Market

Η SOL εμπειρία του «In-Edit» 2015 Θεσσαλονίκη Edition

Κάθε ελεύθερο πνεύμα ήταν εκεί

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μουσική και σινεμά έγιναν πιο συναρπαστικά με μία SOL στο «In-Edit» 2015 Θεσσαλονίκη Edition! Η μπίρα SOL έγινε για πρώτη φορά «Premium Partner» στο διεθνές φεστιβάλ μουσικού ντοκιμαντέρ «In-Edit» αποδεικνύοντας έμπρακτα τον ενθουσιασμό της για τα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης. Περισσότεροι από 4.400 παρευρισκόμενοι απόλαυσαν το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικού ντοκιμαντέρ που γέμισε τη Θεσσαλονίκη με μοναδικές εικόνες και ήχους από τις 23 έως τις 29 Απριλίου στο «Ολύμπιον».

Η SOL έδωσε το στίγμα από την πρώτη κιόλας ημέρα! Αναρίθμητοι λάτρεις του σινεμά και της μουσικής έκλεισαν θέση για το SOL Beer Screening, του ντοκιμαντέρ του πιο ανατρεπτικού συγκροτήματος, των PULP: A Film about Life, Death and Supermarkets. Mία αξέχαστη προβολή γεμάτη μουσική και κινηματογραφικές εικόνες που σήμανε την έναρξη του «In-Edit»! Κι επειδή ελευθερία και μουσική πάνε μαζί, η SOL έδωσε την ευκαιρία στους μουσικόφιλους της πόλης να παρακολουθήσουν δωρεάν προβολές του φεστιβάλ μέσα από το κυκλικό πρόγραμμα στο οποίο συμμετείχαν δέκα από τα πιο «cool» μαγαζιά της Θεσσαλονίκης.

Όσοι βρέθηκαν στα πάρτι προβολών δοκίμασαν για πρώτη φορά το In-Edit Cocktail by SOL, Micheladas, που παρουσιάστηκε για 1η φορά στην Ελλάδα από τους mixologists. Ένας εκρηκτικός συνδυασμός γεύσης και έμπνευσης που απόλαυσαν όλοι όσοι βρέθηκαν τόσο στο πάρτι έναρξης όσο και στο «When the music’s over» πάρτι λήξης στο Bord de l’ Eau! Κάθε ελεύθερο πνεύμα ήταν εκεί. Η SOL δεν θα μπορούσε να λείπει!

www.facebook.com/SolBeerGreece

https://www.sol.com/gr/About-Sol