Market

To Cutty Sark στο 1ο Διεθνές Alchemists’ Flavour Festival

18-20 Μαΐου στο Root ArtSpace

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το Cutty Sark υποστηρίζει δυναμικά το 1ο Διεθνές Alchemists’ Flavour Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 18-20 Μαΐου στο χώρο του Root Artspace στο Θησείο.

Το φεστιβάλ πραγματεύεται τις τελευταίες τάσεις του σύγχρονου bartending. Από τάσεις σε γαστρονομία και food pairing μέχρι bartending και ice curving, όλα θα παρουσιαστούν σε σεμινάρια μέγιστης διάρκειας 4 ωρών από διεθνείς καλεσμένους, κορυφαίους στο χώρο τους, αλλά και στην κοινότητα των bartenders.

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος bartender Tony Conigliaro (Tony C) είναι επίσημος καλεσμένος του Cutty Sark και με την παρουσία του στο festival θα μοιραστεί τις μοριακές τεχνικές που χρησιμοποιεί στα κοκτέιλ του. Στο πλαίσιο αυτό, το Cutty Sark υποστηρίζει το σεμινάριο του Tony Conigliaro με τίτλο «Innovation, creativity and processes», την Τρίτη 19 Μαΐου 2015 και ώρα 14:00- 18:00 στην αίθουσα 8 του Root Artspace.

Παράλληλα, το Cutty Sark θα έχει παρουσία σε ειδικό χώρο του Root (αίθουσα 1) με bartenders οι οποίοι θα δημιουργούν mixed drinks με Schweppes. Παράλληλα, στο χώρο θα υπάρχει έκθεση φωτογραφιών από το ταξίδι περιπλάνησης στα μονοπάτια της πόλης που έχει ξεκινήσει το Cutty Sark μέσα από την ολοκληρωμένη καμπάνια «Urban Adventures» και πιο συγκεκριμένα τα Urban Adventures Tours. Επιπλέον, ο street artist Rtmone θα βρίσκεται εκεί για να δημιουργήσει ένα μοναδικό καμβά με street art προσωπογραφίες όσων βρεθούν εκεί!

Υ.Γ. Το βράδυ της Τρίτης θα είμαστε όλοι στο «The Bank Job» για να απολαύσουμε cocktail από τον Tony Conigliaro. Η Athens Voice θα είναι εκεί. Εσείς;

image