Smart Life

Γιατί τα παιδικά σήμερα είναι καλύτερα από ποτέ;

Γιατί όλοι έχουν επιστρέψει στα αγαπημένα τους παιδικά;

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
le_petit_nicolas.jpg

Μικροί και μεγάλοι που αγαπούν τα παιδικά έχουν αυτό το καλοκαίρι, τον δικό τους χώρο έκφρασης

Πόσους φίλους σας έχετε ακούσει, όταν εσείς λέτε ιστορίες από τις αγαπημένες σας σειρές  να σας απαντούν με αντίστοιχες από animation και παιδικά; Ειδικά η γενικότερη κατηγορία των animation περνά μια φάση διαρκούς ανόδου τα τελευταία χρόνια, όμως και πιο συγκεκριμένα οι ταινίες για παιδιά έχουν αρχίσει να έχουν φανατικούς φίλους και στο δυναμικό κοινό. Ειδικά όταν οι ζέστες έχουν πιάσει για τα καλά, που όλοι κοιτάμε να χαλαρώσουμε κάπως.

Το «Spider-Man: into the spider-verse» που ήταν σαφώς η πιο επιτυχημένη ταινία κινουμένων σχεδίων της φετινής χρονιάς, αποτέλεσε την αφορμή για πολλούς να ξεκινήσουν την… κινηματογραφικό παλιμπαιδισμό και να επιστρέψουν στις συνήθειες των σχολικών τους χρόνων. Θα περίμενε κανείς ότι το καλοκαιρινό πρόγραμμα για όσους λατρεύουν τις παιδικές ταινίες θα ανακύκλωνε τα ίδια και τα ίδια, όμως η Nova αυτό το καλοκαίρι έχει μια εντελώς διαφορετική πρόταση να δώσει. Και φυσικά ο παιδικός Spider-Man είναι μέσα σε αυτήν.

Αλλά βεβαίως δεν είναι η μόνη. Και αν μέχρι τώρα λέγατε ότι «δεν πρόκειται ποτέ να δω στα... άντα μου να κάτσω να δω παιδικά», τότε έχω να σας πω ότι «ποτέ μη λες ποτέ», αφού και εγώ τα ίδια έλεγα και τελικά με απειλούν οι παρέες μου, για να μην δημοσιεύσουν τα μηνύματα!

Η Nova αυτό το καλοκαίρι φέρνει παιδική ζώνη στο πρόγραμμα της και καθημερινά παίζουν μεταγλωττισμένες ταινίες σε ώρα ιδανική τόσο για οικογένειες, λίγο πριν τον ύπνο των μικρών, όσο και όσους θέλουν να γίνουν και πάλι παιδιά. Παιδικές ταινίες-ορόσημα όπως το «The Smurfs 2», ο αγαπημένος «Tarzan» και το «My Little Ponny» είναι μόνο μερικές από αυτές που θα φιλοξενηθούν στο καλοκαιρινό παιδικό πρόγραμμα της Nova, ενώ η σειρά που με έκανε να ξεκινήσω τα παιδικά ακόμη και σε αυτήν την ηλικία βρίσκεται και αυτή στην πλατφόρμα.

Ο Μικρός Νικόλας αναβιώνει στην μικρή οθόνη και για όσους είχαν λατρέψει τις ιστορίες του μικροί, αυτό το καλοκαίρι είναι μια καλή ευκαιρία να θυμηθούν τα παλιά στα νέα επεισόδια που προβάλλονται καθημερινά στις 21:50. Αν πάλι ακόμα βάζεις στοίχημα, ότι δεν πρόκειται ποτέ να ξαναδείς παιδικά, εγώ το πάω και… εδώ είμαστε!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ