Smart Life

Με λίγη φαντασία και τη σωστή ενέργεια όλη η πόλη είναι στον αέρα

Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία στην Ελλάδα για το 2020 σύμφωνα με τους Financial Times μας καλεί να βάλουμε τη φαντασία μας να «δουλέψει»

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η ευρηματική διαφήμιση της ελληνικής εταιρείας ενέργειας Watt+Volt «Ό,τι μπορείς να φανταστείς, μπορεί να γίνει πραγματικότητα».

Η ευρηματική διαφήμιση της ελληνικής εταιρείας ενέργειας Watt+Volt «Ό,τι μπορείς να φανταστείς, μπορεί να γίνει πραγματικότητα».

Μπορείς να σκεφτείς ή να θυμηθείς πώς ήταν η ζωή χωρίς social media; Πώς ζούσαν οι άνθρωποι χωρίς διαδίκτυο; Πόσο δύσκολο ήταν να γνωρίσεις τον κόσμο όταν δεν υπήρχαν αεροπλάνα κι αυτοκίνητα; Τι έκαναν οι άνθρωποι σε ένα 24ωρο όπου δεν υπήρχε ρεύμα; Αυτά που σήμερα μπορεί να θεωρείς δεδομένα ξεκίνησαν από ιδέες που γεννήθηκαν. Γιατί για να συμβεί, πρέπει πρώτα να το φανταστείς. Keep in mind πως η φαντασία μπορεί να υπερβαίνει τη λογική αλλά συχνά είναι η κινητήριος δύναμη για να δει κανείς τα πράγματα από ψηλά και να τα αλλάξει όλα.

WATT+VOLT | O,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Σε μια πρωτόγνωρη εποχή, που η απλή και συναρπαστική καθημερινότητα μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας, η WATT+VOLT στέλνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας μέσα από μια διαφήμιση που μας καλεί να σκεφτούμε πως όλα είναι πιθανά αν βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ