το ρόφημά σου κρύο έως 24 ώρες ή ζεστό για έως και 12 ώρες. Μια ολοκληρωμένη πρόταση στα επαναχρησιμοποιούμενα μπουκάλια με μαλακή υφή, αντιμικροβιακό στόμιο και BPA free υλικό που εξασφαλίζει τη μέγιστη υγιεινή του περιεχομένου του.

Ακουστικά

Ακουστικά
Ακουστικά

Αναγκαία για τις διαδρομές σου αλλά και για να απολαμβάνεις την μουσική σου όπου και να είσαι.

Η πρόταση μας για τις διακοπές σου, και όχι μόνο είναι τα JBL Tour Pro+ TWS Black. Προτείνουμε in ear ακουστικά και όχι headset για το μικρότερο μέγεθος και βάρος. Τα JBL Tour Pro+ TWS διαθέτουν 32 ώρες αυτονομίας μπαταρίας, φορτίζονται ασύρματα και έχουν άνετη εφαρμογή για κάθε στιγμή της ημέρας, φυσικά με την ποιότητα ήχου της JBL. Με υποστήριξη JBL Pro Sound για πλούσια μπάσα και «καθαρές» υψηλές νότες, τα ασύρματα (TWS) ακουστικά JBL Tour Pro+ ακούγονται τόσο καλά όσο φαίνονται, χρησιμοποιώντας δυναμικούς οδηγούς 6,8mm για να προσφέρουν τον απίστευτο, χαρακτηριστικό ήχο της JBL όπου κι αν βρίσκεσαι, σύμφωνα με το επίπεδο και τις ανάγκες σου. Παρέχουν Adaptive Noise Cancelling που προσαρμόζεται αυτόματα ή μέσω της εφαρμογής JBL Headphones για τον έλεγχο των περισπασμών. Για χρήση στις κλήσεις σου διαθέτουν τεχνολογία τριών μικροφώνων που εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα ήχου ακόμα και αν βρίσκεσαι σε περιβάλλον με πολύ θόρυβο ή πολύ αέρα.

Action Camera

Action Camera
Action Camera

Μπορεί το smartphone σου να έχει σούπερ κάμερα και να το αξιοποιείς συνέχεια για φωτογραφίες και βίντεο αλλά δεν είναι πάντα η καλύτερη επιλογή. Μια επιπλέον κάμερα για να καταγράφεις τις διακοπές σου είναι πάντα χρήσιμη.

Η πρόταση μας είναι η Insta360 Action Camera ONE X2. Ένα κινηματογραφικό συνεργείο στην τσέπη σου! 5.7Κ video 360 μοιρών και πανίσχυρα εργαλεία επεξεργασίας για video που μεταφέρουν την δράση και αφήνουν τους θεατές με το στόμα ανοιχτό! Με αυτόματη σταθεροποίηση που μπορεί να «κλειδώσει» τον ορίζοντα ώστε να έχεις τις πιο σταθερές λήψεις χωρίς να χρειάζεται gimbal, επίλεξε τους ανθρώπους και τα αντικείμενα που θέλεις και τράβηξε από όποια γωνία θες. Το βίντεο σου θα επικεντρώνεται εκεί που έχει επιλέξει και θα μοιάζει σαν να παρακολουθεί επαγγελματίας την δράση. Το ιδανικό αξεσουάρ για να αποθανατίσεις μοναδικά τις διακοπές σου με ότι τρόπο θες.

Κάνε τα ψώνια σου και πέρνα υπέροχα

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ