Market

5 χρόνια Paul Grèce

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
96094-192740.jpg

Το PAUL είναι ένας εμπορικός οίκος υψηλής ποιότητας, αντιπροσωπεύοντας τη γαλλική «Art de Vivre» (την τέχνη του ευζήν). Για το PAUL, η ποιότητα αποτελεί συνώνυμο της δέσμευσης απέναντι στον καταναλωτή. Πρόκειται για ένα όνομα που έχει αφήσει το στίγμα της σε πέντε γενιές και έχει μεταδώσει τις δεξιότητες των Γάλλων αρτοποιών σε ολόκληρο τον κόσμο από το 1889. Τον Απρίλιο του 2010 άνοιξε στην Ελλάδα το πρώτο κατάστημα PAUL, στην οδό Πανεπιστημίου 10, δίνοντας τη δυνατότητα στους Αθηναίους να ζήσουν μια «αυθεντική Γαλλική εμπειρία». Πέντε χρόνια μετά, τα καταστήματα PAUL έχουν κάνει την εμφανισή τους σε τρεις διαφορετικές περιοχές της Αθήνας, Σύνταγμα, Γλυφάδα, Κηφισιά, προσφέροντας καθημερινά αρτοσκευάσματα και προϊόντα ζαχαροπλαστικής υψηλής ποιότητας.

Με αφορμή τα πέμπτα γενέθλια, τα καταστήματα PAUL «φορούν» τα γιορτινά τους και μας υποδέχονται με μια εβδομάδα γεμάτη εκπλήξεις! Συγκεκριμένα, από Δευτέρα 11/5 μέχρι Παρασκευή 15/5 θα υπάρχουν 5 καθημερινές μεγάλες προσφορές, ο αριθμός «5» θα κάνει την εμφάνισή του σε επετειακά προϊόντα, όπως μιλφέιγ, ψωμιά, τούρτες, ενώ την Παρασκευή 15/5 ο 95.2 Athens DeeJay και το Νο. 1 «Breakfast στα FM» με τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο, θα εκπέμπουν live από το κατάστημα PAUL Πανεπιστημίου, από τις 07.00 μέχρι τις 10.00 π.μ.

Επισκεφτείτε ένα από τα τρία καταστήματα PAUL, πείτε «Χρόνια Πολλά PAUL» και γιορτάστε μαζί τα πέμπτα τους γενέθλια.

Καταστήματα PAUL

ΚΗΦΙΣΙΑ: Λεβίδου 4, ΑΘΗΝΑ: Πανεπιστημίου 10, ΓΛΥΦΑΔΑ: Πλατεία Εσπερίδων και Κύπρου 70, Μικρό μαύρο τετράγωνο ΚΗΦΙΣΙΑ: Λεβίδου 4, ΓΛΥΦΑΔΑ: Πλατεία Εσπερίδων και Κύπρου 70

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ