Smart Life

Data Jump: Η Nova γιορτάζει και προσφέρει περισσότερα Data στην ίδια τιμή

Ακόμα περισσότερα data στην ίδια τιμή; Φανταστικό! Ναι, γιατί η Nova ξέρει τι πάει να πει celebration και πως να επιβραβεύει τους συνδρομητές της

62222-137653.jpg
A.V. Team
7’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Data Jump: Η Nova γιορτάζει με περισσότερα Data στην ίδια τιμή

Data Jump: Το νέο πρόγραμμα της Nova που χαρίζει data & αναβαθμίζει την κινητή τηλεφωνία  

Κάθε γιορτή, εκτός από ενθουσιασμό και χαρά, την ακολουθούν και δώρα. Δώρα που έρχονται να επισφραγίσουν την επιτυχία και να γίνουν κομμάτι του celebration. Λειτουργούν σαν υπενθύμιση ότι τα κατάφερες, σαν επιβράβευση για τα κατορθώματά σου, και σαν κίνητρο να συνεχίσεις να πετυχαίνεις τους στόχους σου. Δώρα που όταν μοιράζονται έχουν μεγαλύτερη αξία.

Σε αυτόν τον «άτυπο» και ευχάριστο κανόνα, εμπίπτει και η Nova. Γιορτάζει μαζί με τους συνδρομητές της τον 1 της χρόνο και τους προσφέρει φανταστικά δώρα. Το 2023 ήταν αυτό που αποκαλούμε το It Year της Nova. Μέσω σημαντικών επενδύσεων και έχοντας ως επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο, αναδείχθηκε ως μία νέα δύναμη στις τηλεπικοινωνίες και την ψυχαγωγία, φέρνοντας νέα δεδομένα στην αγορά και υπερβαίνοντας τις προσδοκίες όλων μας. Δε θα μπορούσε αυτή η χρονιά- ορόσημο επιτυχημένης λειτουργίας της νέας Nova στην Ελληνική αγορά, να ολοκληρωθεί χωρίς κάποιου είδους celebration. Και δώρο αυτού; Το «Data Jump» με το οποίο η Nova αναβαθμίζει τα προγράμματα κινητής τηλεφωνίας, σηματοδοτώντας τον εορτασμό της πρώτης χρονιάς καθώς και τη δέσμευση να προσφέρει τόσο σε νέους όσο και σε υφιστάμενους συνδρομητές, αναβαθμισμένα προγράμματα χωρίς επιπλέον κόστος.

.

Τι θα έλεγες να περιπλανιέσαι από application σε application, από ταινία σε τραγούδια, από Youtube Video σε online άρθρα, με τη χρήση περισσότερων data και μάλιστα στην ίδια ακριβώς τιμή;

Το «Data Jump» λοιπόν αφορά στην παροχή ακόμα περισσότερων GB στα ήδη υπάρχοντα προγράμματα με τις ήδη υπάρχουσες τιμές – μόνη προϋπόθεση είναι η ανανέωση της σύνδεσης στο Nova app. Για παράδειγμα, τα ανανεωμένα προγράμματα Unlimited Ομιλία & SMS προσφέρουν τώρα περισσότερα Data, αναβαθμίζοντας σε 10GB και 20GB αντίστοιχα τα προγράμματα των 6GB και 15GB, για πάντα. Φανταστικό; Άκου και το καλύτερο! Αυτό δεν ισχύει μόνο στους υφιστάμενους πελάτες, αλλά και σε νέους. 

Προσφορά για τους Συνδρομητές «Unlimited Αll»
Oι υφιστάμενοι συνδρομητές του προγράμματος “Unlimited All” απελευθερώνουν την επικοινωνία τους , χωρίς επιπλέον κόστος, με απεριόριστα λεπτά ομιλίας και προς τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για πάντα. Τώρα θα μιλάς με τη φιλενάδα σου στο Παρίσι ώρες ατελείωτες.

Προσφορά για τους συνδρομητές  Unlimited Ομιλία & SMS + 2GB 
Οι συνδρομητές του προγράμματος των 2GB μπορούν να διπλασιάσουν μέσω του «Data Jump» τα Data τους για 2 συνεχόμενους μήνες. Ήρθε η ώρα να κάνεις αυτό το movie marathon που είχες στα πλάνα σου. Φώναξε τους κολλητούς γιατί έχουμε movie night! Ποπ κορν, μην ξεχάσεις.

Data Jump: Το νέο πρόγραμμα της Nova που χαρίζει data & αναβαθμίζει την κινητή τηλεφωνία

Τα νέα προγράμματα κινητής Unlimited Ομιλία & SMS της Nova
Για να έχεις μια καλύτερη εικόνα του τι θα περιλαμβάνει το δώρο σου, παρακάτω συλλέξαμε όλα τα προγράμματα όπως έχουν διαμορφωθεί σήμερα. 

  • Δωρεάν επιπλέον 2GB το μήνα με διάρκεια 2 μηνών από την ενεργοποίηση στα προγράμματα Unlimited Ομιλία&SMS+ 2GB και Business Unlimited Ομιλία&SMS+ 2GB, μέσω του Nova App.
  • Ακόμα περισσότερα Data δωρεάν για πάντα, στα προγράμματα Unlimited Ομιλία&SMS+ 6GB, Unlimited Ομιλία&SMS+ 15GB, Business Unlimited Ομιλία & SMS+ 6GB, Business Unlimited Ομιλία&SMS+ 15GB, με τη δυνατότητα μετάβασης στα προγράμματα Unlimited Ομιλία & SMS+ 10GB, Unlimited Ομιλία&SMS+ 20GB, Business Unlimited Ομιλία&SMS+ 10GB, Business Unlimited Ομιλία & SMS+ 20GB αντίστοιχα, μέσω του Nova App, με προϋπόθεση ανανέωσης συμβολαίου για 24 μήνες.
  • Δωρεάν απεριόριστα λεπτά στην ΕΕ για πάντα στο πρόγραμμα Unlimited All, με τη δυνατότητα μετάβασης στα προγράμματα Unlimited All+ EU και Business Unlimited All+ EU αντίστοιχα, μέσω του Nova App.

Πώς θα κερδίσεις τα δώρα;
Για να κάνεις δικά σου όλα αυτά, ο τρόπος είναι απλός. Η μόνη προϋπόθεση είναι μια απλή ανανέωση συμβολαίου μέσω της φιλικής προς τον χρήστη εφαρμογής Nova App, καθώς και μέσω του nova.gr. Και αν είσαι νέος συνδρομητής τα αναβαθμισμένα προγράμματα Unlimited Ομιλία & SMS συνεχίζουν να παρέχουν πολλά σε πολύ προσιτές τιμές.

  • Οι επιτυχίες είναι για να μοιράζονται και να γιορτάζονται και αυτό είναι κάτι που η Nova ξέρει πολύ καλά να κάνει. Πλέον έχει διαμορφωθεί μια νέα δυναμική εταιρεία, φρέσκια, διαφανής, με εκτεταμένο επενδυτικό σχέδιο, έτοιμη να αλλάξει το status quo- κάτι που φάνηκε και από τις επιδόσεις της το 2023. Με επίκεντρο και προτεραιότητα εσένα, εμένα και όλους μας. Είμαστε πάντα έτοιμοι για περισσότερα.
  • Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με το Data Jump, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν το 13800, να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας nova.gr ή ένα οποιοδήποτε από τα καταστήματα Nova, σε όλη την Ελλάδα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ