Smart Life

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 μας γεμίζει αισιοδοξία και θετικά συναισθήματα

Όχι μόνο την ημέρα της συναυλίας αλλά κάθε μέρα, όλο το χρόνο!

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
261955.jpg
Ζήσης Ρούμπος και Josephine ©Studio Panoulis

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019, την οποία φέτος παρουσίασε η Amita Motion μέσω της νέας της πλατφόρμας Playmotion, φιλοξένησε στη σκηνή της το μεγαλύτερο line up για περισσότερους από 80.000 θεατές.

Κάθε χρόνο η Amita Motion διοργανώνει τη μεγαλύτερη Γιορτή Θετικής Ενέργειας στην Ελλάδα και χιλιάδες κόσμου πλημμυρίζουν το Τείχος των Εθνών, θέλοντας να ζήσουν την εμπειρία. Δεν είναι να απορεί λοιπόν κανείς που φέτος η προσέλευση ξεπέρασε τις 80.000, σημειώνοντας ρεκόρ. Μικροί και μεγάλοι ήρθαν στην πιο θετική μουσική γιορτή για να απολαύσουν αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής, με ελεύθερη είσοδο!

Στο πιο θετικό stage εμφανίστηκαν με εντυπωσιακά εφέ και δυναμική παρουσία ο Κωνσταντίνος Αργυρός, οι ΜΕΛΙSSΕS, η Ελένη Φουρέιρα, ο Fy, ο Light, ο Snik, οι Marcus & Martinus ως Special Guests! Μαζί τους οι: Βαγγέλης Κακουριώτης, Αναστάσιος Ράμμος, Έλενα Τσαγκρινού, Αlcatrash, D3LTA, Jimko, Josephine, Lil Barty, Mad clip, Mike, Natasha Kay, Oge, Dj Pitsi, The Players, Vemily, Wolves και YPO.Στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2019 παρουσιάστηκε η νέα συλλεκτική συσκευασία της Amita Motion που φιλοξενεί την Ελένη Φουρέιρα και η οποία σε λίγες μέρες θα είναι διαθέσιμη, προσφέροντας ακόμα περισσότερη θετική ενέργεια! Πάνω στη συσκευασία θα υπάρχει ειδικά σχεδιασμένο QR code, μέσω του οποίου το κοινό θα μπορέσει να ακούσει αποκλειστικά το νέο τραγούδι που ετοιμάζει η Ελένη Φουρέιρα.

261994.jpg

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι η Ημέρα Θετικής Ενέργειας συνεχίζει να μας γεμίζει αισιοδοξία και θετικά συναισθήματα και διατηρεί το positive vibe όλο το χρόνο. Πώς; Προσφέροντας #kathemera μουσική, εκπλήξεις & εμπειρίες μέσα από τη πλατφόρμα της Amita Motion, το Playmotion. Αλλά και στα επίσημα social media της Amita Motion, έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε αποκλειστικό υλικό από την Ημέρα Θετικής Ενέργειας, θετικά μουσικά νέα και αποκλειστικά video με τις δηλώσεις των καλλιτεχνών.

261987.jpg
Κωνσταντίνος Αργυρός

Το Playmotion πάντως, μετέδωσε την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 και μέσα από το επίσημο κανάλι της Amita Motion στο Youtube, μεταφέροντας τον παλμό σε χιλιάδες κοινού και καταγράφοντας εντυπωσιακά νούμερα, όπως την ταυτόχρονη παρακολούθηση του live stream από περισσότερους από 7.500 θεατές!

Αποσπάσματα απο την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 by Amita Motion

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 ήταν η απόλυτη μουσική εμπειρία που μας ταξίδεψε για λίγες ώρες σε έναν κόσμο γεμάτο ενέργεια, ρυθμό, γέλια, αγκαλιές και θετική σκέψη. Μείνετε συντονισμένοι γιατί σύντομα ξεκινά νέος διαγωνισμός της Amita Motion, “Under The Cap” και οι τυχεροί κωδικοί κάτω από το καπάκι χαρίζουν #kathemera μουσικά δώρα.

261995.jpg
Melisses

Για περισσότερες πληροφορίες τόσο για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 όσο και για τα υπόλοιπα νέα της μουσικής πλατφόρμας της Amita Motion, μπορείτε να επισκεφθείτε το Playmotion στο www.amitamotion.gr/playmotion.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ