Smart Life

Υγεία... το σημερινό πρότυπο ομορφιάς!

Ευεξία και ευρωστία με τη Sky Premium Life®

Μπεθ Τσαλίκη
Μπεθ Τσαλίκη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συμπληρώματα διατροφής

Sky Premium Life®: η πρώτη luxury σειρά συμπληρωμάτων διατροφής για υγεία και ομορφιά

Έκρηξη, σύνεση και εφευρετικότητα. Με όχημα τα τρία αυτά στοιχεία τα οποία χαρακτηρίζουν τους τρεις δημιουργούς της, γεννήθηκε η ιδέα της σειράς συμπληρωμάτων διατροφής Sky Premium Life®. Με την πεποίθηση ότι το σημερινό πρότυπο ομορφιάς είναι η υγεία, η πρώτη luxury σειρά συμπληρωμάτων διατροφής έγινε πραγματικότητα. Η υψηλή ποιότητα πρώτων υλών και προδιαγραφών παραγωγής, με βάση αυστηρά φαρμακευτικά πρότυπα και πρωτόκολλα GMP, καθώς και η επιστημονικά βασισμένη επιλογή των κατάλληλων θρεπτικών συστατικών, στον κατάλληλο συνδυασμό και την ενδεδειγμένη περιεκτικότητα, δημιούργησαν μοναδικές φόρμουλες με βιταμίνες και βότανα που υποστηρίζουν συγκεκριμένες ανάγκες υγείας, παράλληλα με μία ευρεία γκάμα βασικών συμπληρωμάτων premium ποιότητας, για γενική ευεξία και ευρωστία. 

HYALURONIC ACID

Το Sky Premium Life® Hyaluronic Acid, με διαυγές πόσιμο διάλυμα υαλουρονικού οξέος, συμβάλλει στη φυσιολογική κατάσταση και ενυδάτωση της επιδερμίδας και
τη φυσιολογική λειτουργία των αρθρώσεων. Μπορεί να ληφθεί είτε από στόματος, είτε να εφαρμοστεί απευθείας επάνω στην επιδερμίδα, ως ενισχυτικό της καλλυντικής μας κρέμας. Για μια έξτρα ενυδάτωση και αίσθηση διαρκείας! Δεν περιέχει γλουτένη, λακτόζη, γλυκόζη, αλάτι και είναι κατάλληλο για vegetarians και vegans.

COLLAGEN

Το κολλαγόνο είναι η μεγαλύτερη σε ποσότητα πρωτεΐνη στον ανθρώπινο οργανισμό και παράγεται με τη βοήθεια της βιταμίνης C και των πρωτεϊνών που προσλαμβάνονται μέσω της διατροφής, ενώ μετά την ηλικία των 25 ετών, η παραγωγή του κολλαγόνου από τον οργανισμό μειώνεται. Το Sky Premium Life®
Collagen, με εύπεπτα βιοδιαθέσιμα πεπτίδια κολλαγόνου, εμπλουτισμένο και με υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες συμπλέγματος B, βιταμίνη C, ψευδάργυρο & χαλκό, με
υπέροχη γεύση φράουλας, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, είναι η απόλυτη λύση για γερά μαλλιά, δυνατά νύχια και λαμπερό δέρμα. Δεν περιέχει γλουτένη, λακτόζη, γλυκόζη και αλάτι.

HAIR ADVANCED FORMULATION

Για ενδυνάμωση της τρίχας και λαμπερό χρώμα στα μαλλιά, αλλά και προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες, επιλέγουμε το Sky Premium Life® Hair Advanced Formulation, ένα προϊόν με κολλαγόνο τύπου ΙΙ, βιοτίνη, βιταμίνη C, ψευδάργυρο, σελήνιο και χαλκό, το οποίο ενισχύει συμπληρωματικά την καλή υγεία των νυχιών και της επιδερμίδας. Δεν περιέχει γλουτένη, λακτόζη, γλυκόζη και αλάτι.

Η νέα χρονιά βρίσκεται ήδη προ των πυλών και μας παρουσιάζεται μια μεγάλη ευκαιρία για ανασύνταξη δυνάμεων, αναθεώρηση προτεραιοτήτων και προσωπική ανανέωση, εντός και εκτός...! Εντάξτε τα συμπληρώματα διατροφής Sky PremiumLife® στην καθημερινή σας ρουτίνα υγείας και ομορφιάς και απολαύστε τα μοναδικά τους οφέλη! Αναζητήστε τα στα φαρμακεία.

Sky Premium Life…in love with life!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ