Smart Life

Love is in the air στα TGI FRIDAYS™

Πάρτε το άλλο σας μισό και γιορτάστε τον έρωτά σας

Ηλιάνα Κωνσταντακάτου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

TGI Fridays™: το κατάλληλο μέρος για να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο 

  • Advertorial

Ψάχνετε το κατάλληλο μέρος για να εντυπωσιάσετε το ταίρι σας του Αγίου Βαλεντίνου; Ένας είναι ο προορισμός στις 14 Φεβρουαρίου… φυσικά τα TGI Fridays!

Love is in the air και τα Fridays™ είναι εδώ για να κάνουν αυτή τη μέρα γλυκιά και ξεχωριστή! Πάρτε το άλλο σας μισό και γιορτάστε στα TGI Fridays™ με τις αγαπημένες σας γεύσεις και μοναδικές εκπλήξεις.

Για να ξεκινήσει όμορφα το βράδυ σας μπορείτε να απολαύστε τα αγαπημένα Potato Twisters, φρέσκες τηγανιτές πατάτες σε ροδέλες με Queso Cheese sauce, Sour Cream sauce, Monterey Jack και pico de gallo. Αποτελούν ιδανική πρόταση για μοίρασμα, μιας και απολαμβάνονται καλύτερα με τα χέρια! Μια δροσερή σαλάτα δεν μπορεί να λείπει από ένα ρομαντικό γεύμα και η Yucatan Chicken Salad είναι το ιδανικό πιάτο που ξυπνά τις αισθήσεις. Κοτόπουλο σχάρας που επικαλύπτεται μπαχαρικά cajun, αβοκάντο, τραγανές λωρίδες corn tortillas, φύλλα μαρουλιού romaine, ανάμικτη πράσινη σαλάτα, κόκκινο λάχανο, Colby και Monterey Jack. Αναμεμιγμένα με Cilantro Lime Vinaigrette και Spicy Mayo. Αν δεν μπορείτε να επιλέξετε κυρίως πιάτο, μια Combo Fajitas για δύο, αρμόζει για την περίσταση με συνδυασμό τρυφερού μοσχαρίσιου κρέατος στη σχάρα και στήθος κοτόπουλου στη σχάρα, μαριναρισμένα σε fajita marinade. Μια tex-mex εμπειρία που απογειώνεται αφού φτιάχνετε τις custom πίτες σας με Spanish rice, πράσινες & κόκκινες πιπεριές, φρέσκο guacamole, sour cream και Mexican salsa.

Ένα ρομαντικό γεύμα δεν μπορεί να ολοκληρωθεί χωρίς επιδόρπιο και τα TGI Fridays™ έχουν τον πιο γλυκό πειρασμό… Death by Chocolate! Στρώσεις από homemade brownie σοκολάτας και chocolate fudge. Με παγωτό βανίλια, καρύδια, ζεστή σως σοκολάτας, σως καραμέλας βουτύρου, marshmallows και πολύχρωμη τρούφα. Συνδυάστε με μια signature Fridays™ Classic Margarita ή μια Strawberry Daiquiri από τους έμπειρους bartenders των TGI Fridays™.

Μικρές εκπλήξεις όπως, εντυπωσιακά led show και μοναδικές polaroid για να απαθανατίσετε τη στιγμή θα βρίσκονται στα καταστήματα TGI Fridays™. Βρείτε το κατάστημα που σας ταιριάζει και κλείστε το ραντεβού για την πιο ρομαντική μέρα του χρόνου.

Cheers to Love @ TGI Fridays™!

TGI Fridays