- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Γιατί το κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής είναι πιο νόστιμο;
Άλλαξε την καθημερινότητά σου αρχίζοντας από το τραπέζι σου
Το κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ κάνει τη διαφορά στο καθημερινό τραπέζι
Εδώ και λίγα χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται προς ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Προσέχουν τη διατροφή τους και αθλούνται περισσότερο. Είναι αλήθεια ότι ο δρόμος για μία καλύτερη ζωή περνάει από το τραπέζι μας. Η φράση «είμαστε ό,τι τρώμε» δεν έχει αντίκτυπο μόνο στην υγεία, αλλά και στην ψυχολογία μας. Ωστόσο δεν χρειάζονται ακρότητες. Είναι οι μικρές αλλαγές στο καθημερινό μας τραπέζι που κάνουν τη (μεγάλη) διαφορά.
Όλα ξεκινούν από την καλή πρώτη ύλη. Αγνά φρούτα και λαχανικά (πάντα στην εποχή τους), κρέας και ψάρι από προμηθευτές που εμπιστευόμαστε. Αυτές οι μικρές, αλλά σημαντικές επιλογές δεν αλλάζουν μόνο την υγεία μας, αλλά και τη γεύση στο φαγητό μας. Ας πάρουμε για παράδειγμα τα κοτόπουλα ελεύθερης βοσκής και συγκεκριμένα τα κοτόπουλα ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ. Αυτά τα κοτόπουλα μεγαλώνουν σε υψόμετρο άνω των 700μ στην περιοχή των Ιωαννίνων και τρέφονται αποκλειστικά με 100% φυτικές πιστοποιημένες τροφές, πλούσιες σε καλαμπόκι. Εδώ οφείλεται εξάλλου και το έντονο κίτρινο χρώμα τους (σ.σ. ένας εύκολος τρόπος να ξεχωρίσουμε τα κοτόπουλα ελευθέρας βοσκής από τα υπόλοιπα είναι ακριβώς αυτό το κίτρινο χρώμα). Επιπλέον, προέρχονται από κοπάδια πτηνών από φυλή βραδείας ανάπτυξης, μεγαλώνουν για πάνω από 65 ημέρες, οπότε το κρέας διατηρεί όλα τα θρεπτικά συστατικά του και μετά το μαγείρεμα.
Όλα τα παραπάνω είναι που καθιστούν τα Κοτόπουλα Ελεύθερης Βοσκής ΠΙΝΔΟΣ όχι μόνο υγιεινά, αλλά και απίστευτα νόστιμα. Γεγονός, φυσικά, που αποδεικνύεται και από τη διάκριση του Βραβείου Ανώτερης Γεύσης από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης & Ποιότητας- iTQi στις Βρυξέλλες. Πώς θα μπορούσαμε να τα εκμεταλλευτούμε, λοιπόν, όλα αυτά με τρόπο που να αλλάζει την καθημερινότητά μας προς το καλύτερο; Με ένα κοτόπουλο στον φούρνο με πατάτες.
Αρχικά το κοτόπουλο στον φούρνο με πατάτες είμαι πεπεισμένη πώς δεν πρόκειται για φαγητό, αλλά για συναίσθημα. Έχοντας πρωταγωνιστήσει σε αμέτρητα οικογενειακά τραπέζια και έχοντας περάσει τα μυστικά του από γενιά σε γενιά, αυτό το πιάτο κρύβει μέσα του ευτυχισμένες αναμνήσεις. Μπορεί αυτό το φαγητό να γίνει ακόμα καλύτερο; Φυσικά και μπορεί, ειδικά όταν το βασικό υλικό είναι τόσο εκλεκτό. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια μικρή, έξυπνη παραλλαγή. Δεν θα πούμε περισσότερα. Δες εδώ πώς θα φτιάξεις το τέλειο κοτόπουλο στον φούρνο με πατάτες.