Smart Life

Αυτό είναι το δώρο που θέλουν όλοι αυτό το καλοκαίρι

Εσύ γιατί δε θα κουραστείς να ψάχνεις και ο εορταζόμενος γιατί θα το χαρεί περισσότερο

Ζένια Πιττακή
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ψάχνεις δώρο για τους Πέτρο και Παύλο ή για τον Απόστολο; Αυτό το δώρο είναι οικονομικό, το βρίσκεις παντού και αρέσει σε όλους.

Η αντίστροφη μέτρηση για τις διακοπές έχει ήδη ξεκινήσει για τους περισσότερους. Κάνεις νοητές (ή και γραπτές) λίστες με όσα θέλεις να πάρεις, περνάς τα διαλείμματα της δουλειάς ψάχνοντας στο Instagram ποια μέρη αξίζει να επισκεφθείς στο συγκεκριμένο προορισμό που έχεις κλείσει και τριπλοτσεκάρεις αν σου φτάνει το budget για όλες τις ημέρες. Παράλληλα, βέβαια, η δουλειά τρέχει, εσύ τρέχεις να τα προλάβεις όλα και η πόλη βράζει από τη ζέστη. Σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει, πριν φύγει ο Ιούνιος έχεις και κάτι ακόμη να κάνεις. Στις 29 Ιουνίου γιορτάζουν Πέτρος και Παύλος και στις 30 Ιουνίου ο Απόστολος και εσύ μόλις συνειδητοποίησες ότι πρέπει να τρέξεις και για αυτό. Φίλοι σου είναι, χωρίς δώρο θα τους αφήσεις;

Καλοκαίρι είναι σκέφτεσαι, να πάρω κανά μαγιό; Αλλά δε θυμάμαι νούμερο και αν πάρω τηλέφωνο θα «καρφωθώ». Ένα μπουκάλι ποτού είναι πάντα καλή ιδέα εκτός από το καλοκαίρι που έχει αφόρητη ζέστη. Λουλούδια ούτε στη μαμά σου δεν παίρνεις, πόσο μάλλον στους φίλους σου... Κάποιο gadget ίσως αλλά από την άλλη αυτό θα ξεπεράσει το budget που θέλεις να διαθέσεις μιας και προτεραιότητα έχουν οι διακοπές που περιμένεις πώς και πώς. Αντί να προσποιηθείς προσωρινή αμνησία για να αποφύγεις τις ευχές και το δώρο, διάλεξε το δώρο που θα ήθελαν όλοι να λάβουν στη γιορτή τους. Είναι διαφορετικό, οικονομικό και μπορείς να το βρεις σίγουρα κάπου κοντά σου.

Μιλάω φυσικά για το ΣΚΡΑΤΣ «Χρόνια Πολλά» που θα κοστίσει σε σένα μόλις 3€ αλλά στο φίλο σου που θα το παραλάβει μπορεί να χαρίσει έως και 10.000€. Επιπλέον, 1 στα 2 κερδίζει -όπως γράφει πάνω και ο λαχνός! Ξύνεις τα σημεία του λαχνού και αν βρεις το «αστέρι» κερδίζεις το αντίστοιχο ποσό, ενώ αν εμφανιστεί το σύμβολο «ΕΥΧΕΣ» κερδίζεις 10€. Μήπως να σου πάρεις και εσένα ένα δώρο πριν τις διακοπές; Στο θέμα μας, όμως, το ΣΚΡΑΤΣ «Χρόνια Πολλά» είναι ο καλύτερος τρόπος για να ευχηθείς στον Πέτρο, τον Παύλο και τον Αποστόλη αφού είναι πρωτότυπο και συναρπαστικό. Φυσικά, αν θέλεις να διαθέσεις περισσότερα χρήματα (πάρε 2-3!) και έχεις στο νου σου κάποιο άλλο δώρο μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ΣΚΡΑΤΣ «Χρόνια Πολλά» ως ευχητήρια κάρτα κάνοντας το δώρο σου πιο συναρπαστικό. Έχει ειδική περιοχή για αφιέρωση και σε περίπτωση που κερδίσει (είπαμε 1 στους 2 κερδίζει) θα είναι η πρώτη φορά που η ευχητήρια κάρτα αξίζει περισσότερο από το δώρο, πόσο τέλειο μπορεί να είναι αυτό;

Βέβαια, ακόμα και αν δεν έχεις φίλους που να γιορτάζουν αυτές τις ημέρες, έχεις σίγουρα μερικούς γάμους και βαφτίσεις να παρευρεθείς -η wedding/baptism season έχει επισήμως ανοίξει-, γενέθλια, bachelor/bachelorette, baby shower ή και όλα αυτά μαζί. Οπότε αν δε θες να δεις το budget των διακοπών σου να κάνει φτερά, είναι ευκαιρία να πρωτοτυπήσεις με το ΣΚΡΑΤΣ «Χρόνια Πολλά» σε κάθε περίσταση. Έτσι κι αλλιώς μπορείς να το βρεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ, σε λαχειοπώλες, ακόμη και σε ψιλικατζίδικα, οπότε θα εξοικονομήσεις και χρόνο!

Ώρα για ευχές με κέρδη με το ΣΚΡΑΤΣ «Χρόνια Πολλά»!