Smart Life

H Atelier by Damask στο Αρχιτεκτονικό 2ήμερο στο Costa Navarino

Νetworking και πάνελ διαλόγου για το μέλλον της αρχιτεκτονικής δημιουργίας και του interior, lighting και landscape design, experience intermedia και one to one συναντήσεις συνέθεσαν μία ενδιαφέρουσα ροή δράσης

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H Atelier by Damask στο Αρχιτεκτονικό 2ήμερο στο Costa Navarino

H Atelier by Damask συμμετείχε στο στο πρώτο Architecture & Interiors Summit στο Costa Navarino

H Atelier by Damask, καταξιωμένη εταιρεία φυσικών δομικών υλικών συμμετείχε στομερο Architecture & Interiors Summit που διοργάνωσε η Boussias Events στο Costa Navarino στις 22 και 23 Απριλίου.

Νetworking και πάνελ διαλόγου για το μέλλον της αρχιτεκτονικής δημιουργίας και του interior, lighting και landscape design αλλά και experience intermedia και one to one συναντήσεις συνέθεσαν μία ενδιαφέρουσα ροή δράσης για όλους τους συμμετέχοντες. 

H Atelier by Damask στο Αρχιτεκτονικό 2ήμερο στο Costa Navarino

Η Atelier by Damask έχει πρόσφατα μεταφερθεί στο νέο της ενεργειακό διαδραστικό χώρο παρουσίασης αλλά και εργαστηρίου εφαρμογών , στο κέντρο της Αθήνας που λειτουργεί αποκλειστικά για αρχιτέκτονες & επαγγελματίες του κλάδου κατασκευών, με προγραμματισμένα ραντεβού.  Στο Συνέδριο παρουσίασε στους συμμετέχοντες αλλά και ειδικότερα στις one to one συναντήσεις της με διακεκριμένα αρχιτεκτονικά γραφεία τον νέο τρόπο λειτουργίας της:

Νέος τρόπος παρουσίασης - κοστολόγησης - συνεργασίας που αποσκοπεί και επιτυγχάνει μείωση κόστους, χρόνου και καλύτερη επικοινωνία μεταξύ αρχιτέκτονα, πελάτη και προμηθευτή. Στη διάρκεια των συζητήσεων υπήρξε γόνιμη ανταλλαγή σκέψεων και προτάσεων για τα specs που απαιτούνται για τα έργα του μέλλοντος.

H Atelier by Damask στο Αρχιτεκτονικό 2ήμερο στο Costa Navarino

Οι δημιουργοί που συμμετείχαν ήταν από τα παρακάτω γραφεία και εταιρείες: A&M Architects, a2architects, ARISTIDES DALLAS ARCHITECTS, Athens Creative, ASlight Studio, Costas Gagos Architecture and Design, Danilof Lighting, Europe Four Seasons Hotels and Resorts, GRIMSHAW, LandmArch, Makridis Associates, M-AGIOSTRATITIS Architecture + Design, Minas Kosmidis Architects, Not a Number Architects, OOAK architects, PIERIS ARCHITECTS, PILA Studio, Potiropoulos+Partners, schema architecture & engineering, TAKA+PARTNERS, Urban Soul Project, VAP architects, Vikelas Architects.

H Atelier by Damask στο Αρχιτεκτονικό 2ήμερο στο Costa Navarino

Στο πλαίσιο του 2ήμερου Architecture & Interiors Summit διοργανώθηκαν 3 πάνελ διαλόγου, με θέματα: Redefining Hospitality Architecture for Hotels and Resorts, Regenerative Architecture – Architectural Design Beyond Sustainability και Interiors & Materiality. Οι συνομιλητές, με την ενεργό συμμετοχή του κοινού παρουσίασαν τις απόψεις αλλά και το όραμά τους για μια ολιστική προσέγγιση της αρχιτεκτονικής δημιουργίας, που συμπεριλαμβάνει:

  • το σεβασμό στο περιβάλλον και το φυσικό τοπίο,
  • τη κοινωνική συμπερίληψη,
  • αειφόρα και ανθεκτικά built assets,
  • το experience,
  • την ευζωία των ενοίκων και επισκεπτών κάθε χώρου,
  • την προαγωγή της υψηλής αισθητικής και
  • την ενσωμάτωση των δυνατοτήτων που προσφέρει η τεχνολογία.

Υποστηρικτής του Architecture & Interiors Summit ήταν η BNI, εκ των πιο δυναμικών οργανισμών δικτύωσης επιχειρήσεων στον κόσμο, που παρουσίασε μεταξύ άλλων χρήσιμα insights και tips για αποτελεσματική δικτύωση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ