Market

Η «αθηΝΕΑ» κέρδισε το ασημένιο βραβείο στα φετινά Digital Media A

Στην κατηγορία Best E-Newsletter

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
99246-198480.jpg

Η αθηΝΕΑ, το δωρεάν ημερήσιο newsletter το οποίο φέρνει κάθε μεσημέρι την επικαιρότητα κατευθείαν στο inbox των συνδρομητών της, κέρδισε το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Best E-Newsletter στα φετινά Digital Media Awards.

Η αθηΝΕΑ βραβεύθηκε με το Silver Award στην κατηγορία Best E-Newsletter των Digital Media (DIME) Awards 2015. Η ανακοίνωση των νικητών και η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015, στο Balux Prive, όπου εκπρόσωποι της ομάδας μας παραβρέθηκαν για να παραλάβουν το βραβείο. Η τιμητική αυτή διάκριση αποτελεί σημαντική επιβράβευση της καθημερινής προσπάθειας όλων των συντελεστών της αθηΝΕΑς.

Η αθηΝΕΑ είναι το δωρεάν ημερήσιο newsletter το οποίο φέρνει κάθε μεσημέρι την επικαιρότητα κατευθείαν στο inbox των συνδρομητών της. Πρόκειται για μια συμπυκνωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα, που με απλή, σύγχρονη γλώσσα φροντίζει να είναι σε λίγα μόλις λεπτά, σε καθημερινή βάση οι συνδρομητές της ουσιαστικά ενημερωμένοι. Αφορά, απευθύνεται και θέλει να εκφράσει από πλευράς ενδιαφερόντων, θεματολογίας και προσέγγισης προπαντός τη νέα γενιά της Ελλάδας της κρίσης, μια γενιά δυναμική, κοσμοπολίτικη, μορφωμένη και απαιτητική, που θελει να έχει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα δικα της ενδιαφέροντα.

Η αθηΝΕΑ έγινε διαθέσιμη στο ευρύ κοινό στη σημερινή μορφή της τον Ιανουάριο του 2014: ήταν και είναι μια προσπάθεια να κάνουμε την επικαιρότητα, σε όλες τις μορφές της, λίγο πιο προσιτή και ενδιαφέρουσα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ