Market

Η Αθήνα φιλιέται, ο κόσμος γίνεται καλύτερος

Η Dentyne δίνει 1€ σε έναν κοινωφελή οργανισμό για κάθε σου φιλί

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
93670-188396.jpg

Κι άμα σου λέγαμε ότι το φιλί είναι πολιτική πράξη; Φιληθείτε, χαρίζει ενδορφίνες στον οργανισμό και κάνει τον κόσμο καλύτερο. Αλήθεια. Το φιλί σου έχει δύναμη και μπορεί να δράσει κατά της βίας, υπέρ της ισότητας για όλους και της προστασίας του πλανήτη.

image

Άκου πως γίνεται: Τραβάς μια φωτογραφία που δίνεις φιλί στον φίλο/η σου, μπαίνεις στο site www.powerofakiss.gr διαλέγεις τον σκοπό που θες να στηρίξεις και τη στέλνεις.

Κάνοντας κλικ και στέλνοντας τη φωτογραφία σου στο κόκκινο κουτάκι (όχι στη βία), η Dentyne δίνει 1€ στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα που προσφέρουν ιατρική φροντίδα σε 65 χώρες σ' όλον τον κόσμο και αυτή τη στιγμή δραστηριοποιούνται, μεταξύ πολλών άλλων, σε ένα πρόγραμμα ιατρικής αποκατάστασης θυμάτων βασανιστηρίων στην Αθήνα. 

image


Στο μπλε κουτάκι (ισότητα για όλους) βοηθάς του πωλητές του περιοδικού Σχεδία, που προέρχονται από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, να διοργανώσουν την φωτογραφική έκθεση «Ζωές στο Δρόμο» στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

image


Ενώ στο πράσινο κουτάκι (ισότητα για όλους), βοηθάς στο να αποκτήσουν ένα ζεστό σπιτικό με ηλιακή ενέργεια 12 παιδιά που φιλοξενούνται στη Στέγη Θηλέων Π. Φάληρο- Άγιος Αλέξανδρος.

image

Φιληθείτε για τους σωστούς λόγους. Το φιλί έχει δύναμη και μπορεί να κάνει τη διαφορά. 

image

#powerofakiss

Stay Tuned

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ