Market

Πολύχρωμοι runners στο ΟΑΚΑ

Το sneaker που άλλαξε την καθημερινότητα των Αθηναίων

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
93074-187237.jpg

Ήταν μια συνηθισμένη μέρα στο ΟΑΚΑ όταν ξαφνικά ο ουρανός σκοτείνιασε. Οι runners ξαφνιάστηκαν και σταμάτησαν για ένα λεπτό να τρέχουν. Δειλά δειλά σήκωσαν το κεφάλι και κοίταξαν τον ουρανό. Κανένας τους δεν περίμενε να αντικρύσει αυτό το θέαμα.

Ένα τεράστιο superstar έκρυβε τον ήλιο και σιγά σιγά προσγειωνόταν μπροστά στα μάτια τους. Άφωνοι οι runners, ψαχούλεψαν στις τσέπες τους για να βρουν το κινητό τους και να βγάλουν την απαραίτητη selfie.

To γιγανταίο παπούτσι μόλις προσγειώθηκε στο ΟΑΚΑ, δημιούργησε μια λίμνη χρώματος τριγύρω του όπου εκατοντάδες πολύχρωμα superstar επέπλεαν.

Ενθουσιασμένοι οι runners έτρεξαν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν προς το sneaker για να πάρουν το δικό τους πολύχρωμο superstar. Το γεγονός ότι φορούσαν αθλητικά δεν τους εμπόδισε να φορέσουν επί τόπου τα καινούρια τους supercolor καθώς είναι ευρέως γνωστό πως τα superstar πάνε με όλα.

Χαρούμενοι και πολύχρωμοι οι runners του ΟΑΚΑ, ξεχύθηκαν στους δρόμους προκαλώντας ένα μικρό κυκλοφοριακό κομφούζιο στη λεωφόρο Κηφισίας. Οι αρχικά ενοχλημένοι οδηγοί μόλις αντίκρυσαν τα πολύχρωμα superstar βγήκαν από τα αυτοκίνητα τους χειροκροτώντας και επιδοκιμάζοντας τους runners.

Φήμες λένε πως μερικές ώρες αργότερα, οι πολύχρωμοι και πλέον στιλάτοι runners, άρχισαν να κατευθύνονται προς το κέντρο της Αθήνας χωρίς να ξέρουν γιατί.

Αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε είναι πως το Σάββατο 04.04, τα πολύχρωμα supercolor που διατάραξαν τη running ρουτίνα στο ΟΑΚΑ και όχι μόνο, θα βρίσκονται στην πλατεία Αγίας Ειρήνης στο μοναδικό Superstar-only store!

Μάθε περισσότερα στο adidas.gr

Advertisement

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ