Market

Nysy Summer Fitness Vacation

Με γιόγκα, pilates, θαλάσσια σπορ και πολύ διασκέδαση

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
98170-196588.jpg

Τo γνωστό και αγαπημένο κέντρο Γιόγκα και Πιλάτες, NYSY Studios, μας μεταφέρει αυτό το καλοκαίρι από την καρδιά της Αθήνας στο μαγευτικό Πήλιο διότι όντως χρειαζόμαστε έξτρα μαγεία στη ζωή μας. Πιστεύοντας πάντα στην εξυψωτική δύναμη της ομάδας, το NYSY μαζεύει τους καλύτερους δασκάλους Γιόγκα και Πιλάτες ως πυρήνα και προσκαλεί μία όμορφη παρέα από ανθρώπους που ενδιαφέρονται όχι μόνο για διακοπές αλλά και για καθημερινή άσκηση, υγιεινή διατροφή και πνευματική ενατένιση για να περάσουν μία αναζωογονητική και εμπνευστική εβδομάδα μαζί.

Υπόσχονται μοναδικές διακοπές ευεξίας με διαμονή σε ένα πανέμορφο, παραδοσιακό πηλιορείτικο ξενοδοχείο, στο Χόρτο Πηλίου. Διαμονή 6 ημέρων (5 διανυκτερεύσεων) με καθημερινή δυναμική πρακτική στη γιόγκα (Hatha και Dynamic Abhaya) και στο pilates (cardio), υγιεινά, χορτοφαγικά γεύματα, διαλογισμό, κολύμπι στα πράσινα νερά του Παγασητικού, χορό και τραγούδι και προαιρετικά θαλάσσια σπορ που ανεβάζουν την αδρεναλίνη ή χαλαρωτικά μασάζ!

Θα διδάξουν η Βιβή Λέτσου (πιστοποιημένη δασκάλα γιόγκα και πιλάτες, ιδρύτρια του NYSY Studios και της Abhaya Yoga στην Ελλάδα), η Νικολίνα Σαμαρά (πιστοποιημένη δασκάλα της γιόγκα) και ο Θοδωρής Ταρκαζίκης (πιστοποιημένος δάσκαλος pilates), ενώ θα διοργανώνονται καθημερινά θαλάσσια σπορ, ορειβασία στο Πήλιο και άλλες αθλητικές δραστηριότητες στη φύση.

Πληροφορίες Διακοπών

Τι: NYSY SUMMER FITNESS VACATION (Διακοπές με γιόγκα, πιλάτες, διαλογισμό, μουσική, θαλάσσια σπoρ και κολύμπι) συμπεριλαμβανομένης διαμονής και υγιεινής διατροφής

Πότε: 7 - 12 Ιουλίου, 2015

Πού: Leda Village Resort - Χόρτο, Πήλιο (www.ledahotel.gr)

Ποιος: Βιβή Λέτσου (γιόγκα), Νικολίνα Σαμαρά (γιόγκα), Θοδωρής Ταρκαζίκης (pilates)

Πώς: Κράτηση θέσεων: email: info@nysystudios.com, www.nysystudios.com

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ