Smart Life

The Freestyle: Ένα gadget για διασκέδαση χωρίς όρια

Φτιάξτε τον χώρο σας όπως ακριβώς τον ονειρεύεστε

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Προβάλλετε οτιδήποτε θέλετε στο σαλόνι σας με το gadget Freestlyle

The Freestyle: Ο φορητός προτζέκτορας της Samsung γίνεται το gadget που πρέπει να έχεις στη συλλογή σου.

Με τη συνεχόμενη εξέλιξη της τεχνολογίας, διάφορα gadgets μπαίνουν όλο και περισσότερο στη ζωή μας. Στην αγορά υπάρχουν πολλά, που μπορείς να ανακαλύψεις καθημερινά, όμως λίγα είναι εκείνα ξεχωρίζουν για το design τους, τις λειτουργίες και την ευκολία στη χρήση τους. Ένα από αυτά είναι σίγουρα ο φορητός προτζέκτορας «The Freestyle» της εταιρείας Samsung. Ένα gadget που μπορεί να τα συνδυάσει όλα, μεταφέρεται εύκολα παντού, είναι για όλες τις ηλικίες και υπόσχεται διασκέδαση όλες τις ώρες μίας ημέρας.

The Freestyle: Επίσημη παρουσίαση | Samsung

Μετά το πάτημα για την ενεργοποίηση της συσκευής αμέσως καταλαβαίνεις, πως ένας νέος κόσμος ανοίγεται μπροστά σου. Ο φορητός προτζέκτορας της Samsung ξεφεύγει από τις πεπατημένες και εισάγει τους χρήστες του σε πολλές νέες δυνατότητες. Είναι ένα μικρό ελαφρύ gadget, το οποίο μπορεί να μετακινηθεί με άνεση από σημείο σε σημείο. Με αυτόν τον τρόπο θα γίνει ο καλύτερος σου φίλος σε ένα ταξίδι ή για να τον πάρεις μαζί ένα βραδύ σε σπίτι φίλων. 

Εκείνα τα σαββατόβραδα, που όλη η παρέα θα μαζευτεί σπίτι για ταινία, αλλάζουν, καθώς πλέον με το «The Freestyle» η εμπειρία θέασης ενός προγράμματος γίνεται ολοκληρωμένη. Αρχικά με τη λειτουργία Auto Keystone η προβολή διαστρεβλωμένων εικόνων ρυθμίζεται αυτόματα σε ευθεία ή ορθογώνια οθόνη. Αυτή δεν είναι η μοναδική του δυνατότητα, διότι με το Auto Focus η συσκευή εστιάζει αυτόματα για μια ευκρινή καθαρή εικόνα σε δευτερόλεπτα και την ίδια ώρα με τη χρήση του Auto Leveling η οθόνη μπορεί να παραμείνει ίσια σε οποιάδηποτε επιφάνεια. Δεν παίζει ρόλο αν θα προβάλλετε σε ομοιόμορφο ή ανομοιόμορφο περιβάλλον, με την ποιότητα εικόνας να παραμένει υψηλή. Ο προτζέκτορας της Samsung χαρίζει την καλύτερη εμπειρία παρακολούθησης σε οποιοδήποτε μέρος και μπορείτε να τον έχετε μαζί σας από το σπίτι μέχρι το camping ή γενικότερα τις διακόπες σας.

Μπορείτε να έχετε τον προτζέκτορα Freestyle παντού μαζί σας.

Οι σινεφίλ σίγουρα θα απολαύσουν λίγο παραπάνω τον προτζέκτορα «The Freestyle». Πολλές φορές δεν έχουμε δυνατότητα να δούμε μία ταινία στις κινηματογραφικές αίθουσες. Αυτό πλέον δεν θα αποτελεί πρόβλημα, καθώς γίνεται να φέρουμε το σινεμά σπίτι. Η συσκευή μπορεί να προβάλλει εικόνα μεγέθους από 30 εώς 100 ίντσες και έτσι να φτιάξετε το δικό σας προσωπικό home theater στον χωρο σας. Σε αυτό συμβάλλει και το ενσωματωμένο ηχείο 360 μοιρών (5W) με το οποίο απολαμβάνετε τον ήχο από όποια μεριά κι αν παρακολουθήσετε. Μαζί με αυτά η λειτουργία Smart TV Powered by Tizen ανοίγει έναν νέο κόσμο περιεχόμενου με πιστοποιήμενες εφαρμογές OTT.

the_freestyle_lifestyle_12.jpg

Δεν είναι όμως μόνο οι αμέτρητες δυνατότητες που κάνουν τον προτζέκτρα «Freestyle» μία χρήσιμη συσκευή για όλους. Η έξυπνη βαθμονόμηση που διαθέτει, την καθιστούν από τις καλύτερες και πιο «έξυπνες» της αγοράς. Μπορεί να ρυθμίζει την προβολή με βάση την οθόνη κάθε τοίχου, ενισχύει την εμπειρία θέασης και δεν κουράζει καθόλου τα μάτια. Η απόδοση στην εικόνα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τα χρώματα, την υφή και την κλίση του τοίχου. Χάρη σε αυτό διαμορφώνουμε τον χώρο μας, όπως τον επιθυμούμε εμείς και προβάλλουμε ταινίες, φωτογραφίες και οτιδήποτε μας διασκεδάζει. 

2022_the_freestyle_lifestyle_image_dance.jpg

Το κινητό τηλέφωνο είναι ένα από τα πράγματα που χρησιμοποιούμε όλο και περισσότερο μέσα στη διάρκεια της ημέρας και κάποιες φορές ίσως να μην έχουμε πρόσβαση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή. Αυτόεπίσης δεν είναι πρόβλημα για έναν χρήστη του προτζέκτορα, καθώς με τη λειτουργία Mobile Mirroring συνδέεται με το κινητό και η οθόνη προβάλλεται σε όποια επιφάνεια θέλουμε.

the_freestyle_lifestyle_09.jpg
 

the_freestyle_lifestyle_10.jpg
 

Το να τελειώσει η μπαταρία σε μία συσκευή που πάντα μας συντροφεύει, είναι ένα από τα πράγματα που σίγουρα απεύχονται όλοι όσοι αγαπούν τα gadgets και την τεχνολογία. Οι χρήστες του «The Freestyle» δεν διατρέχουν τέτοιο κίνδυνο. Είναι συμβατό με φορητή εξωτερική μπαταρία και μπορούμε να το φορτίσουμε παντού. Συνδέεται με καλώδιο USB-C που παρέχεται, ενώ παράλληλα είναι συμβατό με εξωτερικές μπαταρίες που έχουν έξοδο USB-PD και 50W/20V ή παραπάνω (πωλούνται χωριστά). Ο προτζέκτορας έχει τη δική του θήκη για να τον προστατεύετε όλες τις ώρες και αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο αξεσουάρ.

the_freestyle_lifestyle_11.jpg

Ο προτζέκτορας «The Freestyle» της Samsung είναι ένα από εκείνα τα gadgets που θα κλέψουν τις εντυπώσεις το επόμενο διάστημα. Υπόσχεται διασκέδαση χωρίς όρια, χωρίς να παίζει ρόλο το μέρος που θα τον χρησιμοποιήσεις. Σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ