Φάγαμε το Tsourek Venet που συγκλόνισε τον Άγιο Δομίνικο
Αφράτο, γεμιστό με σοκολάτα και καρύδια, θα το βρεις και εσύ στους φούρνους Βενέτη
Είσαι ξελιγωμένος, θεονήστικος, σε σημείο που τρως και το περίβλημα της καρύδας. Μη σου πω και τα φύλλα από τους κοκκοφοίνικες. Ξαφνικά, προσγειώνεται μπροστά σου ένα σοκολατένιο, αφράτο, ζεστό τσουρέκι. Ε, όσο να’ ναι το μάτι σου γυαλίζει. Αυτό πάθανε και οι παίκτες του Survivor και τώρα καρδιοχτυπούν στο άκουσμα και μόνο της φράσης “Tsourek Venet”.
Το Tsourek Venet ή αλλιώς το τσουρέκι του Βενέτη αν αφαιρέσουμε την προφορά του Τούρκου παρουσιαστή, Acun Ilicali, που αντικαθιστούσε εκείνες τις μέρες τον Σάκη Τανιμανίδη, ήταν το έπαθλο για ακόμα ένα παιχνίδι του Survivor. (Επειδή οι αντιδράσεις των παικτών όταν βλέπουν το λαχταριστό τσουρέκι δεν περιγράφονται, δείτε το παρακάτω βίντεο).
Το Tsourek Venet φτιάχτηκε αποκλειστικά για τους εξαντλημένους παίκτες του Survivor και για αυτό είναι γεμιστό με σοκολάτα και ξηρούς καρπούς για full ενέργεια (έχει πέσει πολύ πείνα στον Άγιο Δομίνικο). Είναι φτιαγμένο από τα πιο αγνά υλικά και εξαιρετικά πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, χαρίζοντας πλούσια γεύση και όλα τα εφόδια για τις δύσκολες απαιτήσεις της καθημερινότητας. Φτιάχτηκε λοιπόν αποκλειστικά για τις ακραίες συνθήκες που επικρατούν στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι, αλλά επειδή το λιγουρευτήκαμε και εμείς από τις οθόνες μας κυκλοφορεί και στην Ελλάδα! (Γιατί δηλαδή, εμείς δεν είμαστε Μαχητές που επιβιώνουμε στην άκρως απαιτητική καθημερινότητα της πόλης;). Και ναι, το ζητάτε ως “Tsourek Venet” σε όλους τους φούρνους Βενέτη!
Εσύ λοιπόν που ψάχνεις ένα υγιεινό σνακ για τις δύσκολες ώρες στο γραφείο, εσύ που λαχταράς να φας ένα γλυκό χωρίς τύψεις και εσύ που χρειάζεσαι πολλή ενέργεια για να συνεχίσεις τη μέρα σου, τώρα ξέρεις την κωδική ονομασία για το τσουρέκι των ονείρων σου.
Εμείς το δοκιμάσαμε, ενθουσιαστήκαμε, μαλώσαμε για το τελευταίο κομμάτι, αλλά βίντεο δεν έχουμε να σας δείξουμε (κάποια πράγματα καλύτερα να μένουν απόρρητα). Βρήκαμε όμως κάτι άκρως κατατοπιστικό που επεξηγεί πλήρως τη γεύση του Tsourek Venet. Ιδού: