Smart Life

Τα νέα earbuds FN7 από την LG είναι ό,τι πιο hot κυκλοφορεί

Οι πρωτοποριακές δυνατότητες που δίνει η UVnano τεχνολογία

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
thumbnail_lg-41-edit-edit-edit-edit.jpg

Τα earpads TONE Free FN7 τα οποία λάνσαρε η εταιρία LG έχουν γίνει ήδη το απόλυτο trend, χάρη στις πρωτοποριακές δυνατότητες τους.

Η νέα τάση έχουν γίνει τα earpads TONE Free FN7 τα οποία λάνσαρε η εταιρία LG και εξελίσσονται στο απόλυτο trend. Προσφέρουν πρωτοποριακές δυνατότητες, όπως το active noise cancelation που απομονώνει τους περιττούς ήχους, ενώ χάρη στη UVnano* τεχνολογία, τοποθετώντας τα στη θήκη φόρτισης, εξουδετερώνονται το 99,9% των βακτηριδίων.

Σε συντροφεύουν στη δουλειά, όπου με μπαταριά που διαρκεί πάνω από 18 ώρες, δε θα χάσεις ούτε μία κλήση- ούτε ένα Zoom Meeting, ενώ είναι ο ιδανικός σύμμαχος και σε κάθε μορφής άθλησης, από… μαραθώνιο, μέχρι έναν απλό περίπατο, απολαμβάνοντας τον αυθεντικό ήχο Meridian με τις αγαπημένες σου μουσικές.

Δε συνιστά έκπληξη, που τα TONE Free FN7 αποτελούν την προτίμηση πολύ κόσμου, μεταξύ των οποίων και η Ολυμπιονίκης, Κλέλια Πανταζή αλλά και οι γνωστοί δημοσιογράφοι, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Έφη Αλεβίζου και Δώρα Παντέλη.

*Η λέξη UVnano είναι σύνθετη και προέρχεται από το UV και τη μονάδα μέτρησης "νανόμετρο".

*Δοκιμές από ανεξάρτητους φορείς δείχνουν ότι η βάση φόρτισης UVnano εξολοθρεύει το 99,9% των βακτηριδίων E. Coli και χρυσίζοντος σταφυλόκοκκου στο πλέγμα του ηχείου των ακουστικών μέσα σε δέκα λεπτά κατά τη διάρκεια της φόρτισης. Η λειτουργία του LED UV ενεργοποιείται μόνο όταν η βάση φόρτισης είναι συνδεδεμένη στο καλώδιο τροφοδοσίας ρεύματος.

*Το φως LED UV είναι αόρατο και ανάβει μόνο όταν η βάση φόρτισης είναι κλειστή, με τα ακουστικά στο εσωτερικό. Ο μπλε φωτισμός διάθεσης είναι μόνο για αισθητικούς λόγους και εμφανίζεται όταν το καπάκι της βάσης φόρτισης είναι ανοικτό.

 

 

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ