- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Αυτά είναι τα καλύτερα ελληνικά ζυμαρικά
Η «Χρυση Σειρά» της MISKO ξεχώρισε ως το κορυφαίο ελληνικό ζυμαρικό έπειτα από τυφλή γευσιγνωσία
Οι περισσότεροι θα τα αναγνωρίζαμε με κλειστά μάτια. Είναι τα μακαρόνια που μας έφτιαχνε η γιαγιά, που αργότερα σέρβιρε η μαμά στα κυριακάτικα τραπέζια, που και εμείς με τη σειρά μας τα προτιμάμε σήμερα. Τα ζυμαρικά της MISKO όμως δεν είναι μόνο η γλυκιά ανάμνηση του σπιτικού οικογενειακού γεύματος. Πάνω από όλα είναι γεύση. Γεύση που αξίζει όλα τα βραβεία.
Στις 30 Ιανουαρίου στο εστιατόριο «Θα σε κάνω Βασίλισσα» 8 κατσαρόλες έβραζαν ασταμάτητα νερό για μακαρόνια. Έξω, στην ευρύχωρη σάλα, 5 σερβίτσια περίμεναν να γίνουν μάρτυρες σε μια μεγάλη στιγμή της ελληνικής γεύσης. Εκείνη τη μέρα, το FNB Daily, το εξειδικευμένο μέσο ενημέρωσης για τον κλάδο τροφίμων και ποτών, διοργάνωνε μια τυφλή γευσιγνωσία για να βρει το κορυφαίο ελληνικό ζυμαρικό. Και το βρήκε.
Πέντε δημοσιογράφοι γεύσης δοκίμασαν και έπειτα βαθμολόγησαν 8 πρώτα σε πωλήσεις ελληνικά ζυμαρικά. Κάθε ένα από τα ζυμαρικά (ως είδος επιλέχθηκε το σπαγγέτι), μαγειρεύτηκε με βάση τις οδηγίες της συσκευασίας του, σερβιρίστηκε χωρίς σάλτσα και έπειτα κρίθηκε και αξιολογήθηκε ξεχωριστά από κάθε δημοσιογράφο σε πέντε βασικούς άξονες: γεύση και άρωμα, εμφάνιση, υφή, φινέτσα και επίγευση.
Την υψηλότερη βαθμολογία κέρδισε η «Χρυσή Σειρά» της MISKO η οποία και κατέκτησε τον τίτλο του κορυφαίου ελληνικού ζυμαρικού. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της διαδικασίας οι κριτές δεν είχαν γνώση της προέλευσης του ζυμαρικού που κάθε φορά δοκίμαζαν. Η «Χρυσή Σειρά» όμως ξεχώρισε για την πλούσια γεύση της, τη φινετσάτη υφή της και τη χρυσαφένια όψη της, χαρακτηριστικά που όλα οφείλονται στην εξαιρετική πρώτη ύλη της.
Βλέπετε, η «Χρυσή Σειρά» της MISKO φτιάχνεται αποκλειστικά και μόνο από την υψηλής ποιότητας ποικιλία Σβέβο και είναι το μοναδικό ελληνικό ζυμαρικό από μονοποικιλιακό σιτάρι. Για αυτό δεν την προτιμούν μόνο τα ελληνικά νοικοκυριά, αλλά και η πλειονότητα των σεφ.
*Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για τη «Χρυσή Σειρά», αλλά και λαχταριστές συνταγές για το καθημερινό σας τραπέζι.