Smart Life

Paron Card: Μία πρωτοβουλία του σήμερα για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό του αύριο

ΠΑΡΟΝ: Ένας σύγχρονος οργανισμός με δράση στη στήριξη των αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων και σωματείων

62222-137653.jpg
A.V. Team
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Paron Card
Paron Card

Με την Paron Card κερδίζουμε σημαντικές εκπτώσεις ενώ παράλληλα στηρίζουμε τον αθλητισμό και τον πολιτισμό της χώρας

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Ριζοσπαστικός Οργανισμός Π.Α.Ρ.Ο.Ν. είναι ένα εγχείρημα που μετράει από το 2021 και η ιστορία του είναι άκρως ενδιαφέρουσα. Όσο ενδιαφέρουσα είναι και η προσωπικότητα του ιδρυτή και Προέδρου του, του κ. Δημήτρη Αγγελόπουλου. Γέννημα θρέμμα του Παλαιού Φαλήρου - εκεί που έχει και ο Π.Α.Ρ.Ο.Ν. την έδρα του - έχοντας περάσει ο ίδιος από τον χώρο του αθλητισμού και έχοντας μεταβεί στη συνέχεια στο τερραίν του επιχειρείν και συγκεκριμένα στον κατασκευαστικό τομέα ως συνιδρυτής του Ομίλου Αγγελόπουλος-Σαραντής, ο κ. Αγγελόπουλος ίδρυσε τον Οργανισμό με όραμα να στηρίζει τα αθλητικά και πολιτιστικά σωματεία της χώρας ούτως ώστε να αποκτούν αυτονομία για να προάγουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό και να στηρίζουν τους νέους στο ξεκίνημα της καριέρας τους.

Paron Card

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Π.Α.Ρ.Ο.Ν. έχει ως στόχο επί της ουσίας να ενώσει αθλητικές, πολιτιστικές, κοινωνικές ομάδες και φορείς, σε έναν «μεγάλο οργανισμό» που θα προσφέρει πολλαπλά οφέλη και προνόμια σε όλους όσους συμμετέχουν. Στο Π.Α.Ρ.Ο.Ν. τα σωματεία συνεργάζονται μεταξύ τους με όρους διαφάνειας, ηθικής, και έμπρακτης αλληλοϋποστήριξης. Η διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων και δράσεων αλλά και η συμμετοχή σε αντίστοιχες ενέργειες των σωματείων που προάγουν και ενισχύουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, η ανταλλαγή τεχνογνωσίας και αθλητικών προγραμμάτων, η εξασφάλιση υποτροφιών για τους αθλητές, αποτελούν προτεραιότητά του. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Π.Α.Ρ.Ο.Ν. σε συνεργασία με τα σωματεία, υλοποιεί ένα σημαντικό πρόγραμμα αυτοχρηματοδότησής τους και αποτελεί αρωγό στην προσπάθειά τους για την δημιουργία νέων γηπέδων και προπονητικών κέντρων.

Στο πλαίσιο αυτών των δραστηριοτήτων ο Π.Α.Ρ.Ο.Ν. φέρνει στο ευρύ κοινό την PARON CARD. Πρόκειται για μία εκπτωτική κάρτα με αξιόλογα οφέλη για τους καταναλωτές που επιθυμούν να την αποκτήσουν.

Paron Card

Στην πραγματικότητα αποκτώντας την κάρτα στηρίζουμε έναν σύλλογο ή ένα σωματείο απολαμβάνοντας την ίδια στιγμή εκπτωτικά προνόμια σε πλήθος συνεργαζόμενων εμπορικών καταστημάτων στα Νότια Προάστια, αλλά και ευρύτερα.

Η ποικιλία των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων μπορεί να καλύψει όλων των ειδών τις ανάγκες των μελών της Paron Card. Το εύρος των συνεργατών της περιλαμβάνει από επιχειρήσεις ένδυσης, υπόδησης, ομορφιάς, ψυχαγωγίας, άθλησης, εκπαίδευσης, βιβλιοπωλεία και παιχνίδια, μέχρι τα πάντα για το σπίτι και τον κήπο σε όλα τα επίπεδα, από έπιπλα, είδη διακόσμησης, κουζίνες και μπάνια μέχρι τεχνίτες, τζάκια, πλακάκια και συστήματα ασφαλείας.

Στο δίκτυο των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, που ολοένα μεγαλώνει, έχουν ήδη ενταχθεί και μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, αλλά και επιχειρήσεις εστίασης. Παράλληλα, από επιλεγμένα μεγάλα brands ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών που εντάσσονται στο δίκτυο, ως μέλη της Paron Card μπορούμε να λαμβάνουμε ειδικές προσφορές με εκπτώσεις για την απόκτηση εξοπλισμού και συσκευών.

Γκάλης - Αγγελόπουλος
Γκάλης - Αγγελόπουλος

Για να πάρετε κι εσείς μια ιδέα μπορείτε να δείτε τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις αναλυτικά εδώ

Πραγματοποιώντας τις αγορές μας με την εκπτωτική Paron Card κερδίζουμε σημαντικές εκπτώσεις στα ποσά των αγορών, ενώ ταυτόχρονα ένα ποσό επιστρέφει σαν χορηγία στον Οργανισμό που διανέμεται στη συνέχεια στα υποστηριζόμενα σωματεία.

Αυτή την περίοδο και μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, ειδικά για τους κατοίκους της Αθήνας, μπορεί κανείς να αποκτήσει την εκπτωτική κάρτα χωρίς συνδρομή εφ’ όρου ζωής. Ανάλογα με τη χρήση της η κάρτα μπορεί να αναβαθμιστεί σε VIP, πράγμα που υποδηλώνει ότι το μέλος θα έχει ακόμα περισσότερα προνόμια.

Μεγάλα οφέλη όμως από την Paron Card μπορούν να έχουν και οι εταιρίες με το πρόγραμμα των διατακτικών. Οι επιχειρήσεις που δίνουν έξτρα παροχές μέσω διατακτικών στο προσωπικό τους μπορούν να επωφεληθούν από τις συμφωνίες της Paron Card με σούπερ μάρκετ και επιχειρήσεις εστίασης. Επιπλέον η Paron Card δεν ζητάει προμήθεια για την χορήγηση των διατακτικών ενώ ταυτόχρονα το προσωπικό της εταιρίας μπορεί να απολαμβάνει το πλήθος των ανταποδοτικών ωφελειών στα λοιπά είδη επιχειρήσεων οι οποίες αυτή τη στιγμή απαριθμούνται άνω των 250.

Paron Card

Στην εποχή μας που η ακρίβεια είναι μία οδυνηρή πραγματικότητα, αυτές οι πρωτοβουλίες προσφέρουν μία νότα αισιοδοξίας, όχι μόνο γιατί τα οφέλη τα νιώθουμε στην τσέπη μας αλλά και γιατί συμβάλλουμε με αυτό τον τρόπο στην υλοποίηση ενός ανθρωποκεντρικού οράματος.

Ο τρόπος για να αποκτήσει κανείς την Paron Card είναι απλός και αρκεί μία αίτηση εγγραφής μέλους μέσα από την ιστοσελίδα του οργανισμού: paron-card.gr

Info: Λεωφόρος Αμφιθέας 167 και Μετσόβου 2, Π. Φάληρο T. 2109852175 paron-card.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ