Smart Life

Διάλεξε χριστουγεννιάτικα δώρα από τη Love n Wall με 30% έκπτωση

Τα πρωτότυπα μεταλλικά σχέδια τοίχου που μοιράζουν αγάπη

Μπεθ Τσαλίκη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Love n Wall: Πρωτότυπα μεταλλικά σχέδια, όπως Marilyn Monroe, Bansky, Dali, Snoopy αλλά και ο σκύλος σου, έρχονται να διακοσμήσουν τον τοίχο των αγαπημένων σου

Έφτασε η ώρα για δώρα! Να πάρεις, να δώσεις, να ανταλλάξεις, να μοιραστείς και να μοιράσεις αγάπη, να τη συμβολίσεις με ένα κουτί με κόκκινη κορδέλα! Εμείς, διαλέξαμε για τους αγαπημένους μας, τα πιο πρωτότυπα, μεταλλικά διακοσμητικά τοίχου της Love n Wall, που τώρα τα Χριστούγεννα έχουν 30% έκπτωση!

Αν δεν ξέρεις ακόμα τι είναι η Love n Wall, μη χάνεις άλλο χρόνο. Μπες στο φιλόξενο site της και βόλταρε ανάμεσα στην Marilyn Monroe και το Kobe, μαζί με γραμμικές μορφές, πόσο σε κύματα, φτερά και λατρεμένα γκράφιτι του μυστηριώδους Banksy και πίνακες του Dali και του Matisse. Όλα είναι φτιαγμένα από μέταλλο, σε μαύρη απόχρωση, και είναι έτοιμα να στολίσουν τους μονόχρωμους ή τους πολύχρωμους τοίχους των αγαπημένων μας χώρων. Και το καλύτερο -Χριστούγεννα γαρ- στα διακοσμητικά τοίχου της Love n Wall, μπορείς να βάλεις και λαμπιόνια!

Μεταλλικοί πίνακες για τον φίλο σου ή για τον… σκύλο σου

Οι δημιουργίες της Love n Wall ταιριάζουν σε κάθε χώρο, ανεξάρτητα από το μέγεθός του, το στυλ, το ύφος ή τα χρώματα που κυριαρχούν σε αυτόν. Διάλεξε ένα ενθαρρυντικό quote για το σαλόνι του κολλητού σου, μίνιμαλ γραμμικά πρόσωπα για το γραφείο της ψυχολόγου σου ή έναν κλασικό αραχτό Snoopy για το παιδικό δωμάτιο, που μόλις ανακαίνισες. Επίλεξε την θεά Άρτεμη για τον τοίχο της εισόδου σου ή για τη μητέρα σου, την αγαπημένη σου σκυλίσια φάτσα για τον πιστό φίλου του δικού σου πιστού κολλητού ή τον χάρτη που μοιάζει με lego για το χωλ του ταξιδιάρικου μπαρ που έφτιαξες με μεράκι.

Πάρε χάρτες για τους περιπετειώδεις και ονειροπαγίδες για τους ονειροπόλους. Αγόρασε custom μεταλλικές κατασκευές για τους σκυλογονείς φίλους σου και την αγαπημένη μορφή του Βούδα για εκείνον που λατρεύει το ανατολίτικο στυλ. Τα χαρούμενα χρώματα και τα πρωτότυπα σχέδια της Love n Wall ταιριάζουν σε κάθε στυλ!

Ποιοτικές κατασκευές με αντοχή στο χρόνο

Μεταλλικά, ανθεκτικά στον χρόνο και στην υγρασία, φτιαγμένα με αγάπη για τους εραστές της καλαισθησίας, έτοιμα να διακοσμήσουν τους τοίχους μας χωρίς να ψάχνουμε για πλαίσιο και κάδρο. Υπάρχει πιο κατάλληλο χριστουγεννιάτικο δώρο από αυτό που σε κάνει να χαλαρώνεις, να απολαμβάνεις και να δημιουργείς την ατμόσφαιρα που θες για το σπίτι σου;

Τα δώρα συμβολίζουν τον σεβασμό, την αγάπη, την εκτίμηση, τον έρωτα, την ευγνωμοσύνη. Επισκέψου το ηλεκτρονικό κατάστημα της Love n Wall και διάλεξε αυτά που ταιριάζουν στο γούστο σου, στη διάθεσή σου, στην στάση ζωή σου. Αγόρασε και δώρισέ τα στους ανθρώπους της ζωής σου ή σε σένα με τις καλύτερες ευχές για χαρούμενα Χριστούγεννα!

LOVE N WALL
Χριστουγεννιάτικες προσφορές https://www.lovenwall.com/collections/xmas-gifts
Τηλεφωνικές παραγγελίες: +30 22610 26384
Facebook: @lovenwall.gr
Ιnstagram: love_n_wall