Market

H Swatch απογειώνει το πρωτάθλημα Roland Garros 2015

Τα νέα special ρολόγια Roland Garros ακολουθούν τη δράση στα γήπεδα

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
98267-196738.jpg

Η Swatch δημιουργεί για ακόμη μια χρόνια, δύο νέα μοντέλα, το FAST SERVER και το HIT THE LINE για το πολύ δημοφιλές Γαλλικό open. Το πασίγνωστο αυτό πρωτάθλημα του τένις, παίζεται κάθε χρόνο από το 1928 στα χαρακτηριστικά πια γήπεδα Roland Garros στο Παρίσι, με το κόκκινο χώμα. Το χώμα φημίζεται για την επιβράδυνση των αγώνων τένις, καθώς η μπάλα σκάει πιο ψηλά και με αργότερο ρυθμό στο χώμα. Έτσι, οι πόντοι γράφονται πιο δύσκολα απ’ ότι στα γήπεδα με χορτάρι.

Τα δύο νέα και πολύ φρέσκα μοντέλα ρολογιών, σχεδιάστηκαν για να ανεβάσουν τους ρυθμούς του παιχνιδιού: κάντε ένα διάλειμμα από τη δράση και ρίξτε μια ματιά στο νέο σας Swatch! Δημιουργημένα ως φόρος τιμής στο διάσημο τουρνουά τένις, τα FAST SERVER (SUSZ 100) και το HIT THE LINE (GZ294) προσφέρουν ένα κλασσικό σπορ look τόσο για τους πρωταθλητές του αθλήματος όσο και για τους fans του, σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το FAST SERVER είναι ένα Chrono Plastic, του οποίου η λειτουργία του χρονομέ-τρου προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες χρονομέτρησης μέσα ή έξω από τα γήπεδα ενώ οι χρονογράφοι του θυμίζουν μπάλες του τένις. Το HIT THE LINE, ένα Swatch Gent, πάει ένα βήμα παραπέρα και απεικονίζει μια μπάλα του τένις στο καντράν. Και τα δύο Roland Garros Specials έρχονται σε συσκευασίες με ελκυστικά θέματα από το άθλημα του τένις.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ