Market

Το πιο street style κατάστημα της adidas

Με τα νέα Tubular και ZX Flux όλοι θα κοιτάνε τα πόδια σου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
97978-196254.jpg

Δεν έχουν περάσει δυο μήνες από τότε που άνοιξε και ήδη έχει αποκτήσει φανατικό κοινό. Το Superstar Store βρίσκεται στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, ακριβώς στην καρδιά της πόλης και προσφέρει ένα μοναδικό shopping experience.

n

Εδώ, εκτός από τα αγαπημένα superstar & Stan Smith, θα βρεις και τα νέα sneakers των adidas Originals. Τα ολοκαίνουργια ZX Flux και Tubular έκαναν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους σε ένα πάρτι που έγινε στο νέο κατάστημα και συζητήθηκε πολύ. Καλεσμένοι ήταν όλοι οι φίλοι των adidas Originals αλλά και άνθρωποι από το χώρο του θεάματος και της showbiz.

n

Τα νέα, exclusive μοντέλα των ZX Flux και Tubular κυκλοφορούν σε ό,τι σχέδιο και χρώμα μπορείς να φανταστείς, ενώ ο πρωτοποριακός τους σχεδιασμός τα κάνει τον ιδανικό σου σύντροφο για τις μακρινές βόλτες σου στην πόλη και όχι μόνο.

Τα ZX Flux από πέρυσι που εμφανίστηκαν έχουν αποκτήσει ορκισμένους fans. Στο superstar store αναζήτησε το Neoprene ZX Flux που σου ανεβάζει τη διάθεση με τα έντονα χρώματά του (γκρι, μπλε, μοβ, σομόν) ή το Neoprene Graphic ZX Flux αν προτιμάς τα έντονα prints.

n

Όσο για το Tubular, το απόλυτο σύγχρονο sneaker, θα το βρεις σίγουρα στο αγαπημένο σου χρώμα αφού διατίθεται σε μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Η φετινή σειρά Tubular είναι εμπνευσμένη από τον κόσμο των sports και αποτελεί μία από τις πιο δημιουργικές σειρές των adidas Originals.

Δες όλα τα μοντέλα από κοντά στο πιο urban sneaker destination της πόλης και διάλεξε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στις αθηναϊκές σου βόλτες. Και για να είσαι πάντα μέσα στα πράγματα ακολούθησε τα adidas Originals σε Facebook, Twitter και Instagram.

Superstar Store, Αιόλου 25, Πλατεία Αγίας Ειρήνης

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ