Smart Life

3+1 αποτελεσματικά προϊόντα καθαρισμού εξωτερικών χώρων

Η λύση στον εξωτερικό καθαρισμό που κάθε γείτονας θα ζήλευε

Χαρά Αλεξανδροπούλου
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Kärcher: Τα 4 πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης εξωτερικού χώρου για εύκολο και αποτελεσματικό καθάρισμα

Ήρθε ξανά αυτή η καθιερωμένη ημέρα καθαριότητας. Μια μέρα που φτάνει πιο γρήγορα κι από τις εξουθενωτικές Δευτέρες. Κι αν κι εύχεσαι αυτή τη φορά να μην έχουν μαζευτεί τόσα, ρίχνεις μια ματιά από το παράθυρο και τι να δεις; Ένα καφέ μπαλκόνι από την αφρικανική σκόνη, ένα αμάξι που είναι λες και συμμετείχες στο Ράλλυ Ακρόπολις, ένα πεζοδρόμιο που σε κάνει να αναρωτιέσαι μήπως κάποιος εκσκαφέας ξεφόρτωσε το χώμα του εκεί στο δρόμο για το εργοτάξιο. Μοιραία, το σημερινό πρόγραμμα γράφει «Ατελείωτες ώρες πλυσίματος». Και πιάνεις να καθαρίζεις κι όλο θέλει κι άλλο. Το γεφύρι της Άρτας πιο γρήγορα θα χτίστηκε.

Για να είσαι καλύτερα προετοιμασμένος την επόμενη φορά και να μη χρειαστεί να σπαταλήσεις μια λίμνη νερό καθώς κι όλο το ρεπό σου για ένα αποτέλεσμα που αφορά τα «όσα βλέπει η πεθερά», βρες εδώ τα 3+1 πλυστικά μηχανήματα εξωτερικού καθαρισμού από την Kärcher τα οποία συνδυάζουν υψηλή απόδοση, ταχύτητα κι εξοικονόμηση ενέργειας κι εξέπληξε τόσο τον εαυτό σου όσο και τους γείτονες με τα αποτελέσματα.

K 4, για προχωρημένους
Το Κ 4 έχει έρθει για να κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη. Η υψηλή πίεση ψεκασμού που προσφέρει θα ξεπλύνει μέχρι και την πιο μικρή και κρυφή αμαρτία του πεζοδρομίου σου. Επιπλέον, λόγω των κατασκευαστικών του χαρακτηριστικών η μεταφορά του γίνεται εύκολα σε όποιο μέρος κι αν θες να το μετακινήσεις. Οπότε, μην ψάχνεις να βρεις γιατί δεν πονάει πια η μέση σου. Η Kärcher μερίμνησε και για αυτό.

Κ 5, για απαιτητικούς
Χάρη στον ισχυρό, υδρόψυκτο κινητήρα του, το Κ 5 γίνεται το δεξί σου χέρι στους επίμονους ρύπους. Ιδανικό για ευαίσθητες επιφάνειες και με σωλήνα υψηλής πίεσης 8 μέτρων για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Ένα πλυστικό μηχάνημα που σε κάνει να δεθείς συναισθηματικά μαζί του και με τις επιδόσεις του. Μην ανησυχείς, όμως, γιατί η εντυπωσιακή διάρκεια ζωής του θα συμβάλλει στο να ζήσετε μαζί για πολύ-πολύ καιρό.

Κ 7, για ειδικούς
Για εσένα που είσαι λάτρης των high-tech επιλογών, το Κ 7 Premium Smart Control είναι το ιδανικό καθαριστικό μηχάνημα προηγμένης τεχνολογίας. Απόκτησε εύκολη πρόσβαση σε συμβουλές, tips και ρυθμίσεις από την εφαρμογή Home & Garden της Kärcher κάνοντας σύνδεση στο smartphone σου μέσω Bluethooth και δε θα χρειαστεί να αγχωθείς ξανά για τα φυλλάδια συναρμολόγησης, συντήρησης και φροντίδας, που όλοι χάνουμε. Το Κ 7 διαθέτει επιπλέον λειτουργία ενίσχυσης για επιπλέον ισχύ, ώστε να καθαρίζει ακόμη και τους επίμονους ρύπους. Ετοιμάσου να αντιμετωπίσεις δύσπιστα βλέμματα γεμάτα αμφιβολία μόλις τους πεις πως δεν προσέλαβες κανένα συνεργείο καθαρισμού.

Νέο eco!Booster: One Cleaner Step Forward
Last but not least, ένα μεγάλο βήμα για την Kärcher, ένα μεγαλύτερο για την καθαριότητα. Η Kärcher δε σταματά να αναβαθμίζει τις παροχές της προς τον καταναλωτή. Ακόμη πιο αποτελεσματικός καθαρισμός με 50% υψηλότερη απόδοση γίνεται; Κι όμως, γίνεται! Όποιο από τα παραπάνω πλυστικά μηχανήματα κι αν επιλέξεις, θα είναι συμβατό με τη νέα καινοτόμα κάνη eco!Booster. «Οπλίσου» καταλλήλως κι εξοικονόμησε χρόνο κι ενέργεια απολαμβάνοντας ταυτόχρονα ακόμη μεγαλύτερες επιδόσεις ακόμη και σε ευαίσθητα υλικά, όπως βαμμένες επιφάνειες ή ξύλο. Τώρα, με την κάνη eco!Booster κάθε «μάχη» με επίμονες προκλήσεις σε βρίσκει νικητή. Κάνε το νέο βήμα.

Save some time
Ο χρόνος σου είναι πολύτιμος και η Kärcher το ξέρει αυτό. Για αυτό το λόγο, δε σε αφήνει να τον σπαταλήσεις σε χρονοβόρους και βαρετούς καθαρισμούς που σου κάνουν τη ζωή δύσκολη! Σύμφωνα με έρευνες, ο άνθρωπος σπαταλάει κατά μέσο όρο 3-5 ώρες την εβδομάδα στο καθάρισμα του σπιτιού και του αυτοκινήτου του. Και τι θα έλεγες αν μάθαινες πως με την Kärcher, η ώρα του εξωτερικού καθαρισμού ελαχιστοποιείται ενώ ταυτόχρονα μετατρέπεται σε μια διασκεδαστική ασχολία της καθημερινότητάς σου;

Αυτό τον ελεύθερο χρόνο , βέβαια, είναι λογικό να μην ξέρεις τι να τον πρωτοκάνεις. Για αυτό, ιδού 5 πράγματα με τα οποία θα μπορούσες να τον αξιοποιήσεις εποικοδομητικά:

1) Μία έξτρα ώρα γυμναστήριο. Τέρμα η δικαιολογία της έλλειψης χρόνου για άσκηση! Μόλις εξασφάλισες μια ώρα free ώστε να την αφιερώσεις στην φυσική σου κατάσταση.

2) Εβδομαδιαία προετοιμασία γευμάτων. Το καθημερινό delivery είναι πλέον παρελθόν. Εκμεταλλεύσου το νέο ελεύθερο χρόνο σου κι ετοίμασε κάποια από τα εβδομαδιαία σου γεύματα.

3) Μια βόλτα στη φύση. Όλο το αναβάλλεις αλλά αυτή είναι η ευκαιρία σου ώστε μια φορά την εβδομάδα να περάσεις στιγμές είτε με τον εαυτό και τις σκέψεις σου είτε με την παρέα σου στον καθαρό αέρα.

4) Σινεμά, Θέατρο, Συναυλία. Όποιο κι αν είναι το θέαμα που προτιμάς, μόλις ξέκλεψες χρόνο για να το απολαύσεις. Κλείσε θέση κι έφυγες.

5) Διάβασμα. Είτε πρόκειται για το αγαπημένο σου βιβλίο που έχει μείνει με τον σελιδοδείκτη στη μέση, είτε για κάποιο μάθημα, αυτή είναι η ευκαιρία σου να φτάσεις, επιτέλους, μέχρι την τελευταία σελίδα.

Σε μια εποχή γεμάτη άγχη, τρέξιμο κι ανησυχίες, έχεις τουλάχιστον την Kärcher να τρέχει για τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σου και να σου προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών πλυστικής καθαριότητας  που συνδυάζει υψηλή απόδοση, εξοικονόμηση ενέργειας και αποτελεσματικότητα. Τώρα ό, τι και να γίνεται μέσα στο σπίτι ξέρεις ότι απ' έξω, τουλάχιστον, όλα θα είναι καθαρά και σε τάξη.

Γίνε ο ειδικός στο καθάρισμα του εξωτερικού σου χώρου με την Kärcher κι άσε τους γείτονες να αναρωτιούνται. Εξάλλου θα μάθουν σύντομα...