Market

Το POWERADE χορηγός του 28ου επετειακού Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών

Το POWERADE, επίσημο αθλητικό ποτό των μεγαλύτερων αθλητικών διοργανώσεων, υποστήριξε για 7η συνεχή χρονιά τον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών, καλύπτοντας τις ανάγκες ενυδάτωσης σε περισσότερους από 20.000 αθλητές, που έλαβαν μέρος στους αγώνες δρόμου των 42, 10 και 5 χιλιομέτρων, την Κυριακή 31 Οκτωβρίου. Για μία ακόμα χρονιά, το POWERADE προσκάλεσε εργαζόμενους και συνεργάτες της Coca-Cola να συμμετάσχουν ως δρομείς στη μεγάλη αθλητική διοργάνωση,

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το POWERADE, επίσημο αθλητικό ποτό των μεγαλύτερων αθλητικών διοργανώσεων, υποστήριξε για 7η συνεχή χρονιά τον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών, καλύπτοντας τις ανάγκες ενυδάτωσης σε περισσότερους από 20.000 αθλητές, που έλαβαν μέρος στους αγώνες δρόμου των 42, 10 και 5 χιλιομέτρων, την Κυριακή 31 Οκτωβρίου.

Για μία ακόμα χρονιά, το POWERADE προσκάλεσε εργαζόμενους και συνεργάτες της Coca-Cola να συμμετάσχουν ως δρομείς στη μεγάλη αθλητική διοργάνωση,

που φέτος είχε επετειακό χαρακτήρα, καθώς συμπληρώθηκαν 2.500 χρόνια από τη Μάχη του Μαραθώνα, το ιστορικό γεγονός που ενέπνευσε τη δημιουργία του αγωνίσματος του μαραθώνιου δρόμου.

Το POWERADE υποδέχτηκε αθλητές και θεατές στο περίπτερό του, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με την ενυδάτωση που χρειάζεται ο οργανισμός τους πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την άσκηση.

Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε μέσα από το επιστημονικό πρόγραμμα Hydration Calculator, αλλά και την ειδική ενέργεια ‘60’’ της ενυδάτωσης’, με χρήσιμες συμβουλές από την εξειδικευμένη συνεργάτη, κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο, Ειρήνη Μπαμπαρούτση.