ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

20692-50690.jpg
Timeliners

Στην αρχή ήταν δύο φίλες και συνάδερφοι στον θυελλώδη χώρο της επικοινωνίας. Μετά ήταν ένα podcast που γινόταν μέσω Skype. Και μετά έγινε μία ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή κάθε Σάββατο 2-3 το μεσημέρι στο web radio Radiobubble. Οι Timeliners, είναι το δεύτερο σε χρονολογική σειρά κοινό project των Αθηνά Μικροπούλου και Σώτω Μητρόγλου και ασχολείται με τα κοινωνικά δίκτυα.

20694-50692.jpg
H Amstel παρουσιάζει τo video clip του Π. Μουζουράκη

Σε νέες μουσικές διαδρομές μας ταξιδεύει η Amstel, η οποία υποστήριξε χορηγικά το νέο video clip του Πάνου Μουζουράκη για το τραγούδι «Πλημμύρες». Με ροκ διάθεση, το πρωτότυπο video clip του ανατρεπτικού καλλιτέχνη πρόκειται να κερδίσει τις εντυπώσεις του μουσικού κοινού!

20575-50438.jpg
Business Week στο Deree (12-15 Μαρτίου)

Eνώ η ελληνική οικονομία βρίσκεται στα βάθη της κρίσης με την έλλειψη ανταγωνιστικότητας να θεωρείται το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα της, το Business Week forum 2012 του Deree εξετάζει τον τρόπο με τον οποίο η Ελλάδα αλλά και κάθε ελληνική επιχείρηση ξεχωριστά μπορεί να επιστρέψει στο δρόμο της ευημερίας: τη μετατροπή κάθε οργανισμού (επιχείρησης, υπηρεσίας κ.λπ.) σε πραγματικό φορέα και αναμεταδότη γνώσεων.

20505-50325.jpg
Νέα γυαλιά Dior Homme

Tο νέο μοντέλο αναδιπλούμενων γυαλιών της Dior Homme είναι γεγονός και ήρθαν για να σας προσφέρουν εξαιρετική άνεση και ελαφρότητα για ένα κομψότατο aviator look από το μακρινό 1980. Η μοναδική κατασκευή τους με σύγχρονα και ελαφριά υλικά και ο μεταλλικός σκελετός με τις μαλακές άκρες συνθέτουν μια δυνατή κατασκευή που αντέχει στο χρόνο. Η προστασία από τον ήλιο είναι δεδομένη αφού έχει φακούς που προσφέρουν 100% UVA & UVB προστασία.

20568-50418.jpg
Staff Jeans & Co

H νέα συλλογή της Staff για την Άνοιξη και το καλοκαίρι 2012, χαρακτηρίζεται από έντονα πλυσίματα και ξεβάμματα που προσδίδουν ένα vintage, used look, ενώ τα κορυφαια denim υφάσματα που χρησιμοποιούνται, εγγυώνται το γνωστό άριστο fitting της Staff. H πρόταση της Staff για άνετες και μοδάτες καθημερινές εμφανίσεις, είναι Baggy slim παντελόνια σε ανοιχτόχρωμα ξεβάμματα σε συνδυασμό με πολύχρωμα t-shirts και πουκάμισα.

20471-50275.jpg
"More than a woman" at Concept Store

Tην Πέμπτη 8 Μαρτίου του 2012, το concept store SHOP σε συνεργασία με τη δημιουργική ομάδα του περιοδικού OZON Raw, γιορτάζουν την ημέρα της γυναίκας με ένα πρωτότυπο event, το “More Than A Woman”. Στο “More Than A Woman” event γυναίκες κάθε ηλικίας θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν δωρεάν υπηρεσίες περιποίησης μέσα από ειδικά corners ομορφιάς και απίστευτες εκπτώσεις σε όλες τις νέες συλλογές του καταστήματος.