Market

NIVEA MEN Invisible for Black & White

Η Real Madrid νιώθει τόση προστασία που… σηκώνει τα χέρια ψηλά!

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
98638-197373.jpg

Η κορυφαία ομάδα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου επιλέγει NIVEA MEN για την προσωπική περιποίηση των ανδρών της.

Το νέο τηλεοπτικό σποτ για το αποσμητικό NIVEA Invisible for Black & White της σειράς NIVEA MEN βρίσκεται στον αέρα με πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης, Isco (Francisco Román Alarcón Suárez), Marcelo (Marcelo Vieira da Silva Júnior), Bale (Gareth Frank Bale) και Carvajal (Daniel Carvajal Ramos). Η NIVEA MEN έχει βρει στην Real Madrid CF τον ιδανικό πρεσβευτή της μάρκας.

Στην ανάγκη κάθε σύγχρονου άντρα να αισθάνεται άνετα και όμορφα κάθε στιγμή της ημέρας απαντά το καινοτόμο αποσμητικό NIVEA Invisible for Black & White, που χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία του καταπολεμά αποτελεσματικά τους κίτρινους λεκέδες στα λευκά ρούχα και τα λευκά σημάδια στα μαύρα. Παράλληλα, χαρίζει αόρατη αποσμητική προστασία για 48 ώρες.

Για μία επιτυχημένη εμφάνιση, το NIVEA Invisible for Black & White είναι ο ιδανικός σύμμαχος αντρικής περιποίησης των αθλητών, όπως άλλωστε και κάθε σύγχρονου άντρα. Στην προπόνηση, τη χαλάρωση ή τη διασκέδαση, στους απαιτητικούς ρυθμούς που βιώνει ο σύγχρονος άντρας καθημερινά, η ανάγκη να αισθάνεται άνετα και όμορφα είναι καθοριστική για να μπορε΄ιμπορέσει να ανταπεξέλθει.

image

Το NIVEA Invisible for Black & White, Νο1* αποσμητικό κατά των λεκέδων, αποτελεί μέρος της ολοκληρωμένης σειράς ανδρικής περιποίησης NIVEA MEN που βοηθάει τους άνδρες να αποδώσουν το maximum στην καθημερινότητά τους.

*Σύμφωνα με την έρευνα της Nielsen, Scantrack Ελλάδα 2014 για τις πωλήσεις σε αξία και όγκο για αποσμητικά κατά των λεκέδων.


Σχετικά με την Beiersdorf AG

Η εταιρία καλλυντικών Beiersdorf AG έχει έδρα το Αμβούργο στην Γερμανία και απασχολεί περίπου 16.500 εργαζομένους παγκοσμίως. Οι πωλήσεις το 2012 έφθασαν τα 6 δισεκατομμύρια ευρώ και η εταιρία είναι εισηγμένη στο DAX από το Δεκέμβριο του 2008. Η Nivea, που ανήκει στη Beiersdorf, είναι η Νο1 μάρκα περιποίησης και φροντίδας  της επιδερμίδας παγκοσμίως*. Ανάμεσα σε άλλα ονόματα που περιλαμβάνονται στο επιτυχημένο χαρτοφυλάκιο της εταιρίας είναι οι  Eucerin, La Prairie, Liposan, 8x4 και Hansaplast. Η θυγατρική εταιρία tesa SE είναι ένας από τους παγκόσμιους κύριους κατασκευαστές αυτοκόλλητων προϊόντων και συστημάτων για τη βιομηχανία, το εμπόριο και τους καταναλωτές. Η Beiersdorf έχει περισσότερα από 130 χρόνια εμπειρίας φροντίδας της επιδερμίδας και είναι γνωστή για τα καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα της.

*Πηγή: Euromonitor International Ltd. –NIVEA ως παγκόσμια μάρκα στις κατηγορίες Περιποίηση Σώματος, Περιποίηση Προσώπου και Περιποίηση Χεριών– στον τομέα της λιανικής, 2012.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ