Market

Όσα έγιναν στο χρυσό πάρτι για τα 5 χρόνια του Cash Restaurant

Το κοσμοπολίτικο Restaurant-Bar του Κεφαλαρίου γιόρτασε τα πέντε χρόνια λειτουργίας του παρέα με το Johnnie Walker Gold Label Reserve

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το μήνα που μας πέρασε, το Cash Restaurant-Bar γιόρτασε με καλούς φίλους τα 5 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας του. Το Johnnie Walker Gold Label Reserve, το εορταστικό blend της οικογένειας του Johnnie Walker, δε θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη μεγάλη γιορτή με εξαιρετικές προτάσεις cocktail που απογείωσαν τη βραδιά.

image

image

Το πολυτελές νεοκλασικό κτήριο του Restaurant-Bar Cash αποτελεί μία από τις καλύτερες προτάσεις για βραδινή έξοδο στα βόρεια προάστια για φαγητό και ποτό. Οι καλεσμένοι του πάρτι φιλοξενήθηκαν στο χώρο του εστιατορίου, στον πρώτο όροφο και στη συνέχεια το πάρτι συνεχίστηκε στο χώρο του Bar.

image

Εκτός από τον ιδανικότερο φίλο για ιδιαίτερες περιστάσεις γιορτής, το JOHNNIE WALKER® GOLD LABEL RESERVE™ είναι ένα απολαυστικό, πολυτελές και πολύπλοκο blend με εξαιρετική ισορροπία μεταξύ γλυκών φρούτων και κρεμώδους γεύσης. Η επίγευσή του δίνει μια αίσθηση αρώματος ξύλου, φρούτων και ελαφριάς νότας καπνού. Η μοναδική του γεύση το καθιστά ως μια εξαιρετική επιλογή για να σερβιριστεί σκέτο, όμως, παράλληλα μπορεί να γίνει και το βασικό συστατικό εξαιρετικών προτάσεων για cocktail που απογειώνουν τη βραδιά.

Ο Χάρης Ψαρούδας, Διευθυντής των Reserve Brands της Diageo στην Ελλάδα, δήλωσε, «σήμερα γιορτάζουμε τα πέντε χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας για ένα από τα διαμάντια της νυχτερινής ζωής της Αθήνας. Είναι τιμή μας που είμαστε παρόν σε αυτήν την πολύ σημαντική βραδιά, με το Johnnie Walker Gold Label Reserve. Δεν υπάρχει πιο αντιπροσωπευτικό ποτό για να συνοδεύσει έναν τέτοιο εορτασμό».

image

Απολαύστε Υπεύθυνα: www.DRINKiQ.com.

Οι λέξεις JOHNNIE WALKER και GOLD RESERVE, η εικόνα του Περιπατητή και τα σχετικά λογότυπα αποτελούν εμπορικά σήματα της εταιρείας © John Walker & Sons 2014.