Market

Τολμήστε το μαύρισμα όλο το χρόνο

3 φάσεων περιποίηση η νέα μέθοδος αντηλιακής προστασίας της Lancaster

115151-718269.jpg
Market News
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
97713-195836.jpg

Πότε ξεκινούν πραγματικά οι διακοπές σας; Εκείνη ίσως τη μαγική ημέρα που κάνετε κράτηση για το εισιτήριό σας; Τη στιγμή που βάζετε το μαγιό σας στη βαλίτσα; Τι θα λέγατε να νιώθατε έτσι σε καθημερινή βάση; Άλλωστε, δεν έχουμε πάντα τη δυνατότητα να κάνουμε τρεις εβδομάδες διακοπές, όλα πληρωμένα, ώστε να αποκτήσουμε το τέλειο μαύρισμα. Σίγουρα θα θέλαμε να έχουμε καλοκαιρινή διάθεση μέσα στο καταχείμωνο. Επιπλέον, σίγουρα θα θέλαμε να αξιοποιήσουμε και την κάθε ανοιξιάτικη ηλιαχτίδα. Έτσι, η Lancaster δημιούργησε μία μοναδική αντηλιακή περιποίηση 3 φάσεων, ώστε οι διακοπές σας να ξεκινούν όποτε το επιθυμείτε αλλά και να συνεχίζονται ακόμη και όταν δεν πηγαίνετε πια στην παραλία!

Το 2013 η Lancaster παρουσιάζει ένα πρόγραμμα αντιηλιακής περιποίησης τριών φάσεων, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε το μαύρισμά σας περισσότερο από ποτέ.

Tan Preparer

Το 1ο βήμα στο πρόγραμμα αντηλιακής περιποίησης της Lancaster

Η νέα σειρά προϊόντων με την επωνυμία Tan Preparer –χρησιμοποιούνται 15 ημέρες πριν από την έκθεση στον ήλιο– δημιουργήθηκε προκειμένου να προετοιμάσει την επιδερμίδα να μαυρίσει καλύτερα και περισσότερο προστατευμένα.

n

Ένα καινοτόμο προϊόν που προετοιμάζει το μαύρισμα

Με σύνθεση που βασίζεται στο αποκλειστικό Αντιοξειδωτικό Σύμπλεγμα της Lancaster, η σειρά προϊόντων Tan Preparer έχει εμπλουτιστεί με εκχύλισμα από φύλλα λευκού τσαγιού και παράγωγα των βιταμινών E και C. Στη συγκεκριμένη σειρά το σύμπλεγμα έχει εμπλουτιστεί με επιπλέον ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά, ώστε να ενισχύσει τις φυσικές άμυνες της επιδερμίδας ενάντια στη φωτογήρανση κατά τη διάρκεια της ηλιοθεραπείας. Στη σύνθεσή των προϊόντων υπάρχει και εκχύλισμα από καρπό σόγιας, ένας αντιγηραντικός παράγοντας που βελτιώνει την ποιότητα και την αντοχή της επιδερμίδας.

Ενεργοποίηση της μελανίνης μακριά από τις ακτίνες UV

Στην καρδιά των δύο προϊόντων Tan Preparer βρίσκεται το θρυλικό σύμπλεγμα της Lancaster, Tan Activator. Εμπλουτισμένο με ένα μοναδικό συνδυασμό από γλυκό πορτοκάλι και σπόρους urucum –πλούσια σε βήτα καροτίνη– το σύμπλεγμα αυτό ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία παραγωγής και κατανομής της μελανίνης στην επιδερμίδα χωρίς τη βοήθεια του ήλιου. Μετά από συστηματική εφαρμογή των προϊόντων, η μελανίνη κατανέμεται βαθμιαία στην επιφάνεια της επιδερμίδας ενισχύοντας την ομορφιά της. Μόλις η επιδερμίδα εκτεθεί στον ήλιο, το μαύρισμα της γίνεται ομοιόμορφο, πιο βαθύ και διαρκεί περισσότερο. Επίσης, η γλυκερόλη (ένα ενεργό συστατικό γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες) διευκολύνει τα προϊόντα Tan Preparer να ενεργοποιηθούν αμέσως αφήνοντας την επιδερμίδα πιο απαλή και όμορφη.

Tan Preparer- Η σειρά

Ένα ανάλαφρο serum για το πρόσωπο

Αυτό το ενυδατικό και ακαταμάχητα ελαφρύ serum ενισχύει τη φυσική διαδικασία παραγωγής και κατανομής της μελανίνης επιταχύνοντας το μαύρισμα, ενώ εγγυάται ομοιόμορφο, μοναδικό, μπρονζέ χρώμα. Αυτή η δροσερή και λεπτόρρευστη λοσιόν περιέχει επιπλέον χρωστικές που χαρίζουν στη στιγμή απαλή και λαμπερή επιδερμίδα.

Ένα δροσερό mist για το σώμα

Εμπλουτισμένο με την ουσία isoquercetin –μία αντιοξειδωτική ουσία που βρίσκεται στο μήλο και τον καρπό ginkgo biloba– αυτό το ενυδατικό σπρέι κάνει πολλά περισσότερα από το να ψεκάζει πάνω στην επιδερμίδα τα ενεργά συστατικά που περιέχει και που ενισχύουν τη φυσική διαδικασία παραγωγής της μελανίνης. Το άρωμά του σας μεταφέρει σε διακοπές. Περισσότερο και από ένα κλασσικό προϊόν περιποίησης, ξεδιψάει την επιδερμίδα και την επιθυμία σας να αποδράσετε σε μέρη μακρινά και ονειρεμένα.

Έτοιμοι, Εμπρός, Μαυρίστε!

1. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Για 15 ημέρες προτού ξεκινήσετε την ηλιοθεραπεία απλώνετε καθημερινά το serum Tan Preparer στο πρόσωπό σας. Μετά το ντους, ψεκάστε καθημερινά το σώμα σας με το Tan Preparer mist. Αυτή η καθημερινή ρουτίνα περιποίησης προετοιμάζει ευχάριστα την επιδερμίδα για την έκθεσή της στον ήλιο.

2. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ & ΜΑΥΡΙΣΜΑ

Στη διάρκεια της ηλιοθεραπείας απλώστε τακτικά και σε γενναιόδωρες δόσεις το προϊόν με τον κατάλληλο δείκτη προστασίας που έχετε επιλέξει από τις σειρές Sun Beauty ή Sun Sport. Έτσι, εξασφαλίζετε ασυναγώνιστη προστασία από τις ακτίνες UV και την υπέρυθρη ακτινοβολία.

3. ΔΙΑΡΚΕΙΑ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Το βράδυ απλώστε πρώτα το serum 365 Cellular Elixir Intense σε απόλυτα καθαρή επιδερμίδα και στη συνέχεια την κρέμα Tan Maximizer για αποκατάσταση των βλαβών και επιμήκυνση του μαυρίσματος. Η σειρά Tan Maximizer περιλαμβάνει προϊόντα για μετά τον ήλιο, για το πρόσωπο και το σώμα. Τα μοντέρνα αυτά προϊόντα διαθέτουν προηγμένες φόρμουλες που αποκαθιστούν τον ιστό της επιδερμίδας, ενώ διατηρούν το θρυλικό μαύρισμα της Lancaster εξασφαλίζοντας τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση και ενυδάτωση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ