Market

Ένας ύμνος στις αισθήσεις από τον Σ.Κορκολή για το Johnnie Walker® Blue Label™ και τη Montblanc

 Τι θα συνέβαινε αν μπορούσαμε να βιώσουμε τα γευστικά χαρακτηριστικά ενός ποτού με την ακοή;

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Την απάντηση στο ερώτημα αυτό έδωσε το JOHNNIE WALKER® BLUE LABEL™ σε συνεργασία με την Montblanc, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία σε εκλεκτούς καλεσμένους στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής, στο εστιατόριο FUGA. Η εκδήλωση ήταν μια συνέχεια στο ταξίδι στην καρδιά ενός ποτηριού που ξεκίνησε στο Λονδίνο με τη μοναδική, πρωτοπόρα, θεατρική, μουσική και καλλιτεχνική παράσταση SYMPHONY IN BLUE.

image

image

Μέσα από εμπνευσμένες μουσικές συνθέσεις του κορυφαίου Έλληνα και διεθνούς προβολής συνθέτη και πιανίστα, Στέφανου Κορκολή, οι παραβρισκόμενοι ταξίδεψαν και βίωσαν με έναν ιδιαίτερα όμορφο τρόπο, τα έξι στοιχεία του γευστικού προφίλ του σπάνιου ουίσκι JOHNNIE WALKER® BLUE LABEL™.

Μπορεί η γεύση να γίνει μουσική και το άρωμα ήχος; Ανάλαφρες και ονειροπόλες μελωδίες μεταμορφώθηκαν στην αίσθηση της φρεσκάδας και της πλούσιας φρουτώδους γεύσης, jazzy ρυθμοί με πινελιές σαξόφωνου μας μετέφεραν την πικάντικη αίσθηση, έντονοι ξύλινοι ήχοι παρουσίασαν τα αρώματα ξύλου και βύνης, ενώ με μια συγκλονιστική κορύφωση, μεταδόθηκε ο καπνιστός χαρακτήρας του JOHNNIE WALKER® BLUE LABEL™.

image

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τη μοναδική νέα πένα Pavarotti της Montblanc, απολαμβάνοντας παράλληλα JOHNNIE WALKER® BLUE LABEL™ συνοδευόμενο με παγωμένο κρυστάλλινο νερό. H συνεργασία με το JOHNNIE WALKER® BLUE LABEL™ και τη Montblanc, όπου ο Στέφανος Κορκολής συνέθεσε μουσικά κομμάτια εμπνευσμένα από τη γευστική παλέτα του μοναδικού ουίσκι χρησιμοποιώντας μία συλλεκτική πένα Montblanc Pavarotti, ήταν μια ευκαιρία για τα δύο luxury brands να ενώσουν τις δυνάμεις τους, με κοινό παρονομαστή την τέχνη της δημιουργίας και την δεξιοτεχνία, αξίες που χαρακτηρίζουν τα δύο brands.

image

Για τη μοναδική αυτή συνεργασία, ο Τίμος Τζάννες, θέλησε να ευχαριστήσει τον Στέφανο Κορκολή, προσφέροντάς του μια πένα Pavarotti , ενώ δήλωσε: «Αυτή η πένα ας είναι το εργαλείο σου, για τη δημιουργία μοναδικών συνθέσεων, όπως αυτών που μας πρόσφερες απλόχερα απόψε».

Για τη βραδιά, ο Χάρης Ψαρούδας, Διευθυντής των Reserve Brands της Diageo στην Ελλάδα, δήλωσε:

«Με το SYMPHONY IN BLUE, θέλουμε να εξηγήσουμε με έναν μοναδικό τρόπο το σπάνιο προφίλ του JOHNNIE WALKER® BLUE LABEL™ που αποδίδει φόρο τιμής στην τέχνη του Blending, μια τέχνη με την οποία πρωτοπόρησε ο John Walker. Το Johnnie Walker είναι γνωστό για το δυνατό του χαρακτήρα, το καινοτόμο του πνεύμα και τον εορτασμού της προόδου, οπότε θελήσαμε να δημιουργήσουμε κάτι φαντασμαγορικό και καινοτόμο».